nos, ki hol szállna be egy eurhuf poziba???
nos, ki hol szállna be egy eurhuf poziba???
hali, most nekem az oti adta a legalacsonyabb letétigényt, időtávtól függetlenül, ezért náluk...
tavaly október óta nagyon óvatosak...
pl. 100 k eurhuf valamivel több, mint 1,5 MFt letétigény (mondjuk dkj) mellett tetszőleges hatira kitehető, prompt árfolyamon veszel-eladsz és a kivánt havi hatira kiteszed, záráskor is prompt üzletet kötsz...
sima fx szerződéssel...
Szia!
Milyen határidőben és hol?
Az milyen instrumentum amit kereskedsz?
Köszi!
Ádám a decemberi. :-)
felőlem, csak előtte menjünk le 272-ig, hogy bevásároljak...
EURHUF certik harmada zárva 304-en
harmada 310-en,
harmada tartva tovább
remélem a jövő héten benézünk 280 fölé is
a céláram 282 lenne
:) Nem vág földhöz. A napi nyerőm nincs veszélyben, csak kevesebb.:)) Én ezért szeretem.
a jenkik miér nyitottak ki ezért az 5 pontért??? :)))
ezért fx határidőzök.... (azt nem árazza senki...)
ciao...
Jó éjt!
Már értem a morcosság okát...:(
ha filozófus lennék (de nem vagyok), akkor azt mondanám:
engedd el ezt az érzést, és akkor nem találkozol vele megint, de mindaddig amíg nem tanulod meg kezelni, addig itt lesz veled a probléma...
így viszont azt mondom:
ne idegeskedj, azzal nem segítesz...
jó éjt nektek...
Ezek gyilkosok, el akarják venni tőlem a mai konyhapénzt.
Ki nem utálja? De nem az irány rossz, vissza fog jönni mindkettőnknek. Legalábbis szerintem.
Engem a certiben a jókora spread zavar, meg a kiütés réme. Erste ügyesen áraz...
Na igen. Ezzel nincs baj, csak ilyenkor nem tudok fedezeti pozival nyereséget generálni azonnal, és ez nekem nagyon fáj. Már 2K a veszteségem. Aljas SNB.
és ha az ilyet hosszú távú befektetetésnek tekintenéd???
(hiszen valószínű, hogy belátható időn belül az eurchf pozid is pozitív lesz, ugyis beavatkoznak..)
igen van egy ismerősöm... általában rossz irányba áll (azért nem kontraindikátor), majd kiüli a végtelenségig, aztán plusz nullába azonnal zárja... érdekes koma... :))
ja és közben eszi az ideg rendesen... pedig a szaldója a végén mindig plusz nulla, ki érti ezt???
Nekem egy bajom van, hogy utálom, ha a kötött irány nem pozitív rögtön. Most a napi nyereségem tizedét viszi a korai kötésem. Ezt nem szeretem, ezért ideges vagyok.
abban én is gondolkodtam a napokban amikor 1,515 körül táncolt, bizti voltam benne hogy interveniálnak, erre ma már 1,512 alatt is volt... idő kérdése...
"nincs rossz pozíció csak kevés idő" ???? :)))
igen.. gyerekkoromban egyszerre jött a mikulás, a jézuska, meg a szüli és névnapom... :)
én se certizek, de mivel annyira nem vagyok otthon sem a TA-ban és időm sincs ezért én nem is dt-zek, csak hosszabb távon gondolkodom... Sanguisnak igaza van, de a fx-hez a gyakorlat kell, kezdőnek (nekem is) jó a certi, vagy a határidő... nekem tisztább a hati...