Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#84071 Csokigyáros Előzmény: #83979

hali, most nekem az oti adta a legalacsonyabb letétigényt, időtávtól függetlenül, ezért náluk...

tavaly október óta nagyon óvatosak...

pl. 100 k eurhuf valamivel több, mint 1,5 MFt letétigény (mondjuk dkj) mellett tetszőleges hatira kitehető, prompt árfolyamon veszel-eladsz és a kivánt havi hatira kiteszed, záráskor is prompt üzletet kötsz...

sima fx szerződéssel...

#83979 karakter Előzmény: #83129

Szia!

Milyen határidőben és hol?

Az milyen instrumentum amit kereskedsz?

Köszi!

Ádám a decemberi. :-)

#83896 Rowan Előzmény: #83183

EURHUF certik harmada zárva 304-en

harmada 310-en,

harmada tartva tovább

remélem a jövő héten benézünk 280 fölé is

a céláram 282 lenne

#83183 Sanguis Előzmény: #83181

:) Nem vág földhöz. A napi nyerőm nincs veszélyben, csak kevesebb.:)) Én ezért szeretem.

#83177 Csokigyáros Előzmény: #83172

ha filozófus lennék (de nem vagyok), akkor azt mondanám:

engedd el ezt az érzést, és akkor nem találkozol vele megint, de mindaddig amíg nem tanulod meg kezelni, addig itt lesz veled a probléma...

így viszont azt mondom:

ne idegeskedj, azzal nem segítesz...

jó éjt nektek...

#83174 Balázs István Előzmény: #83160

Ki nem utálja? De nem az irány rossz, vissza fog jönni mindkettőnknek. Legalábbis szerintem.

Engem a certiben a jókora spread zavar, meg a kiütés réme. Erste ügyesen áraz...

#83172 Sanguis Előzmény: #83169

Na igen. Ezzel nincs baj, csak ilyenkor nem tudok fedezeti pozival nyereséget generálni azonnal, és ez nekem nagyon fáj. Már 2K a veszteségem. Aljas SNB.

#83169 Csokigyáros Előzmény: #83160

és ha az ilyet hosszú távú befektetetésnek tekintenéd???

(hiszen valószínű, hogy belátható időn belül az eurchf pozid is pozitív lesz, ugyis beavatkoznak..)

#83166 Csokigyáros Előzmény: #83160

igen van egy ismerősöm... általában rossz irányba áll (azért nem kontraindikátor), majd kiüli a végtelenségig, aztán plusz nullába azonnal zárja... érdekes koma... :))

ja és közben eszi az ideg rendesen... pedig a szaldója a végén mindig plusz nulla, ki érti ezt???

#83160 Sanguis Előzmény: #83157

Nekem egy bajom van, hogy utálom, ha a kötött irány nem pozitív rögtön. Most a napi nyereségem tizedét viszi a korai kötésem. Ezt nem szeretem, ezért ideges vagyok.

#83157 Csokigyáros Előzmény: #83155

abban én is gondolkodtam a napokban amikor 1,515 körül táncolt, bizti voltam benne hogy interveniálnak, erre ma már 1,512 alatt is volt... idő kérdése...

"nincs rossz pozíció csak kevés idő" ???? :)))

#83156 Csokigyáros Előzmény: #83150

igen.. gyerekkoromban egyszerre jött a mikulás, a jézuska, meg a szüli és névnapom... :)

én se certizek, de mivel annyira nem vagyok otthon sem a TA-ban és időm sincs ezért én nem is dt-zek, csak hosszabb távon gondolkodom... Sanguisnak igaza van, de a fx-hez a gyakorlat kell, kezdőnek (nekem is) jó a certi, vagy a határidő... nekem tisztább a hati...

#83155 Sanguis Előzmény: #83146

Nem vagyok benne a forintban.) A hülye EUR/CHF- be ültem be Jordan hülyesége miatt. De most már akkor is kiülöm a következő intervenciót.

Certivel soha nem lesztek devizakereskedők. Erre akartam felhívni a figyelmet. És nem voltam félreérthető.