Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

gyáracska

#834729 banyaiz Előzmény: #834689

Lajos mindenkit sújtott. Ez volt a lényege a munkájának. :) Csak az utána ebből következő előnyöket már a népnyelv nem kötötte hozzá ami igen szomorú, de gyakori esemény .

A fideszes kismama témához , szerintem Lajos munkássága alatt nem tolongtak a fideszes kismamák. Eleve a fidesz még nagyon gyerekcipőben volt. Másrészt akkoriban még a liberális korszakukat élték.

Éppen abban a ciklusban ismerték fel , hogy a politikában nekik jobboldalon van tér . Amihez kellett a 94 -es választási kudarc többek között.

Hirtelen kinevezték magukat jobboldalinak. Deutsch még azóta is meg van zavarodva merre van az előre a pártjában. :) Tehát szegény kismamák 95-ben nem igazán tudhatták a fidesz mi fán terem is éppen, Így nem hiszem nagyon foglalkoztak vele.

És amikor Herceg lekapcs…

#834728 TrendMan

És amikor Herceg lekapcsolta a stockyt, kitört a forradalom ...

A 4 éves kormányzati cik…

#834727 banyaiz Előzmény: #834679

A 4 éves kormányzati ciklus elején, ünnepek előtt a legjobb időzítés a népszerűtlen döntés átvitelére.

Ami vsz fontos még egyszerre a különbíróság témával. Emberi számítás szerint a túlóra ügy hozza izgalomba inkább a néptömegeket. Miközben a különbíróság téma keményebb ügy. Főleg ha azok úgy fognak működni mint az MTVA. :)

Csak amíg túlóra kézzelfogható addig a bíróság elvontabb egy kicsit. Túlóra magára vonja a figyelmet.

Szóval nem véletlen ennek a két dolognak az egyszerre időzítése. Fű alatt átcsúszik ez a bírósági téma mint számítás is benne van.

A Kunigunda utcából most…

#834722 Sumér harcos

A Kunigunda utcából most értesítették szerkesztőségünket, hogy kb.: 100 fős sereg indult el a Hír Tv székházához. Komoly ostromra nem számítunk, de amint lesz bővebb infónk, cikkünket frissíteni fogjuk, képekkel.

Valóban igazak voltak az információink, s már meg is érkeztek a Hír Tv-hez. Pár százan lehetnek, velük szemben pedig felsorakozott már a rendőrsorfal.

21:20A tel-avivi nagyköv…

#834720 Sumér harcos

21:20

A tel-avivi nagykövetségnél is volt szimpátiatüntetés, jelezték a tiltakozók.

ezt nem értem egészen,Benjámín Netanjáhú (héberül: בנימין נתניהו; fideszes volt eddig.

Varju László az új Révés…

#834718 Koffein

Varju László az új Révész Máriusz, csak vérzés meg egy méretes gumibotozás nélkül: "A DK-s politikust megvizsgálták a Honvédkórházban. A térdén, a vállán és a bokáján sérült meg, dulakodás nyomai látszanak rajta, tudta meg a hvg.hu a párt sajtófőnökétől."

Nagyon gáz az egész.Első…

#834717 TrendMan Előzmény: #834700

Nagyon gáz az egész.

Elsősorban azért, mert az ellenzéki oldalon nincs egyetlen személység sem, aki mögé sokan bátran fel tudnának sorakozni.

És ebből a dilemmából Brüsszel kvara semmit nem fog megérteni.

na a végszóra feri is me…

#834712 Koffein Előzmény: #834710

na a végszóra feri is megérkezett.. gondolom ezidáig viktorral pálinkázott XD

azon a fotón látszott, h…

#834711 Koffein Előzmény: #834706

azon a fotón látszott, hogy megbeszélt dolog volt. senki nincs ott, a biztonságiak feje wtf??-ot jelez, nem tudják, hogy most mi van, mi tévők legyenek.. :)

hát bexarás ez az ember …

#834710 Sumér harcos

hát bexarás ez az ember is,egy igazi hiteles alak balrol,már a barikádon ő is..

19:50

Megvolt a Gyurcsány-interjú. Szerinte nincs DK-Jobbik egység, de együttműködés igen. Ezt egyelőre nekik is furcsa megélni, de nem az a kérdés, hogy milyen viták voltak korábban, hanem az, hogy milyen közös célokért küzdenek. Ez az ocsmány és fenntartathatlan rendszer leváltása. Arra a kérdésre, hogy a 2006-os események után nem érzik azt, hogy nem nekik kellene felszólalni a rendőri erőszak miatt, Gyurcsány elég határozott nemmel válaszolt. Szerinte nagyn más a két tüntetés, 2006-ban 380 rendőr sérült meg, a mostani egy békés tömeg, miközben a rendőrök fiatalokat visznek be, az MTVA-ban pedig képviselőket bántalmaznak. „12 év után engedjék meg, hogy előre nézzenek” - mondta Gyurcsány.

19:17Még a színpadról el…

#834703 Sumér harcos

19:17

Még a színpadról elhangzik egy ötletelés, hogy az autógyárakhoz vezető utakat kellene lezárni a túlóratörvény elleni tiltakozásként.

szép lesz,üdvözölni fogja őket a német tőke,de miért nem?hát rajta.

"hanem krumpliért vette.…

#834701 Boby. Előzmény: #834700

"hanem krumpliért vette..."

A többi, választáskor felmerült anomáliát, most nem is hánytorgatnám.

"Lemondatná egy olyan ba…

#834700 Boby. Előzmény: #834697

"Lemondatná egy olyan banda, ami önerőből soha nem nyerne választást."

A lemondatásnak, meg az önerőből választás nyerésnek semmi köze egymáshoz.A kormánynak azért kell lemondania, mert egy bűnszervezet.Amúgy a fidesz sem önerőből nyerte a választásokat, hanem krumpliért vette....,ami amúgy sok mindent elmond arról, hogy mennyire jó világot is tudtak ők teremteni.

Lemondatná egy olyan ban…

#834697 walex Előzmény: #834695

Lemondatná egy olyan banda, ami önerőből soha nem nyerne választást.

Nem tudom, hogy mit tolnak mission impossible Ágicával, de szóljon már nekik valaki, hogy túltolták a biciklit. :)

Eddig se néztem sokba Széllt meg a többit, csak megerősítette a mai produkciójuk, hogy jól gondoltam eddig is. :) Végül is engem meggyőztek arról, hogy ezeket nem szabad soha kormányra juttatni továbbra sem. :)

18: 25Székely Sándor (DK…

#834695 Sumér harcos

18: 25

Székely Sándor (DK) szerint már vidékről hoznak fel rendőröket, de addig tüntetnek, amíg a kormány nem távozik.

jaa már itt tartunk?

18: 34

Szél Bernadett szerint szintet lépett az erőszak, smasszerek vágták ki a közmédia épületéből, ezt nem gondolta volna

gyáracska

#834694 Boby. Előzmény: #834693

"ha bokros alatt kikapartatták magukat a fideszes kismamák"

Ha volt ilyen - délelőtti hozzászólások között hallottam ilyenről életemben először -,akkor tudjátok be komolynak.De nem hiszem, hogy megsértettem volna valakit is....,itt ugyanis,állítólag nem fideszes senki.