A Tesla 10 éve masszívan veszteséges, benyelt rengeteg állami forrást is és mégis 10x áron forog. Igazad van abban, hogy semmi se indokolja az okos vételt a NIO-ban, de ez Kína, itt bármi lehet :) Én ezért hagyom benne a speki pénzt
A Tesla 10 éve masszívan veszteséges, benyelt rengeteg állami forrást is és mégis 10x áron forog. Igazad van abban, hogy semmi se indokolja az okos vételt a NIO-ban, de ez Kína, itt bármi lehet :) Én ezért hagyom benne a speki pénzt
mondhatnánk óvatosságra int és azt gondolom, hogy lehet ez a cég még jó is, de hogy olcsóbban is tudok majd venni, az biztos
még nem vettem, de kicsit el is bizonytalanít a vételi szándékomban az árbevételnél is nagyobb veszteség...
bár ahogy nézem, valamikor később vettél, mert már -13% záró után...
nyílnak a shortok, majd visszaveszik 20 felett... nyilván veszteséges lesz, de talán nem veszteségesebb, mint jelenleg. a tesla se nyereséges :)
Nio -5%... Ezek olvassák a Fórumot az biztos... Vagy te pánikolsz , hogy beszállok? :-)
Rengeteg shortos van benne, ők viszik fel majd 30-ig, én ott dobom
megint +5% a premarket. Ma veszek, ne járjak úgy, mint az ETSY-vel..
az ipo előtt voltak komoly elemzések, mindegyik leírta, hogy túlárazott. most is az, sőt veszteséges. de ez kínai részvény, ha megtalálják, mehet bármeddig, én is spekire vettem
kínai tesla, lifestyle-t ígér, luxy a csíkszemű proliknak :D
még ne add el, majd ha megvettem...Pitsába, azt vártam hogy visszaesik 7 USD-re...
Azonnal el is adom :)
mindjárt veszek én is...
Nio már 10 felett, 22% nyerő eddig