Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

walex Előzmény: #835869

Nemcsak Fletóval van baj. A legnagyobb baj, hogy mind hiteltelen.

Sokakkal ellentétben én még emlékszem a múltra, hogy ezek is mit tettek, amíg kormányon voltak. Attól, hogy X ember helyére beraknak mást, attól a párt még semmit nem változik, csak a bábokat cserélik ki újakra.

Attól, hogy az egyik sz*rt lecseréled egy másikra mivel vagy előrébb?! Semmivel. Ugyanúgy folyt a "kiegyensúlyozott" tájékoztatás a médiából, mint most, csak akkor még gyufa napfelkeltéjének vezényletével. 2006-os veréseknél is milyen nagy demokrácia volt.

Új, hiteles ellenzéki pártok kellenek, hiteles emberekkel. Ezekkel a hiteltelen pártokkal és emberekkel nem lesz kormányváltás még sokáig. Feladják a megélhetési politizálást, feloszlatják a hiteltelen pártjukat és átadják a helyüket másoknak vagy maradnak még 4-8 évig. Kizárólag rajtuk múlik. Lehet itt ellenállni, amivel szénné égették magukat (lásd mtva), de ehhez a legalja színvonalhoz, amit művelnek, nem asszisztálnak azok sem, akik egyébként utálják a fityeszt.

Cukik meg az árulásuk után Isten ments, hogy kormányra kerüljenek.

Harmadik útként (azoknak, akik sem a fityeszből, sem a ballibcukililák szerelmes csoportosulásból nem kérnek) egyelőre csak Toroczkaiék látszanak, esetleg még a Kétfarkúak, másokat nem látni most.