üzenet értéke akkor lenne, ha vitya bátyó vette volna be a szelvényt és köpi ki az árát :-P
üzenet értéke akkor lenne, ha vitya bátyó vette volna be a szelvényt és köpi ki az árát :-P
azt, hogy egy perverz vagy. Almodnal sunakkal, mint mindenki mas :))
Mészáros Lőrinccel álmodtam... Mentünk együtt egy falusi lottózóba... Mit mondanak erre az álmos könyvek?
Tankönyvi fej-vállak 1650-es nyakvonallal. Szvsz. kb 600 Ft minuszt jelez (en nem ertek a TA-hoz).
Nekem egy pakkom van 1890 ről.
igen, ez szorosan kapcsolódik 4ighez. :))) kiskonyha Fecó.... :)))
ha legalább arról írnál, hogy 4ig jövőre költözik és hova, akkor még érdekes is lehetne :)
tudod, hogy embereket le kell építeni, hogy a funda számok jól nézzenek ki. :)
október elején költöztek. szerintem ma nincs pesten olyan ember, akinek egy ismerőse ne költözött volna oda dolgozni :D még nekem is van legalább 2
az a régen enyhe túlzás......................... 12 kiskonyhát megszámoltam
hogy jön ez a komment a vezetői képességeimhez, vagy a költségtakarékossághoz? :D ebbe a halott topicba akartam valami témát bedobni, hogy ne unatkozzunk, te meg eltemetted a karrieremet... :(
Jajjjj Fecó... már régen beköltözött a cég és lofasz nincs benne. Kötelező home office miatt van kevesebb hely.
Nem lennel jó vezető, se költségtakarékos. Ne konspirálj, csak mozi :)) nem vesznek fel, alvállalkozók a szó amit keresel. Nem it-s megy el, hanem pl ingatlan kezelő, telekom nem informatikusokból all :
Átadták a szuper új székházat viszont néhányan már korábban is elgondolkoztak!( hiába a sok zöld , talpmasszázs ,rekreációs kabinok , sószoba, futófolyosó a tetőn , minden szinten 12 személyzeti kiskonyha
5500 fő megy át és összesen 4700 munkaállás van , ami 5200 dolgozó tud igénybe venni , mert egy munkaállomást több irodai dolgozó tudja használni , de zárt szekrény a holmiknak , csak 4500 található
végülis,akkor munkaerő lehet megvan.?.
400 képzett IT munkavállaló jól jön egy felívelésben lévő cégnek. Ha nem is veszi fel őket, ennyivel is gyengült a telekom. Vagy tényleg csak képzelődöm
ezt vki értelmezze,hogy miért jo ez a 4ig-nek?
ez egy meglehetősen fake news oldalnak tűnik, szóval csak a lényegre figyeljetek.
kérdés igaz-e, hogy a telekom 400 embert bocsát el hamarosan? ha igaz, ez a 400 ember megy át a 4iG-be az üzletágakkal együtt? vagy máris kapitulál a telekom?
még egyszer: szerintem ebből semmi se igaz, de mindenesetre egy felvetést megért
http://hirhugo.hu/2018/12/14/rabszolgatorveny-ja-h...
SZERK: nem kamu!!!
https://index.hu/gazdasag/allas/2018/12/14/magyar_...
Viszont az átlag 10 millió feletti végkielégítés normális? Herceg, veszel még forevert? :D
igazad is van,mintha csak én irtam volna, székháznál ne is,mert bebaxik a papirunknak:)))
;)
Megírtam, hogy csak a gazdagok adják a papírokat. Ez látszik, mert szépen gazdagodott az ország. Szegény ember azzal főz ami van, és alkalmanként csipeget ha jut morzsához.
Öszefoglalva nem veszek rész okoskodó balfasz fesztiválba amit az emberek rendeznek. :)