"annyira sértett vagyok"
Tényleg úgy tűnik.
" fikanick"
Abba belegondoltál, hogy nagyjából egy ilyen súlyú beszólás miatt nyivákoltál itt egész nap, mint egy kiscica?
Hát méltó ez egy harcoshoz? :)
"annyira sértett vagyok"
Tényleg úgy tűnik.
" fikanick"
Abba belegondoltál, hogy nagyjából egy ilyen súlyú beszólás miatt nyivákoltál itt egész nap, mint egy kiscica?
Hát méltó ez egy harcoshoz? :)
igy van ,igazad van fikanick:)
",már előre felirtam a neveket akikről tudom,hogy sorban irni fognak az 1 napi termésre."
Aztán nem jöttek és nem és nem. Ezért egyre jobban beleálltál, egyre nagyobb marhaságokat írtál és lőn. Megjöttem. ŰŰŰgyes vagy. Simizd meg helyettem a buksidat :)
vártam már ,hogy te is megjelenj,sőt tudtam,időben ide vártalak.
átvitt értelemben,már előre felirtam a neveket akikről tudom,hogy sorban irni fognak az 1 napi termésre.
Te mindig a kontra vagy,egy fázissal később,állandó jelleggel,menetrendszerűen,de ezt már mondtam neked:)
egy ujabb sokat látott ember.
:)
dilemmázz rajta:)
annyira sértett vagyok:)
Ugyan mennyé má. Milyen rettegés? Ibizától? Miért? Elgondolkodtál már, vajon miért hiányolod annyira? A maga vállalhatatlan suttyó stílusában kimondta helyetted azokat a vállalhatatlan, -suttyó módon előadva hatásos- gondolataidat, amit te nem mondanál ki. De egy kicsit mindig becsurrantottál a gyönyörtől, amikor megtette helyetted. Aztán szemforgatva, vérig sértve tiltakozol, mikor téged ér valami hasonló inzultus.
csodálatos magyar történet https://g7.hu/vallalat/20190212/ferrarira-futotta-...
mi lett volna, ha normálisan csinálják és nem a gyors meggazdagodás lett volna a cél? még a végén sikerült volna felépíteni egy magyar kereskedelmi láncot... így meg kuka az egész...
Akkor nincs több kérdésem.
Öö, semmi, csak írtam, mit gondolok. Ismersz, tudod, hogy vannak szakmáim, meg diplomá(im) is, nem teszek különbséget a fizikai meg a szellemi munka közt, fontosságban.
Mindig is az voltam.. :-)
Jó az idő, úgyhogy juszt is felraktam az új (gyári), 16"-os felniket a nyáir gumákkal a SportVan-re (195/45 a gumiméret, az MX-5 195/50 R15 volt, vicces, h ez kisteher, az meg sport roadster). Ha nem romlik el, akkor szervezheted Vadkertet (március első 7végéje nem yo, suli), hátha nyuszómuszó is eljön. S kiderül, hogy yo csaj.. :-))
Öö, hát globálisan nem tudom, csak azt, hogy én is mindig, mindenhol vállalom a véleményem (volt is gond belőle anno a katonai főiskolán), s nem csak arctalanul merem kinyilvánítani. Nem vagyok félős.. Az arc meg itt csak a mikroközösségünkben lenne érdekes, hogy ne csak egy vitatkozni szerető fikanick legyél, hanem egy másik, önálló véleménnyel bíró ember.
sztem neked óriási jövőd lehetne Mo-n, ha nem a politikával foglalkoznál hanem az eü-.ben az új, forradalmian új technológiákkal. Te azt hiszed ha valamit teszel azzal orbán szekerét tolod pedig csak az embereket szolgálod (és mo jövőjét) ők halnak meg vagy nyomorodnak meg nem a főnik ezt kellene megértened őket szolgálod ( a miniszter szolgát jelent)
maradjon persze szükség van nyuszira szerintem is.
mondjuk annyit megjegyeznék margóra,hogy néha igenis rendbe kell őt tenni,és erre innen egyedül Ibiza volt alkalmas,Ő értett a nyelvén,én igy gondolom.
Már most megy az online rettegés a verbális polgárháború közepette,hogy visszajön:)
vigyázz,mert a végén még Te is "geci" leszel :)
mutatok én is vmit,ha már te,
ti 100éve is jo fejek voltatok,őszirózsások.
egy szép történet Kosztolányi Dezsőtől.
Egy napon meglátogatta Kun Bélát, annak Visegrádi utcai lakásán, akivel egykor egy szobában dolgoztak a Budapesti Naplónál. Kun felvázolta neki propagandaízű szavakkal az akkori politikai helyzet komolyságát, valamint az elkövetkezendő kíméletlen harcot is ecsetelte. Amikor Kosztolányi megkérdezte tőle, hogy mi lesz vele és az írókkal, Kun azt felelte: „Reád semmi szükség a proletárállamban. Versek nem kellenek. Majd tanulsz valami mesterséget. Ha okoskodsz, ki fogunk végezni.” [22][23]
jó, te se maradj ki :)
Tök öszintén mondd meg:
Az én szövegemmel, ha arc is társul hozzá, mi jövöm lenne a Magyar országban?
a szahara 13 k évvel ezelőtt zöld volt kb akkor kezdett véget érni a jégkorszak és nagyon soxor volt zöld persze nem mind1 a lehülés meg a körülmények.
Walex csak 10-ben szavazott elmondása szerint a fideszre utána a jobbikra talán lmp-re ezt én is csak abból tudom amiket írt
-walex minimum 8 éve a fideszre szavaz
Ami logikus, széljobb szavazó, 8 éve a fidesz a szél.
-A hideg csökkenti a csapadékot, a szavanna kiszárad majd
(Amióta felmelegés van, 1960 óta triplázódtak az afrikai hozamok, a dél-Szahara szavannává változott, a Namíb-sivatag csapadéka 3x-osra nött)
http://www.forbes.com/sites/jamestaylor/2012/10/2...
Lehülés szárazságot hoz.( A kávé meg nagyon érzékeny rá. )
Meg migrációt, juhé :)
Te is légy jó, mindig legyen idö second guess-re, mi van ha nem úgy vannak a dolgok, ahogy képzeljük, látjuk. Folyamatosan kell a hipotézis vizsgálat.
ne feltételezzük ezt(Segéd?),ő egy állitasa szerint professzor,nethuszárprofesszor/netmaster tipikus esete,
ma még ráérek...
:)
egyébként én senkivel soha semmikor nem trágárkodtam,csak aki,"geci":)
mi bajod a műtőssegédekkel?
Szerintem valami senkiházi, liberális pártok által a részére eldobált morzsákat szedegető, szélhámos senkházi csinovnyik, aki ha kapna egy nagyobb morzsácskát egy másik párttól, akkor az összes ideáját eszmerendszerét dobná a kukába és fröcsögne a túloldalról.
Mint anno a kommunista pribékekké átvedlett nyilas verőlegények...
Na annak a mintapéldánya ez a nyúl...