Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Szomorú vagyok...

#838725 Sumér harcos Előzmény: #838696

hát pedig szöveg volt itt mindenféle....oldalakon keresztül.

részemről,

soha,semmilyen körülmények között nem utalok senkinek,sem baráti körnek,sem alapitványnak...

ezen szokásomon soha nem fogok változtatni.

egyet tudnék megigérni,ha a pontos cimet,elérhetőséget megkapnám vhonnan,az egész ország területén járok autoval,veszprémtől debrecenig budapesttől szegedig stb.,egyeztetve utba ejteném őket.

személyesen adakoznék,igy utalva soha,ezt a multban is, csak és kizárolag igy végeztem.

Szomorú vagyok...

#838696 Hírküldő Előzmény: #838688

Eddig 5 ezer forint érkezett tőlünk az alapítványhoz. Egészen pontosan 55 ezer, de abból 50 ezerről pontosan tudom, hogy kik küldték.

Tudom, hogy ez nem kívánságműsor, de egyetlen ötezer forintos befizetőn kívül senki sincs, akit érdekel ennek a kislánynak a sorsa?

Lehet itt spekulálni,de …

#838652 Boby. Előzmény: #838650

Lehet itt spekulálni,de ezek önként, demokratikus úton nem fognak megválni a hatalomtól.Egyszerűen önösérdekükből kifolyólag nem tehetik meg,annyi bűncselekmény van már a rovásukon.

Azt írtam, hogy egy idő …

#838649 Koffein Előzmény: #838645

Azt írtam, hogy egy idő után, nem rövid, hanem hosszú távon fordulna meg.

Ez a probléma, hogy ebben a felgyorsult világban, mindenki holnapra várja a trendfordulót :) De az is tény, a történelmünkből kiindulva, hamarabb lesz itt rabszolgasors, mint felvirágzás... :)

valódi katolikus barátai…

#838647 Bendeguz Előzmény: #838645

valódi katolikus barátaim (nem ilyen horogkeresztény fideszkdmp-s fajta) elkezdték pár éve a saját szintjükön megváltoztatni, jóra tanítani az embereket. mára van egy 50 fős közösségük, ahol mindenki hasonlóan gondolkodik. ilyen szinten lehet és érdemes is cselekedni

Te vízionáltál trendford…

#838645 Boby. Előzmény: #838642

Te vízionáltál trendfordulót nem én.Én pont, hogy azt állítottam, hogy lesz ez még sz@rabb.Én évek óta tapasztalom, hogy a mikroszinten próbálkozás sz@rt sem ér.Erre példa ez a fórum,de akár a tüntetések is.

"németország tartja fenn…

#838644 Boby. Előzmény: #838643

"németország tartja fenn a rendszert, itt érnek el hatalmas profitokat a különféle gyáraikkal, központjaikkal: audi, merci, bmw, bosch, continental, knorr-bremse, thyssen-krupp, stb..."

Ezt hngoztatom évek óta én is,ettől függetlenül a német autóipart is érhetik gazdasági sokkok,amiknek lehet pont az lenne a következménye,hogy az orbán rezsim anyagilag ellehetetlenül.

németország tartja fenn …

#838643 Bendeguz Előzmény: #838638

németország tartja fenn a rendszert, itt érnek el hatalmas profitokat a különféle gyáraikkal, központjaikkal: audi, merci, bmw, bosch, continental, knorr-bremse, thyssen-krupp, stb...

ez csakis stabil (lényegtelen milyen szar) rendszerben működhet. egy új időszak a lippsykkel, szocikkal, ződekkel csak a profitot veszélyeztetné.

lásd EPP fidesz tagság. megy ott is a félrebeszélés. már az 5. cikkely szerinti eljárás is be lett téve egy aktába valami pince mélyére.

ha a magyarok nem akasztják fel őket (nem fogják), akkor marad a rendszer orbán haláláig, vagy amíg visszavonul, ez még legalább 6 év! az eu-ban az is a jó, hogy a gőz ki tud menni a határon, nem gyűlik fel kritikus tömeg, lásd tüntetések. pár száz, pár ezer fő nem jelent semmit már

Eltudod képzelni, hogy a…

#838642 Koffein Előzmény: #838638

Eltudod képzelni, hogy a hanyatló nyugat, Magyarországot gazdasági karantén alá helyezi?

Eltudod képzelni, hogy Magyarországon, emberek tömegei, minden egyes szombaton kimenjenek tüntetni és akár szétverjék a belvárost rutinszerűen, mint ahogy a sárga mellényesek teszik Párizsban?

"és egy idő után megford…

#838634 Boby. Előzmény: #838631

"és egy idő után megfordul a trend."

Nem igazán értem, hogy milyen vagy melyik trend megfordulására gondolsz!? Hogy meg fogsz tudni győzni fidesz szavazókat arról, hogy ném szép dolog amit az apjuk csinál?!Vagy, hogy orbán és bandája, egyszer csak kiáll a nép elé, és elnézést kér a bűntettekért,amiket ellene elkövetett,majd több ezer milliárd eltulajdonított közpénzt befizet a közös kasszába?!Nem látszik, hogy ez a pálya amin mozgunk, valamilyen kényszer hatása nélkül, nem fog tudni megváltozni?!