ezeket már lassan csak a bontóban találod meg, pedig akkoriban mindenki nyála csorgott utánnuk
így múlik el a világ dicsősége :((
ezeket már lassan csak a bontóban találod meg, pedig akkoriban mindenki nyála csorgott utánnuk
így múlik el a világ dicsősége :((
sztm vegyen egy m3asat, azzal nem lesz sok gond, csak lízingeljen benzinkutat :) lotus kicsit nagy hobbi autónak :D
Vilnius Fabrik Tuning Sport
http://totalcar.hu/magazin/hifituning/vfts/
ezek már "generációs" ügyek ;-)
:DD
szakértő:))
:)))
golf wr6, lotus omega, mercedes s600 (w140), toyota supra, mitsubisi gto,......
Egyébként keresnék magamnak valami sportosabb autót. Nem adok ki rá sok pénzt. Volt egy scorpio cosworth-om, azzal nagyon meg voltam elégedve, csak évente kellett felújítani az automata váltóját. Ha valaki tud jó ötletet, szívesen veszem:)
Nem bántottál meg, csak elmentem vacsizni:)
Kinek ez, kinek az, ez csak egy használati tárgy.
Az előző motorommal (V-strom 650) mentem a hősök terén. Körbe. Már csúszott a segge kifelé, amikor egy rendőrmotoros állva hagyott. Feküdt a kanyarban és még kipörgette és váltott is.
Én akkorát estem volna egy ilyen nyomatékváltásra, mint az ólajtó. Elbeszélgettem vele, azt mondta, ennek olyan a futóműve, mindent kibír.
Akkor eldöntöttem, nekem kell ilyen.
Sztem lehúzott a karácsonykor üdvözlendők listájáról.. :-)
Hoppá! Akkor mit keres egy Merci az avataron?? Amúgy én is szeretem a japán gépeket, az utsó kocsim egy Subaru Outback volt, meg előtte is vagy 4 japán.