Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

sztem

#839144 Spade

Nyuszi egyértelműen magyar és szépen is és választékosan beszél/ír ezt nem lehet így megtanulni. Az h a kisebbséget védi azzal sincs semmi baj az h ezért" Mo-ra támad" abban sincs semmi új változást szeretne mint Ady. A baj az h zombi szinten lett malteros vagy filomalteros ugrik minden hívó szóra gondolkodás nélkül visszaszajkóz bődületes hülyeségeket pl. 3 év múlva kapják meg a túlóra pénzt. Az utóbbi időben, visszaolvasva elgurult a gyógyszere walexét sumért a tanár urat is felelőssé tette a fidesz politikája miatt pedig nem is feltétlenül szavaztak rá. Walex ráadásul meg is mondta h nem rájuk szavazaott, de már az is elég volt a haraghoz h volt amiben egyetértett vele, mindez pedig azért mert mérgében valakin ki kellett tölteni a haragot. Ha valaki agy nélkül követi a malterosokat és nem veszi kritikai elemzés alá a történelmi tevékenységüket az kb semmit nem érthet sem a történelemből sem a jelenből. Ahogy egy volt francia mminiszterelnők mondta majd 100 éve, a történelmet lehet magyarázgatni a malterosok nélkül, de megérteni soha (ő is malteros volt) Egyébként nekünk a rendszerváltás után legalább 4 ilyen me-nk volt nevek szigoruan nem említése mellett azért is lettünk eminensből a legszarabbak a régióban.

De sztem szükség van nyuszira mert tud nagyon értékeset is írni különösen ha nem gurult el a gyógyszere :) Ami a kv-t mezgazd termelést meg a globális lehülést illeti hosszútávon ellenmondás van mert ha lehülés jön az Dél-k amerikában közép afrikában növeli a csapadékot növelni fogja a kv termést a több csapadék miatt Attól függ persze mekkora lehülés jön, ha jön ,még a szahara is kizöldülhet

Bobby meg úriember sarkosan fogalmaz, de azért volt jó a stocky mert egymás véleményére lehetünk kíváncsiak, mindenki hozhat be új szempontot, ibiza is. Meg kéne tanulni a másik véleményének a tolerálását itt a fórumban is és Mo-n is

"... Amíg ilyen kedvesek…

#839143 tozsdenyul

"... Amíg ilyen kedvesek és megértőek vagyunk, addig itt fogunk tartani. "

Ezt mondja ma, az az egykor 2/3-os demokratikus többséggel megválasztott polgármester, akit símán kicsinált a fityesz. A soha nem vetemednénk demokrácia. Emlékszik még valaki? Amikor még "egyáltalán nem lehetett sejteni mi lesz itt".

Amikor az "egyébként élöben biztosan jó fejek" jó fejkedtek még.

Ha majd egyszer leesik a tantusz, nem kell megijedni, olyan ajvékolás, sivalkodás lesz, hogy csak na. Mutattam :)

mi várható ha egyszer kicsit is lekerül a kesztyü, sírós vénasszony müsor.

2010: valahol egy messze galaxisban, a Birodalom szélén:

http://zordidok.blog.hu/2019/02/10/konok_ikon

Az "egyébként élöben biztosan jó fejek" a liberális magyarországot már elkergették, 2 éve már a konzervatív magyarországgal megy a leszámolás és harc. Aki esetleg ne vette volna észre.

Innen hány ember is ment el? 20? 30?

Minden a legnagyobb rendben. Jó az irány.

Legyetek jók :)

Csomag

#839137 KawaBazsy Előzmény: #839136

Nyúl max műtőssegéd, de ez sosem fog itt kiderülni.. te meg élvezed a vele való "birkózást". :-)

Csomag

#839136 Sumér harcos Előzmény: #839135

Tapasznak az egészhez semmi köze,ne keverjük bele:)

Nem kell itt kikacsingatni,szövetségeseket keresni,ez itt kettőnk párbeszéde,ügye volt.

-már pofon lenne?nézz oda:)nethuszár:)

"

Soha, senkire nem mondtam semmi trágárt vagy személyeskedöt, aki nem szolgált rá."

leomlik a vakolat baszki....bexarás,kis hazug- provokáló béka.

Csomag

#839135 tozsdenyul Előzmény: #839134

aki a magyarságomat kóstolgatja, az egy utolsó geci. Ez ilyen egyszerü.

Nem türöm el senkitöl.

Már számtalanszor elmondtam milyen mérhetetlenül szánalmas ez a vinnyogás, ahogy nektek szabad bármilyen stílusban szövegelni, osztani, de ha valaki picit is visszad belöle, kicsit sem bírjátok elviselni. És megy a sírás-rívás...

Mr. Hiteles :))

Kocsmában is így tolod a müsort, elsö visszapofonra jönnek a könnyek? :)

Soha, senkire nem mondtam semmi trágárt vagy személyeskedöt, aki nem szolgált rá.

Egy szót sem mondtam Tapaszra, akitöl tegnap az egész (véletlenül) indult, mert miért tenném. Jár a tisztelet, annak akinek jár.

Nem kell ez a színjáték.

Azokat osztom, akik megérdemlik. És akik nincsenek hozzászokva, hogy valaki visszaszól.

Micsoda ámokfutást toltatok itt.

A geci még nagyon finom jelzö rátok.

Csomag

#839134 Sumér harcos Előzmény: #839130

ne terelj,

bukott a fordított Magyar kártyád,világos?

ezt nagyon sokszor hangsulyoztam már 10 év alatt itt, de mindig belefutsz/belefut vki a Magyarozásba,erről szolt ez a hozzászólásom.

"nem gecizek én ám mindenkit, csak akik úgy igazán rászolgálnak"

"Kretén"

verdesi az nálad is,csöpi,csak ugy egyenlően,érted,"ne picsogjunk"

Csomag

#839130 tozsdenyul Előzmény: #839124

"xaros volt a pöcsöd a pelenkában"

Még tényleg Ibiza hiányzik, akiért itt sírsz hetek óta, és a viselkedés meg a magyar nyelvhasználat, söt, a Magyar nyelvhasználat új csúcsokat fog verdesni.

Csomag

#839124 Sumér harcos Előzmény: #839112

vmit érdemes tisztázni itt még.

látom zsigerből,mikor még xaros volt a pöcsöd a pelenkában,neked megtanította vki ezt a nevezzük: fordított Magyar kártyát,ha már használtad a kifejezést.Amikor a Magyart szinte félszitokszóként megszégyenítésre használod vkire és szituációkra,gyakran,folyamatosan stb.

szabjuk egyénre a dolgot....

ismeretlenül?-ez nagyon jo,ki miatt is.

ki mondta neked ,hogy én (Szín)Magyar vagyok?

"ezek után tényleg te akarsz pl engem Magyarul tanitani?

minden ősöm 1750-ig és előtte is részben,itt van 50km-es körben eltemetve"

én ezt irtam,felfogod doktor,ha egyáltalán doktor, igy ismeretlenül?

a környéken van egy sváb város,egy szlovák-tót város,sőt egy bunyevác falu is és még néhány nácio.Ezeken a településeken 100 éve (szinte) magyarul nem beszéltek.

legyen annyi elég,hogy felmenőim között,nagy(nagyobb) %ban, több nácio is megtalálhato,még a felsoroltakon kivűli is,játszva több kisebbségi -csoport tagja is lehetek/lehetnék,egy csettintésre felvettek/felvennének.

nekem nem a svábokkal,totokkal,zsidókkal,romákkal,bunyevácokkal van problémám,hanem veled,csak veled,itt....ahogyan viselkedsz,ahogyan valóban a nyelvet használod stb.

ezt irhatjuk ugy is,hogy egy misungnak egy másik misunggal van problémája,és igy itt már az általad használt Magyarozás az fals és nem állja meg a helyét,világos?

ui:

misung. keverék; építőiparban: homok, cement és víz keveréke

Na jó, de amit korábban …

#839122 KawaBazsy Előzmény: #839070

Na jó, de amit korábban elbuliztam, meg elutazgattam, azt most a gyerekre költöm. Meg a rák tudja mi mibe kerül, mert a rokonság hord mindent, mozdulni is nehéz a sok cucctól. Időben meg ugyanaz, egyszerűen csak mással (gyerekek) foglalkozom egyéb hobbik helyett, nem mondtam le semmiről.

Csomag

#839114 tozsdenyul Előzmény: #839109

"kisebbségek jogainak érvényesítésén keresztül társadalmat bomlasztani "

Gyönyörüszép gondolat ez is, ha felfeslik a körítés milyen szép gondolatvilág van itt a nerendszerbe kódolva, meseszép :)

jogok érvényesítése mint a társadalom bomlasztása, csesszék meg a kisebbségek nehogymá jogaik is legyenek (érvényesítve) hát milyen világ az? Hej, ha lefordítjuk a nemzethy magyar nyelvet rendes magyarra :)

Dehogy akar az ember még bomlasztani is, menni fog az a társadalomnak anélkül is. Föleg az igazán magyarok ha belehúznak, nagy alkotás lesz az erölködésböl.

Tözsdéröl itt már nagyon rég nincs szó, a polidili esetén meg a "viták ideje lejárt" ahogy a bölcs felfestette a falra a jelet.

Mindent lehet tudni, annyi van csak hogy a helyzet holnapra megint (tegnap még elképzelhetetlen módon) fokozódik, de az irány megvan jó ideje, sínen vagyunk, vakvágány.

Idén kezdödik az EU-val is a müsor, ahogy lennie kell. Ott is jön a fal.

Bobyval egyet kell értenem, a manóba is.

Két topikban már régebb óta ott van , amit lényegesnek éreztem még megosztani,

Kávéra, agrár árukra lehet figyelni a tözsdén, lassan jók lesznek 4-5 éves bullra. Még egy alj lehet böven, de az aljhoz közelebb vagyunk már mint csúcshoz. (Arany dettó, de az agrárt sújtja majd a klíma is)

Globál warmingnak nem felülni, durva lehülés jön egy évtizedre minimum, szigetelésen, fütörendszeren ne spóroljon senki...

A többi fontosat, igazodási pontokat a helyes nemzettudathoz és viselkedéshez a békés fényes jövöhöz majd elmondja a nemzethy brigád :)

Csomag

#839113 Sumér harcos Előzmény: #839112

igy van kisfiam ahogyan irod,igy van:)

nézz oda..

"magyarkártya"

"Még valami rugdosódás, vagy eleget "nem írtatok" mára szegény igaz magyar elnyomottak?"

milyen specifikus....nagyon jo:)

semmit nem néztem be,részemről...ez nem erről szól amit Tapasz probált bocsizni,nem esett le?ez már egy jo ideje folyo munkásságod gyümölcse kisfiam.

Csomag

#839112 tozsdenyul Előzmény: #839110

"persze igy 50felé tisztában voltam én mindennel,tul sokat láttam már a világbol."

Pfff, Jézus ereje segíts :)

Kazinczy oklevelem felröhögött a polcon valahol :)

Hiányérzet lett volna, ha a ki nem elég magyar kártya elmarad

Még valami rugdosódás, vagy eleget "nem írtatok" mára szegény igaz magyar elnyomottak?

(Ismeretlenül más magyar ember magyarságát leítélni a legnagyobb virtuális agressziók sorában van, nem gecizek én ám mindenkit, csak akik úgy igazán rászolgálnak)

És persze hol van az hogy esetleg bocsánat amiért benéztük az egész témát, ugyan dehogy, fullba nyomjuk a kretént...

Hát ahogy akarjátok, ez a nagy magyar helyes viselkedés, toljátok csak.

Elöbb utóbb erre is csak adnak már valami kedvezményes hitelt egy CSÖKött, vagy bayer-díjat vagy valamit :)

Csomag

#839111 Sumér harcos Előzmény: #839110

és még egy gondolat nyuszi,

ezek után tényleg te akarsz pl engem Magyarul tanitani?

minden ősöm 1750-ig és előtte is részben,itt van 50km-es körben eltemetve?szerinted én vagyok-lehetek itt valaha rosszkor- rossz helyen???ahogyan állitod?

én itt ha kell megdöglöm,bármi is jön,és ez nem politika, nem párt,nem kedv és nem pénz kérdése.

na ez az amit te soha nem fogsz érezni,identitás-zavaros fiatal barátom,

ennyi.

Csomag

#839110 Sumér harcos Előzmény: #839109

éppen ezt akartam irni ma... már 1 éve látom,érzem,de nem irtam le eddig...

szerintem is szinte viselkedésében, tanult/nyelv jegyek mutatkoznak,furcsa a szohasználata,szokincse is(magáénak nem érez ebből semmit).....nem stimmel az egész ahogyan van,...

provokácio,fröcsögés valoban erre használja.

persze igy 50felé tisztában voltam én mindennel,tul sokat láttam már a világbol.

Csomag

#839109 matgab Előzmény: #839076

Engem nem érdekel h irtal-e ma bármi más előzményt, csak nem szeretem amire te a magyar nyelvet használod. Káromkodsz csak itt, mint egy kocsis. Nemcsak az előzmény hozzászólásban, hanem folyamatosan. Neked a magyar nem az anyanyelved, hanem egy tanult nyelv. A magyar nemzetet, hagyományait, történelmét, sorsát nem érzed a magadénak, csak mindenféle devians kisebbségek jogainak érvényesítésén keresztül akarod a társadalmat és annak minden részét bomlasztani.

Engem Bobby nem zavart soha, mert lehet valakinek markánsan más a véleménye, de soha nem olyan otromba primitív stílusban hangoztatja , mint te nyuszi...

Hát ez van. Emellett továbbra sem érdekelsz.

Üdv a többi topicban!

Csomag

#839106 Sumér harcos Előzmény: #839099

:)

hát ez nem semmi,nagyon jo,kis mártír szerep...

ma látta mindenki,hogy nem ugrottál neki senkinek,ma nem a te napod volt.

az antiszemét fegyvert vissza tokba,még bucsuzoul is,

zsidó barátaim vannak,bármelyik találkozon megjelennek velem,meg honnan tudod,hogy én milyen felekezet tagja vok?:)