Regisztráció Elfelejtett jelszó

Utazás

én úgy tudtam, matgab in…

#837790 tozsdenyul Előzmény: #837766

én úgy tudtam, matgab inkább a nyápic kategóriához áll közelebb

Mondjuk még szerencse hogy nem akadékoskodott a nöci sokat, nem kellett a kis mellyecskéjéröl leszaggatni a ruhát méregböl

rendes svábok így csinál…

#837544 matgab Előzmény: #837541

rendes svábok így csinálják..:-)

Többit majd inkább egy talin...:-)

Te sváb létedre, igencsa…

#837541 Illuzio Előzmény: #837530

Te sváb létedre, igencsak skót és más vallásúként gondolkozol. Tényleg mi van a családoddal, elváltál?

hülyét kapok... Próbálok…

#837540 matgab Előzmény: #837530

hülyét kapok... Próbálok be webcheckinelni az Austrian -nal, de nem enged... Pedig elvileg lehet, de azt írja, hogy we couldnt find a unique booking matching your parameters...

Mi ez bameg, Tinder, hogy a parameter match-re várunk? Azért is fura, mert az eticket beírása után kitöltötte a hiányzó adatokat...

Egyszer már jártam úgy idén, hogy be akartam checkolni februárban, csak nem vettem észre, hogy mikor a járatot foglaltam, akkro a visszaútnál felugró ablakocska az már nem az a hónap volt, hanem a következő... Csak mivel február 28 napos, ezért márciusban ugyanúgy csütörtöki volt a 22.-e mint márciusban. Járatszám is stimmelt, meg minden. Csak a hónap nem... Na akkor is aztán gondolkodóba kellett esnem, hogy mitévő legyek...

Szóval nem szeretem én az ilyen mismatcheket...

Az összes taxis (vagy ak…

#837530 matgab Előzmény: #837529

Az összes taxis (vagy akik az áraikat előírják) meg kapja be, itthon Pestről a reptérig egy 10-es taxival... Ennyiből már majdnem megvan a Bécs Kanada útvonal...

Gyerekek, most foglaltam…

#837529 matgab Előzmény: #835179

Gyerekek, most foglaltam egy jegyet a MÁV-nál Bécsbe holnap reggelre...

Hát úgy látom hogy a MÁV-ra is ráférne eg nagyon átfogó informatikai fejlesztés. Az egész honlap olyan soo 90' feeling.

Azt meg végképp nem értem, hogy az interneten vásárolt jegyet miért kell egy MÁV ATM- szerűségből kinyomtatni, miért nem elég egy mobilon felvillantani, amit a kalauz egy scanner-rel leolvasna.

De a legnagyobb meglepetés akkor ért, mikor rákattintottam arra, hogy mégis a kis Keleti épületében hol találom meg a gépeket...

Mit gondoltok, mi jött fel?? Egy térkép? Nem bammeg, hanem egy kép az ATM-ről valamelyik épület sarokban... Meg egy másik kép, ami félig lemaradt az oldalról... Hát ez mi a WTF?? Utoljára ilyen képeket ott láttam, amikor a négy -öt éveseknek való képes kiskönyvben kellett megkeresni a két kép között az 5 különbséget!

Mondjuk az ár korrekt 13 EUR (ahhoz képest, hogy visszafele kell utána a bécsi HBF-ből általuk mindenhol leírva, hogy baromi kedvezményes áron 6EUR-ért vonatozzak Schwechat-ig...

Tehát ha úgy vesszük, van az út Schwechat-ig, 7 EUR, utána Schwechat Bécs 6 EUR és Bécs Schwechat megint 6. Nem csoda, hogy a magyarok visszafordultak 1848-ban Schwechatnal, látták, hogy inentől jönnek a drága mulattságok...

Mondjuk a bécsi reptérnek és pályaudvarnak fullos magyar nyelvű honlapjuk van... No de el is várom ezt 6 EUR-ért...

szállás meg közvetlenül …

#832686 matgab Előzmény: #832678

szállás meg közvetlenül megalkudtam a szállodával, booking géniusz diszkont kedvezményes ár alatt 20%-kal...

Ma megnyerem az egész árát a 4IG-n és már indulhatunk is!

szállás meg közvetlenül …

#832685 matgab Előzmény: #832678

szállás meg közvetlenül megalkudtam a szállodával, booking géniusz diszkont kedvezményes ár alatt 20%-kal...

Ma megnyerem az egész árát a 4IG-n és már indulhatunk is!

na megyek Bécsen kereszt…

#832678 matgab Előzmény: #832607

na megyek Bécsen keresztül. Hihetetlen ez a budapesti airport. Árak az egekben (Bécsből kb. 80e forinttal olcsóbb, a szolgáltatás minősége meg valahol a XX. század közepét idézi. Kezeletlen tömeg, lassú haladás, végtelen sorok , kevés extra szolgáltatás, gyalogoltatják a tömeget többszáz méter akadélymentesítés nélküli folyosókon, szélben esőben hidegben.

Oké oké hogy évről évre rekord számú utazó, de nem lehetett volna erre felkészülni? Már 5 éve is szűkös volt, de most már katasztrófális! Az árak meg az egekben.

próbáld úgy hogy törlöd …

#832607 Koffein Előzmény: #832587

próbáld úgy hogy törlöd a süti+gyorsítótárat (ctrl+shift+del), mert előfordul, hogy sütiken keresztül figyeli a rendszer, hogy mit néztél meg, majd drágább ajánlatot mutat, hisz érdekel a repülés... :)

phasz kivan!Ma majdnem b…

#832583 matgab Előzmény: #832505

phasz kivan!

Ma majdnem befoglaltam egy Bécs Cancun-t 120e forintért, az Air canadánál, mire a párom vissza méltóztatott jelezni, hogy oké, addigra felvitték 190e-re... Na mondom, jól van látok még hasonlót 144e forintért...

Na akkor befoglalom azt. Elkezdem csinálni a foglalást, szar német nyelvű utazási iroda oldalán, mire kisilabizáltam, hogy mi mit jelent az oldalukon, addigra kiírta, hogy az árak megváltoztak most már az is 650 EUR...

És még a 4IG is esik....