Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

"A propagandagép propaga…

#836009 Boby. Előzmény: #835990

"A propagandagép propagandistáit is el kell számoltatni. Bíróság elé kell állítani azokat, akik részt vettek az magyar demokrácia felszámolásában"

Mi a baj ezzel,csak nem félsz!?Attól, hogy több oldalon,több nick alatt,vagy egy oldalon,de más hozzászólását plagizálva fórumozol,még nem feltétlenül tartozol a propagandagépezetbe.

"

Egyértelmű. Már a sajtót fenyegeti. Nyilván azt, hogy ki "független", azt ő határozná meg, a maga kis bolsevik tempójában.

De meg fogja még szívni a Momentum, hogy ezeket a gyíkarcokat engedi megszólalni. Kong a sötétségtől a fejük ezeknek a tetves kis patkányoknak.

Hadházynak nem kell ahho…

#836006 walex Előzmény: #835995

Hadházynak nem kell ahhoz segítség, hogy elássa magát, megtette ő ezt saját maga pl. az MTVA-nál, mint a dk-s Varjú, akit most a két adományokat gyűjtögető libsiportál mosdat és állít be egy igazi hősnek.

https://www.kuruc.info/r/6/193695/


Harmadik utat kellene preferálnia azoknak, akiknek már elegük van mindkét társulatból, addig ebből nem lesz kiút vagy csak nagyon sokára (min. 2030) főleg ezzel a megélhetési ellenzékkel.


Az NVB elkaszálta a szivárványos lilák kérdését, hogy csak 300 túlóra lehessen.

250 volt, 400 lett, de 300-ra vinnék vissza.

Az eszébe nem jut egyiknek sem, hogy talán nem azt kellene kitűzni célul, hogy a napi 8 órára kapjon mindenki normális bért, hogy abból tisztességesen meg tudjon élni?!

Én is oda jutottam, hogy…

#835995 Bendeguz Előzmény: #835969

Én is oda jutottam, hogy a Kétfarkú az egyetlen értelmes választás. Viszont azt senki se mondja már, hogy a nyilvánvaló bűnöző társaságnál nem lenne jobb akár a leszerepelt baloldal, vagy bárki. Vállalható csapat meg úgyse lesz, mert aki megpróbálna vállalhatóként feltörni, pl Hadházy Ákos, őt személyén keresztül próbálják hazugságokkal elásni. Vagy ott van Marki-Zay, vagy Esztergom régi független polgármestere. Aki nem fidesz, az ellenség és kb épp csak nem ölik meg, de minden mást lehet. Így aztán lehet várni a hiteles ellenzék felállását. Ha nem lesz blokád, meg teljes ország megfingatása, akkor marad minden változatlan. A 4iG pakkom miatt oké, de amúgy meg nem.

Az SZDSZ-ben legalább vo…

#835991 Sumér harcos Előzmény: #835990

Az SZDSZ-ben legalább volt intellektus. Persze, hazugok és manipulatívak voltak, és persze elképesztően nagyképűek és arrogánsak, de ez a Momentum generáció ... hogy ennyire ... nem csak szimplán tudatlanok, hanem hogy ennyire képesség nélküliek legyenek

https://azonnali.hu/cikk…

#835990 Sumér harcos Előzmény: #835988

https://azonnali.hu/cikk/20190103_a-propagandistak...

Tisztelt Momentum Buzinka!

Egyértelmű. Már a sajtót fenyegeti. Nyilván azt, hogy ki "független", azt ő határozná meg,Sajtó van ilyen, van olyan. A piac pedig eldönti, mire van igény. Pontosabban, a fogyasztók.


ez a buzinkay is olyan,mint Tozsdenyul,meghatározza ki van rosszkor rossz helyen:)

pl. Ibiza,Prospero,At,rosszkor voltak rossz helyen:)

verbális polgárháború van elvtársak:)

„Orbán Viktornál nagyobb…

#835988 Sumér harcos Előzmény: #835987

„Orbán Viktornál nagyobb hatalmú emberek is vesztettek már el mindent napok alatt. Minél tovább feszítik a húrt, minél tovább próbálják leuralni Magyarország minden szegletét, annál erőteljesebb lesz a reakció. Nem kell ehhez arab tavasz, láttunk már hasonlót a szomszédságban, Macedóniában, Ukrajnában, egykor Romániában is. Maguknak köszönhetik majd, ha Oroszországba kell menekülniük a dühös tömegek elől, hátrahagyva a stadionjaikat, a magángépeiket, a fánkozóikat.”

http://mandiner.hu/cikk/20190105_fekete_gyor_andra...

Van az országban egy rét…

#835970 Boby. Előzmény: #835869

Van az országban egy réteg.Én úgy nevezem őket, hogy a "nem fideszes fideszesek".....,a családomban is van ilyen.Akik valahol -hogy hol azt nem tudom -érzik, hogy amit orbán és a fidesz művel,az rossz.Ugyanakkor állandóan m1-et, echo tv-t néznek, kossuth-ot hallgatnak és gyakorlatilag mindenben egyetértenek orbánnal és mindenkivel - értsd mindenkivel,nem létezik számukra más alternatíva - szemben orbán álláspontját védik, magyarázzák.Hogy most ezek az emberek alapból ilyenek vagy csak orbán szellemi kútmérgezése hat rájuk,azt nem tudom,de tény hogy vannak ilyenek.

https://444.hu/2019/01/04/vona-gabor-elutazott-a-f...

Nemcsak Fletóval van baj…

#835969 walex Előzmény: #835869

Nemcsak Fletóval van baj. A legnagyobb baj, hogy mind hiteltelen.

Sokakkal ellentétben én még emlékszem a múltra, hogy ezek is mit tettek, amíg kormányon voltak. Attól, hogy X ember helyére beraknak mást, attól a párt még semmit nem változik, csak a bábokat cserélik ki újakra.

Attól, hogy az egyik sz*rt lecseréled egy másikra mivel vagy előrébb?! Semmivel. Ugyanúgy folyt a "kiegyensúlyozott" tájékoztatás a médiából, mint most, csak akkor még gyufa napfelkeltéjének vezényletével. 2006-os veréseknél is milyen nagy demokrácia volt.

Új, hiteles ellenzéki pártok kellenek, hiteles emberekkel. Ezekkel a hiteltelen pártokkal és emberekkel nem lesz kormányváltás még sokáig. Feladják a megélhetési politizálást, feloszlatják a hiteltelen pártjukat és átadják a helyüket másoknak vagy maradnak még 4-8 évig. Kizárólag rajtuk múlik. Lehet itt ellenállni, amivel szénné égették magukat (lásd mtva), de ehhez a legalja színvonalhoz, amit művelnek, nem asszisztálnak azok sem, akik egyébként utálják a fityeszt.

Cukik meg az árulásuk után Isten ments, hogy kormányra kerüljenek.

Harmadik útként (azoknak, akik sem a fityeszből, sem a ballibcukililák szerelmes csoportosulásból nem kérnek) egyelőre csak Toroczkaiék látszanak, esetleg még a Kétfarkúak, másokat nem látni most.


mi volna számodra az elf…

#835869 Bendeguz Előzmény: #835813

mi volna számodra az elfogadható minimum? fletó nélkül már behúznád az ellenzékre nagy duzzogva? vagy még mindig jobb a kdmp kormány?

Ezekre így együtt vagy k…

#835813 walex Előzmény: #835791

Ezekre így együtt vagy külön soha nem fogok szavazni. Egyik hiteltelenebb, mint a másik. Semmi kedvem újra a hatalomban látni Fletót vagy a szocikat vagy oda segíteni a rendszerváltás utáni időszak szdsz-t is leköröző legnagyobb árulóit, a cukikat.

egyébként ez a párhuzamo…

#835793 rbbj11

egyébként ez a párhuzamos bírósági rendszer teljes képtelenség és teljesen elfogadhatatlan....ha a magyar nép barmennyire demokrata lenne és érdekelné legalább kicsit a kozugy, milliók kéne az utcán legyenek....de látjuk, senkit nem érdekel már

bár nem hitelesek, de az…

#835791 rbbj11 Előzmény: #835708

bár nem hitelesek, de az 5 felsorolt pontot csak támogatni lehet és kell

Gyurcsány: Jön a lázadás…

#835722 Dino Barran Előzmény: #835708

Gyurcsány: Jön a lázadás

„Ha egy kormány elárulja az országát, a népét, akkor jön a lázadás" – kezdett beszédébe a DK elnöke.


Milyen hiteles figura, főleg 2006 függvényében .


Szoritok neki.