ennyire féltek Ibizától?:)
na ne hülyéskedjünk már,akkor ki is picsog?:)
ennyire féltek Ibizától?:)
na ne hülyéskedjünk már,akkor ki is picsog?:)
ez részletkérdés,nincs jelentősége.
nemá, nem örülnék ha beelöznél :)
Ma sem ugrottam neki senkinek,de hogy ne én legyek a probléma, ünnepélyesen bejelentem a visszavonulásomat.Úgyis régóta érzem már azt, hogy sem én nem tudok adni a fórumozás által,sem nekem nem tud ez már semmi pluszt nyújtani.Jöjjön Ibiza,meg Matgab!Majd elmakiztok,elzsidóztok itt magatokban.További jó szelet mindenkinek,Hercegnek és Hírküldőnek pedig köszönöm az eddigi lehetőséget!
hát vazze, ma is ti kezdtétek a provokálást , mint általában mindig.
Mert annyira nem írtok.
És miután kiszemélyeskedted magad, megy a picsogás részedröl a jelzökröl, mint általában mindig.
Továbbra sincs semmi új.
jo éppen az nyul volt,aki keresztényfasiszta jelzőket szórta,
Matgab meg már nem is ír,ilyen emelkedett topikokba,mint ez is pl,mert mindig ez a vége....meg is értem.
itt csak ti hemzsegtek Ibiza kirakása óta.
ha vki jön, írni merészel....akkor nekiugrotok pl a dunántuli tanár úrnak,aki azért valljuk be többet elárult magárol,mint ti ketten-hárman.
mondtad,hogy itt mindenki hiteles,...szerintem nem.
Nincs miért bocsánatot kérned,mindenki tévedhet....én próbáltam viccel elütni a dolgot,de - nem rád gondolok - vannak akiknek a kötözködés a fontos.
Majd azért azt idézd be amikor lenáciztalak,mer ez így csak lóg a levegőben.. .,azt is mondhatnám,hogy hazudsz,de azt melreszívnád!Matgab viszont éveken át vallott hitler iránti vonzalomáról,az internet nem felejt,ha nagyon ráérek,majd kukázok tőle néhány idézetet.
Rájöttem, hogy alapvetően mi zavar a Zorbáncsomagban:
Olyan érzés, mintha Csák Máté az alá tartozó zsákfalvak jobbágyainak a tized időszakos eltörlését igérné, ha sok kis jobbágyot nemzenek neki.
Értsd:
Bármiféle szolidaritás szellemiségének még a lehellete is távol áll tőle.
De vajon hol jobb szülni?
Ott, ahol a zemberek törődnek egymással vagy ott, ahol a nagyobb kutya hangosabban vonyít?
Bocsánat, én válaszoltam tévesen nyuszi hozzászólására egy Boby által linkelt cikk utolsó bekezdésének idézésével.
most komolyan hogy büdös lofaszba lehet,hogy ti bárkit lenácizhattok,fasisztázhattok...
én is voltam fasiszta tőletek.
hogy van ez?
ez igy normális?
már jön a nácizás..ha a fikanick gyujtő mo-ttopikban nem,akkor nyul becsuszik az utazás topikban ott provokál,nácizik....meg a fasisztázás,sumér nép kádár népe....meg minden...
igy is kell igy van igazatok van...
ez igy oké?mert pl én elhallgatom itt,hogy mekkora keresztényfasiszta vok, de én nem tudom,csak...egyszer vhol nehogy belefussatok vkibe,aki leperli ezért a gatyátokat is.
na ugyan kit szerinted,már megint?
mester...
téged,magam,és az olvasót,jol vigyázz,persze:)
realitásérzéke meg csak neked lehet itt,illetve nem itt ott...mert te külföldiül tanitod népedet Magyarra ott,onnan.
Nem ülnék fel matgab hergelésének!Aki ismeri,az tudja,hogy náci....és ezt ugye nem én mondom, hanem ez az ő saját hitvallása,az internet az ő tanúja.
te nagyon hülye :)
Azt nem érted, hogy nem én írtam, ami kihozta belöled öszinte zsenge gondolataid, tehát én így nem írtam semmit. A semmire megy a húzz el innen, meg hazudsz, de legalább kitartóan hülye maradtál, hiába voltak utalások hogy hol mentél kicsit félre.
Nincs ellentmondás, de jó is volt ez így, beleláttunk a lapokba kicsit.
Ez vagy te, így vágytok ti, ha öszinteség van.
Nem mintha meglepö lenne, de saját szájból mindig hitelesebb.
csak kérdezted, hogy mit csinálj és őszíntén válaszoltam...
Hát hol itt a baj?
Amúgy meg megint hazudsz és önellentmondasz.
Egyik pillanatban azt írod, hogy nem értjük meg amit mondasz, aztán azt, hogy "nem is mondtam semmit". Hát ez a kettő mindjárt ellentmond egymásnak.
Amúgy meg én azon csodálkozom, hogy az efféle emberek mostanában nem akarnak már állandóan útrakelni, menekülni, pedig 2010-ben minden hivatásos rettegő útra akart kelni, meg már be volt csomagolva, aztán mind itt vagytok... Pedig szabad az EU-ba vándorolni, nem kell már menekülni...
"nem is fikázlak én jobban,mint te"
Kit akarsz becsapni? Magad vagy az olvasót?
A realitásérzék már nincs meg neked...
na, elöjött az öszinte belsöség
Pár év és még kevésbé fogod vissza majd magad...
És mindez úgy gennyedzik elö belöletek, hogy nem is mondtam semmit
Útjelzö, ahogy írni szoktam, tudod, menetrend szerint, ahogy viszitek a mélybe a társadalmat
szerencsédre éppen nagyon ráérek....
nem is fikázlak én jobban,mint te,nem is picsogok.
hát ,hogy most a disznót nem szereted... ,arrol nem tehetek:)
igazábol nem akarok én már találkozni veled,nem volna az akkora szenzácio....egy 30plusszos, 10-12évvel fiatalabb kis külföldi nyikkhajjal?igy legalább tudsz még vakitani,fényeskedni,nethuszárként.
de az mondjuk biztos,hogy sokat finomodnál irományaidban,ezt akár magamrol is elmondhatom,mert én is sokat finomodtam a személyes találkozások után.
"Mit csináljak mond?"
Kérlek húzz el ebből az országból ami neked annyira nem tetszik és és erről a honlapról ahol csupa hülye olvasgatja a te nagyon okos intelligens hozzászólásaidat!
mindenki nevében kösz, ha megfogadod a kérésünket!
teljesen indokolatlanul fikázol te is meg matgab is, mert hülyék vagytok még a szövegértéshez is, de a disznózás alapból megy csípöböl
Szokás szerint a picsogás is
Semmi új...
U.i. nem véletlen nem találkozunk, minimumot el kell ahhoz érni