Akkor nincs több kérdésem.
Akkor nincs több kérdésem.
Öö, semmi, csak írtam, mit gondolok. Ismersz, tudod, hogy vannak szakmáim, meg diplomá(im) is, nem teszek különbséget a fizikai meg a szellemi munka közt, fontosságban.
Mindig is az voltam.. :-)
Jó az idő, úgyhogy juszt is felraktam az új (gyári), 16"-os felniket a nyáir gumákkal a SportVan-re (195/45 a gumiméret, az MX-5 195/50 R15 volt, vicces, h ez kisteher, az meg sport roadster). Ha nem romlik el, akkor szervezheted Vadkertet (március első 7végéje nem yo, suli), hátha nyuszómuszó is eljön. S kiderül, hogy yo csaj.. :-))
Öö, hát globálisan nem tudom, csak azt, hogy én is mindig, mindenhol vállalom a véleményem (volt is gond belőle anno a katonai főiskolán), s nem csak arctalanul merem kinyilvánítani. Nem vagyok félős.. Az arc meg itt csak a mikroközösségünkben lenne érdekes, hogy ne csak egy vitatkozni szerető fikanick legyél, hanem egy másik, önálló véleménnyel bíró ember.
sztem neked óriási jövőd lehetne Mo-n, ha nem a politikával foglalkoznál hanem az eü-.ben az új, forradalmian új technológiákkal. Te azt hiszed ha valamit teszel azzal orbán szekerét tolod pedig csak az embereket szolgálod (és mo jövőjét) ők halnak meg vagy nyomorodnak meg nem a főnik ezt kellene megértened őket szolgálod ( a miniszter szolgát jelent)
maradjon persze szükség van nyuszira szerintem is.
mondjuk annyit megjegyeznék margóra,hogy néha igenis rendbe kell őt tenni,és erre innen egyedül Ibiza volt alkalmas,Ő értett a nyelvén,én igy gondolom.
Már most megy az online rettegés a verbális polgárháború közepette,hogy visszajön:)
vigyázz,mert a végén még Te is "geci" leszel :)
mutatok én is vmit,ha már te,
ti 100éve is jo fejek voltatok,őszirózsások.
egy szép történet Kosztolányi Dezsőtől.
Egy napon meglátogatta Kun Bélát, annak Visegrádi utcai lakásán, akivel egykor egy szobában dolgoztak a Budapesti Naplónál. Kun felvázolta neki propagandaízű szavakkal az akkori politikai helyzet komolyságát, valamint az elkövetkezendő kíméletlen harcot is ecsetelte. Amikor Kosztolányi megkérdezte tőle, hogy mi lesz vele és az írókkal, Kun azt felelte: „Reád semmi szükség a proletárállamban. Versek nem kellenek. Majd tanulsz valami mesterséget. Ha okoskodsz, ki fogunk végezni.” [22][23]
jó, te se maradj ki :)
Tök öszintén mondd meg:
Az én szövegemmel, ha arc is társul hozzá, mi jövöm lenne a Magyar országban?
a szahara 13 k évvel ezelőtt zöld volt kb akkor kezdett véget érni a jégkorszak és nagyon soxor volt zöld persze nem mind1 a lehülés meg a körülmények.
Walex csak 10-ben szavazott elmondása szerint a fideszre utána a jobbikra talán lmp-re ezt én is csak abból tudom amiket írt
-walex minimum 8 éve a fideszre szavaz
Ami logikus, széljobb szavazó, 8 éve a fidesz a szél.
-A hideg csökkenti a csapadékot, a szavanna kiszárad majd
(Amióta felmelegés van, 1960 óta triplázódtak az afrikai hozamok, a dél-Szahara szavannává változott, a Namíb-sivatag csapadéka 3x-osra nött)
http://www.forbes.com/sites/jamestaylor/2012/10/2...
Lehülés szárazságot hoz.( A kávé meg nagyon érzékeny rá. )
Meg migrációt, juhé :)
Te is légy jó, mindig legyen idö second guess-re, mi van ha nem úgy vannak a dolgok, ahogy képzeljük, látjuk. Folyamatosan kell a hipotézis vizsgálat.
ne feltételezzük ezt(Segéd?),ő egy állitasa szerint professzor,nethuszárprofesszor/netmaster tipikus esete,
ma még ráérek...
:)
egyébként én senkivel soha semmikor nem trágárkodtam,csak aki,"geci":)
mi bajod a műtőssegédekkel?
Szerintem valami senkiházi, liberális pártok által a részére eldobált morzsákat szedegető, szélhámos senkházi csinovnyik, aki ha kapna egy nagyobb morzsácskát egy másik párttól, akkor az összes ideáját eszmerendszerét dobná a kukába és fröcsögne a túloldalról.
Mint anno a kommunista pribékekké átvedlett nyilas verőlegények...
Na annak a mintapéldánya ez a nyúl...
Nyúl sztem se hülye, de attól még imád provokálni, meg vitatkozni. Mellette meg nagyon takargatja magát, nehogy kiderüljön róla bármi, ami gyanúús. :-)
Nyuszi egyértelműen magyar és szépen is és választékosan beszél/ír ezt nem lehet így megtanulni. Az h a kisebbséget védi azzal sincs semmi baj az h ezért" Mo-ra támad" abban sincs semmi új változást szeretne mint Ady. A baj az h zombi szinten lett malteros vagy filomalteros ugrik minden hívó szóra gondolkodás nélkül visszaszajkóz bődületes hülyeségeket pl. 3 év múlva kapják meg a túlóra pénzt. Az utóbbi időben, visszaolvasva elgurult a gyógyszere walexét sumért a tanár urat is felelőssé tette a fidesz politikája miatt pedig nem is feltétlenül szavaztak rá. Walex ráadásul meg is mondta h nem rájuk szavazaott, de már az is elég volt a haraghoz h volt amiben egyetértett vele, mindez pedig azért mert mérgében valakin ki kellett tölteni a haragot. Ha valaki agy nélkül követi a malterosokat és nem veszi kritikai elemzés alá a történelmi tevékenységüket az kb semmit nem érthet sem a történelemből sem a jelenből. Ahogy egy volt francia mminiszterelnők mondta majd 100 éve, a történelmet lehet magyarázgatni a malterosok nélkül, de megérteni soha (ő is malteros volt) Egyébként nekünk a rendszerváltás után legalább 4 ilyen me-nk volt nevek szigoruan nem említése mellett azért is lettünk eminensből a legszarabbak a régióban.
De sztem szükség van nyuszira mert tud nagyon értékeset is írni különösen ha nem gurult el a gyógyszere :) Ami a kv-t mezgazd termelést meg a globális lehülést illeti hosszútávon ellenmondás van mert ha lehülés jön az Dél-k amerikában közép afrikában növeli a csapadékot növelni fogja a kv termést a több csapadék miatt Attól függ persze mekkora lehülés jön, ha jön ,még a szahara is kizöldülhet
Bobby meg úriember sarkosan fogalmaz, de azért volt jó a stocky mert egymás véleményére lehetünk kíváncsiak, mindenki hozhat be új szempontot, ibiza is. Meg kéne tanulni a másik véleményének a tolerálását itt a fórumban is és Mo-n is
"... Amíg ilyen kedvesek és megértőek vagyunk, addig itt fogunk tartani. "
Ezt mondja ma, az az egykor 2/3-os demokratikus többséggel megválasztott polgármester, akit símán kicsinált a fityesz. A soha nem vetemednénk demokrácia. Emlékszik még valaki? Amikor még "egyáltalán nem lehetett sejteni mi lesz itt".
Amikor az "egyébként élöben biztosan jó fejek" jó fejkedtek még.
Ha majd egyszer leesik a tantusz, nem kell megijedni, olyan ajvékolás, sivalkodás lesz, hogy csak na. Mutattam :)
mi várható ha egyszer kicsit is lekerül a kesztyü, sírós vénasszony müsor.
2010: valahol egy messze galaxisban, a Birodalom szélén:
http://zordidok.blog.hu/2019/02/10/konok_ikon
Az "egyébként élöben biztosan jó fejek" a liberális magyarországot már elkergették, 2 éve már a konzervatív magyarországgal megy a leszámolás és harc. Aki esetleg ne vette volna észre.
Innen hány ember is ment el? 20? 30?
Minden a legnagyobb rendben. Jó az irány.
Legyetek jók :)
Nyúl max műtőssegéd, de ez sosem fog itt kiderülni.. te meg élvezed a vele való "birkózást". :-)
Tapasznak az egészhez semmi köze,ne keverjük bele:)
Nem kell itt kikacsingatni,szövetségeseket keresni,ez itt kettőnk párbeszéde,ügye volt.
-már pofon lenne?nézz oda:)nethuszár:)
"
Soha, senkire nem mondtam semmi trágárt vagy személyeskedöt, aki nem szolgált rá."
leomlik a vakolat baszki....bexarás,kis hazug- provokáló béka.
aki a magyarságomat kóstolgatja, az egy utolsó geci. Ez ilyen egyszerü.
Nem türöm el senkitöl.
Már számtalanszor elmondtam milyen mérhetetlenül szánalmas ez a vinnyogás, ahogy nektek szabad bármilyen stílusban szövegelni, osztani, de ha valaki picit is visszad belöle, kicsit sem bírjátok elviselni. És megy a sírás-rívás...
Mr. Hiteles :))
Kocsmában is így tolod a müsort, elsö visszapofonra jönnek a könnyek? :)
Soha, senkire nem mondtam semmi trágárt vagy személyeskedöt, aki nem szolgált rá.
Egy szót sem mondtam Tapaszra, akitöl tegnap az egész (véletlenül) indult, mert miért tenném. Jár a tisztelet, annak akinek jár.
Nem kell ez a színjáték.
Azokat osztom, akik megérdemlik. És akik nincsenek hozzászokva, hogy valaki visszaszól.
Micsoda ámokfutást toltatok itt.
A geci még nagyon finom jelzö rátok.
ne terelj,
bukott a fordított Magyar kártyád,világos?
ezt nagyon sokszor hangsulyoztam már 10 év alatt itt, de mindig belefutsz/belefut vki a Magyarozásba,erről szolt ez a hozzászólásom.
"nem gecizek én ám mindenkit, csak akik úgy igazán rászolgálnak"
"Kretén"
verdesi az nálad is,csöpi,csak ugy egyenlően,érted,"ne picsogjunk"