Bővítette a részvényeit látható az árfolyamon
A sztori ugyanaz, és nem idénre lett számolva a vége, szóval minek aggódni? Ha eladta, legközelebb pancsolt borba fojtjuk :)))
lehet már régen ránk öntötte:))))
Szerintetek "kishercegnek" még megvan az összes?
~1650 környékén vna egy hangyafingnyi támasz féleség
szerintem karácsonyi üzemmódba szállunk január elejéig, utána meglátjuk, hogy öntés vagy tépés lesz.e..
Hogy miért nem adtam el "Black Friday" napján! 2280-ért!
Apróval be lett döntve, nincs támasz. A többi Lölő papír nem esik
Olvastam az imént egy rövid színest, hogyaszongya Lörke vagyona csökkent ma 5 milliárddal :D
Na már most, ez O1G vagyona, valamint nehogy már minden 2%-os esésnél számolgassunk, mint Zukorberg esetén, amikor épp esett a face árfolyama :D
Kevés emberhez jut el az igazság, a többség a migróktól retteg a nyomor szint alatt fél méterrel. Nekik ez tök jó
Beadhatják a mészi papírokat, hogy haszonnal a zsebbe nézzék végig az eseményeket, ha már elült a balhé vissza... de csak elmélkedés szintjén futott végig... forgalom nem nagy, esik minden, szóval ezidáig nem jött be a gondolat.. :)
A tüntetések miatt? Én 2006-ban biztos voltam benne, hogy Gyurcsánynak annyi. Ha akkor lofax se történt, most miért történne? Alig vannak pár ezren, 10 ezren, főleg békésen zajlik. Nincsen országos sztrájk, nem jönnek a traktorok, nem ezen fug bukni a geci. Ergo a 4iG se ma zuhan be