Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Egyébként keresnék magam…

#83976 Ricsi

Egyébként keresnék magamnak valami sportosabb autót. Nem adok ki rá sok pénzt. Volt egy scorpio cosworth-om, azzal nagyon meg voltam elégedve, csak évente kellett felújítani az automata váltóját. Ha valaki tud jó ötletet, szívesen veszem:)

Re: nincs cím

#83975 Ricsi Előzmény: #83971

Nem bántottál meg, csak elmentem vacsizni:)

Kinek ez, kinek az, ez csak egy használati tárgy.

Az előző motorommal (V-strom 650) mentem a hősök terén. Körbe. Már csúszott a segge kifelé, amikor egy rendőrmotoros állva hagyott. Feküdt a kanyarban és még kipörgette és váltott is.

Én akkorát estem volna egy ilyen nyomatékváltásra, mint az ólajtó. Elbeszélgettem vele, azt mondta, ennek olyan a futóműve, mindent kibír.

Akkor eldöntöttem, nekem kell ilyen.

#83973 KawaBazsy Előzmény: #83967

Hoppá! Akkor mit keres egy Merci az avataron?? Amúgy én is szeretem a japán gépeket, az utsó kocsim egy Subaru Outback volt, meg előtte is vagy 4 japán.

#83967 Pityke35 Előzmény: #83966

Hoppá! Neked az van vazze! :) A japán mániám kiírthatatlan. Az autóm is honda! Bocsi! :))) De BMW még képben van! Olvastam az F800GS tesztet, és kipróbálnám szívesen! :)

#83964 Pityke35 Előzmény: #83963

Nekem egy öreg (97) xtz 660 ténérém van, de én pont a rezgő de nyomatékos mivoltát szeretem benne, meg azt, h nem kell zavarba jönni egy kis földutazástól. Egyszerű megbízható szerkezet, és jó gumival lehet dönteni is rendesen annak ellenére, h magas a súlypontja. Tudod Bazsy, azért tudnak eladni ennyi féle mocit, mert minden embernek más a motorozás lényege. Sok tesztet olvasok, és ici-pici különbségek vannak a motorok között (kivéve HD :). 115kg vagyok kell a nyomaték! :))))

Szeretni kell motorozni az a fontos!!!

#83963 KawaBazsy Előzmény: #83958

Már Rotax blokkot használnak, úgy nem kéne.. Az erőforrás tényleg nem modern, de van egy olyan fílingje, amit más nem ad meg. Amúgy tavaly Ducati ST4-et hajtottam (ld avatar), előtte meg japán gépeket, mindegyikből volt több is. De pl a BMW GS-t a motorja miatt sosem venném meg. Ugyanúgy egy léghűtéses, rezgő, gyenge trotty, mint a HD, de még a hangja is szar. :-)