Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

védjegy

#836287 Koffein

amikor olvastam, hogy o1g-t levédetik, az első gondolatom az volt, hogy a ner volt ennyire szellemes, erre meg kiderül, hogy szoci száll van az ügyben https://index.hu/belfold/2019/01/07/vedjegy_oltalm...

meglepő na :)

a meglepőbb az lesz, hogyha zárt ajtók mögött barteleznek egyet, karácsony megtarthatja zuglót, de átjátsszák a védjegyet, már ha sikerül megkaparintaniuk.. tiszta akció film :-P

joj-jo:)nem kell beirni,…

#836285 Sumér harcos Előzmény: #836284

joj-jo:)nem kell beirni,nem zaklatlak

nem akarok én semmi rosszat,mindenki retteg,rosszkor van rossz helyen,

miért nem kellett bemondani,nem kell félni,

aki igazán akarja,ugyis tudja,hogy ki vagy:)

én csak igazábol rád voltam kiváncsi,hová való gyerek vagy,nem a mondadod és nyilatkozataid érdekelnek:)

https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarország_legnagy...

jol van nem érdekes

Nem szeretnék konkretizá…

#836284 Boby. Előzmény: #836275

Nem szeretnék konkretizálni,már a megyeszékhelyt sem kellett volna bemondanom!:-)Amúgy meg ezt írtam,amibe mindenfélét megpróbáltok belelátni:"Én nem állítom,hogy az elmúlt kb 2 évben nem emelkedtek volna a keresetek...,de emelkedtek.Sokat és sok helyütt,de közel sem mindenhol és közel sem ilyen mesés mértékben,mint amiről beszéltek vagy sejtettek."Nem akarok ehhez most többet hozzáfűzni.Ami gondolatok ezzel kapcsolatban bennem voltak, tegnap már közzétettem.

Boby:) és Dallas hol van…

#836275 Sumér harcos Előzmény: #836253

Boby:)

és Dallas hol van ,ahol ennyire leszakadtatok az Országtol?

ha nem szeretnél konkretizálni, mondj egy lélekszámot amibe 3 megyeszékhely is még belefér,mittomén pl. 45-85000közötti a lélekszámotok-ebbe már debrecen szeged nem fér bele.Tuti nem Szekszárd,Kecskemét ezeket kizárom.

:)

"Persze én nem süllyedne…

#836274 Boby. Előzmény: #836270

"Persze én nem süllyednek, arra a szintre ahol te vagy, persze nem is vagyok egy ilyen nagy bunkó!"

Megtisztelsz,pedig én tartalmilag soxor csak a mainstream kormány propagandához,meg az abból táplálkozók hozzászólásaihoz próbálok igazodni.

Meglepődsz én mindent el…

#836270 Kiss Zoltán Előzmény: #836244

Meglepődsz én mindent elolvasok, még a 444-et is, sőt még, azt is elismerem, hogy az SZDSZ-nek, is voltak az oktatásban jó dolgai, két szintű objektív érettségi, előrehozott érettségi, sokszínű tankönyv piac. Persze én nem süllyednek, arra a szintre ahol te vagy, persze nem is vagyok egy ilyen nagy bunkó!

Amúgy én sosem voltam eg…

#836259 Boby. Előzmény: #836257

Amúgy én sosem voltam egy nagy index olvasó...nyilván hitelessebbnek tartom mint a magyar időket,vagy a lokált.

de én nem ezt kérdeztem,…

#836252 Sumér harcos Előzmény: #836246

de én nem ezt kérdeztem,hanem egyáltalán ki fog sztrájkolni?bárhol,bármikor,bárhanyadikán? Ki?akkora létszámban,hogy fájdalmas legyen?a mercédeszgyár?

az hogy 2000-5000en tüntetnek mindenhez kevés.

Csurka annak idején a legnagyszerűbben tudott utcára hivni 10-20ezer embert,aztán országosan ez is kevés volt választáson.

ja csak megtévesztés, de…

#836251 Koffein Előzmény: #836247

ja csak megtévesztés, demonstrációról van szó, csak az első sorokba taknyoltak, maszatoltak megint...

"Január 19-én országos demonstrációt szervezünk, minden megyében, minden nagyobb városban álljon meg az ország."

De miért idegeskedsz te …

#836250 Boby. Előzmény: #836242

De miért idegeskedsz te ezen?!Őszi vetés a földben van már,a tavaszinak meg még úgy sincs itt az ideje!:-)

Tanárbá ilyen biztos for…

#836244 Boby. Előzmény: #836241

Tanárbá ilyen biztos forrásokból tanítja a diákjait is,akkor nem csodálkozom, hogy az ország félh*lye kis nyiszlett drogossal van tele.