Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

matgab Előzmény: #835179

Gyerekek, most foglaltam egy jegyet a MÁV-nál Bécsbe holnap reggelre...

Hát úgy látom hogy a MÁV-ra is ráférne eg nagyon átfogó informatikai fejlesztés. Az egész honlap olyan soo 90' feeling.

Azt meg végképp nem értem, hogy az interneten vásárolt jegyet miért kell egy MÁV ATM- szerűségből kinyomtatni, miért nem elég egy mobilon felvillantani, amit a kalauz egy scanner-rel leolvasna.

De a legnagyobb meglepetés akkor ért, mikor rákattintottam arra, hogy mégis a kis Keleti épületében hol találom meg a gépeket...

Mit gondoltok, mi jött fel?? Egy térkép? Nem bammeg, hanem egy kép az ATM-ről valamelyik épület sarokban... Meg egy másik kép, ami félig lemaradt az oldalról... Hát ez mi a WTF?? Utoljára ilyen képeket ott láttam, amikor a négy -öt éveseknek való képes kiskönyvben kellett megkeresni a két kép között az 5 különbséget!

Mondjuk az ár korrekt 13 EUR (ahhoz képest, hogy visszafele kell utána a bécsi HBF-ből általuk mindenhol leírva, hogy baromi kedvezményes áron 6EUR-ért vonatozzak Schwechat-ig...

Tehát ha úgy vesszük, van az út Schwechat-ig, 7 EUR, utána Schwechat Bécs 6 EUR és Bécs Schwechat megint 6. Nem csoda, hogy a magyarok visszafordultak 1848-ban Schwechatnal, látták, hogy inentől jönnek a drága mulattságok...

Mondjuk a bécsi reptérnek és pályaudvarnak fullos magyar nyelvű honlapjuk van... No de el is várom ezt 6 EUR-ért...