Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Elhallgat a Music FM is

#838588 Koffein Előzmény: #838581

Nyugodjék békében. Már egy ideje gondolkodom, hogy valami Spotify kompatibilis eszközt kéne beszerezni, vagy csere új autóra... nehéz döntés... :-/

nem szavazokÍgy "véletle…

#838586 tozsdenyul Előzmény: #838583

nem szavazok

Így "véletlenül" sem eshet meg velem, hogy hazaárulózzam egy fórumon napi rendszerességgel, aki eközben ideológiailag a legközelebb áll hozzám és akire gond nélkül szavazok egy évtizede

Ez a sírós picsogós jaj de szemetek ezek, közben mosolyogva szavazom meg csendben kárörömmel rátok nagyon kk-európai jelenség

Kellenek azért különös együttállások, hogy tömegesen létrejöjjön ilyen "izé" dolog a természetben

Kicsit taszító, kicsit rémisztö, de nagyon magyar

Mesélj! Voltál a bp-i se…

#838583 walex Előzmény: #838519

Mesélj! Voltál a bp-i senki előválasztáson? :)
Olyan izgalmas volt, hogy melyik senki nyer.
Legalább ezen nyernek. :)

Elhallgat a Music FM is

#838581 walex

Csütörtök éjfélkor elhallgat a Music FM is.

https://index.hu/kultur/media/2019/02/04/elhallgat...

Ki lehet dobni a rádiókat a megmaradt, éterben hallható rádiók miatt, egyik szrabb, mint a másik.

Gondolom, az országos lefedettségű Dankóra kiugróan magas lehet az igény vagy a lassan 3 éve szétcseszett Petőfire.

Ezt a rádiót javarészt a fiatalok hallgatták, jó pontot nem fog ezzel szerezni náluk a fityesz, az biztos.

35 522 823 Ft, közel 4 m…

#838580 walex

35 522 823 Ft, közel 4 millát ugrott, a pénz fele megvan. :)

Holnapi egyenlegre kíván…

#838515 walex Előzmény: #838503

Holnapi egyenlegre kíváncsi leszek, szerintem elég nagy ugrás lesz. :)

Politikusaink meg elmehetnek a jó büdös...

ez olyan szép amikor öss…

#838512 Röné

ez olyan szép amikor összefognak emberek hogy segítsenek másokon... :) én is most próbálok jótékonykodni egy alapítványnak és már én is beszéltem az alapítvány igazgatójával, h szerinte az ötletem megvalósítható-e , bár elég szeptikus vagyok ebben, mert az az ötletem támadt h majd az alapítvány igazgatója keresne nekem olyan embereket, saját ismerettségi körében akik szívesen megmasszíroztatnák magukat velem ( mert Én masszőr is vagyok ) és nem szabnék árakat ennek , mindenki annyit ad majd amennyit gondol és az összegyűlt összeget mindet odaadnám az alapítványnak amely a gyerekek álmait szolgálja :)

hely kellene ahol megmasszíroznám az embereket....

Egyeztettem az alapítván…

#838499 Hírküldő Előzmény: #838489

Egyeztettem az alapítvánnyal, hamarosan felteszem az oldalra a számlaszámukat. Megbeszéltük, hogy jelzik, mennyit sikerült a csapatunknak utalni nekik. Ehhez csak arra lesz szükség, hogy pontosan az szerepeljen a közleményben, amit a cikkben leírok.

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy képesek vagyunk-e összeszedni legalább egymilliót. Ehhez még annyi sem kell, hogy minden fórumozó egy Richter részvény árfolyamának megfelelő összeget utaljon nekik :)

Viccország

#838488 Boby. Előzmény: #838480

Amíg ez a megélhetési ellenzék van....,itt nem lesz rend!Követelem, hogy az ellenzék azonnal monnnyon le!:-)))))

Viccország

#838480 tozsdenyul

viccország lakói akcióban :)

A fidesz szavazók (ezen már veszélyben a kávé a röhögéstöl) és nem-fidesz szavazók pocskondiázzák a fideszt, a szegény (tényleg szegény) kislány miatt.

Miközben, már nyilvánosan tárgyalják újságokban is 2019-ben (a szárnyas fejvadász sci-fi ebben az évben játszódik, 22. század) hogy

-összeomlott a mentöszolgálat

-összeomlott a sürgösségi ellátás

-nincs stroke ellátás

-nincs koraszülött intenzív ellátás

-nincs felnött intenzív ellátás

-nincs radiológiai ellátás

-nincs gyerekháziorvosi ellátás

- az ország felének már nincs háziorvosi ellátása

+1: a tüzoltók (160ezer bruttóért) olyan védöruhában mentenek amiben megégnek

És 2022-ig további forráskivonást szavaztak meg egészségügyböl, oktatásból, a civilben egyébként biztosan jó fej emberek, akikkel biztosan jót lehet beszélgetni.

Ez évente tucatnyi 6 éves kisgyerek halálát jelenti. És tucatnyi 7 évesét, és így tovább.

Jó gyüjtést kívánok, jó szavazást a nincs alternatívára, és jó beszélgetést a jófejekkel akik néhány tízezreteket minden évben kinyírják. 6 éves kislányokat is, jó sokat akik esetleg nem is gyógyíthatatlan betegségben szenvednek .

A kávét majd föltörlöm, harcos antifideszes fidesz-szavazó kommentelöket olvasva gyakran kiszalad:)

Kérdés

#838469 Koffein Előzmény: #838443

Ha jól értem, azért nem akarják finanszírozni, mert a becslésük alapján max12éves koráig élhet a gyerek? Vagy a gyógyszerrel, ha hatásos, akkor hosszú távon javulás állhat be és akár élhet fene tudja meddig, akár 60-70-80éves koráig...

Kérdés

#838443 walex Előzmény: #838433

Tb feladat lenne,de ők nem fizetik.

Innentől kezdve csak az adományozókban bízhatnak.

Remélem, azért ma is lesz egy hír, hogy adnak pár milliárdot külföldi focira, vietnami kórházra vagy Mészárosnak, mert elfogytak a pénzt igénylő, megoldandó problémák az országban. Ezért lehet szórni a lóvét ész nélkül.

Szégyen, hogy ilyen megtörténhet.

Családbarát kormány. Az. Pfff...