Raklapokat gyújtottak meg az MTVA-nál
Pontosabban az épülettel szemben. És azóta meg is próbálták eloltani poroltóval. De elfogyott a poroltó, úgyhogy még mindig ég.

Pontosabban az épülettel szemben. És azóta meg is próbálták eloltani poroltóval. De elfogyott a poroltó, úgyhogy még mindig ég.

Lajos mindenkit sújtott. Ez volt a lényege a munkájának. :) Csak az utána ebből következő előnyöket már a népnyelv nem kötötte hozzá ami igen szomorú, de gyakori esemény .
A fideszes kismama témához , szerintem Lajos munkássága alatt nem tolongtak a fideszes kismamák. Eleve a fidesz még nagyon gyerekcipőben volt. Másrészt akkoriban még a liberális korszakukat élték.
Éppen abban a ciklusban ismerték fel , hogy a politikában nekik jobboldalon van tér . Amihez kellett a 94 -es választási kudarc többek között.
Hirtelen kinevezték magukat jobboldalinak. Deutsch még azóta is meg van zavarodva merre van az előre a pártjában. :) Tehát szegény kismamák 95-ben nem igazán tudhatták a fidesz mi fán terem is éppen, Így nem hiszem nagyon foglalkoztak vele.
És amikor Herceg lekapcsolta a stockyt, kitört a forradalom ...
A 4 éves kormányzati ciklus elején, ünnepek előtt a legjobb időzítés a népszerűtlen döntés átvitelére.
Ami vsz fontos még egyszerre a különbíróság témával. Emberi számítás szerint a túlóra ügy hozza izgalomba inkább a néptömegeket. Miközben a különbíróság téma keményebb ügy. Főleg ha azok úgy fognak működni mint az MTVA. :)
Csak amíg túlóra kézzelfogható addig a bíróság elvontabb egy kicsit. Túlóra magára vonja a figyelmet.
Szóval nem véletlen ennek a két dolognak az egyszerre időzítése. Fű alatt átcsúszik ez a bírósági téma mint számítás is benne van.
A Kunigunda utcából most értesítették szerkesztőségünket, hogy kb.: 100 fős sereg indult el a Hír Tv székházához. Komoly ostromra nem számítunk, de amint lesz bővebb infónk, cikkünket frissíteni fogjuk, képekkel.
Valóban igazak voltak az információink, s már meg is érkeztek a Hír Tv-hez. Pár százan lehetnek, velük szemben pedig felsorakozott már a rendőrsorfal.
21:20
A tel-avivi nagykövetségnél is volt szimpátiatüntetés, jelezték a tiltakozók.
ezt nem értem egészen,Benjámín Netanjáhú (héberül: בנימין נתניהו; fideszes volt eddig.
Varju László az új Révész Máriusz, csak vérzés meg egy méretes gumibotozás nélkül: "A DK-s politikust megvizsgálták a Honvédkórházban. A térdén, a vállán
és a bokáján sérült meg, dulakodás nyomai látszanak rajta, tudta meg a
hvg.hu a párt sajtófőnökétől."
Nagyon gáz az egész.
Elsősorban azért, mert az ellenzéki oldalon nincs egyetlen személység sem, aki mögé sokan bátran fel tudnának sorakozni.
És ebből a dilemmából Brüsszel kvara semmit nem fog megérteni.
na a végszóra feri is megérkezett.. gondolom ezidáig viktorral pálinkázott XD
azon a fotón látszott, hogy megbeszélt dolog volt. senki nincs ott, a biztonságiak feje wtf??-ot jelez, nem tudják, hogy most mi van, mi tévők legyenek.. :)

hát bexarás ez az ember is,egy igazi hiteles alak balrol,már a barikádon ő is..
19:50
Megvolt a Gyurcsány-interjú. Szerinte nincs DK-Jobbik egység, de együttműködés igen. Ezt egyelőre nekik is furcsa megélni, de nem az a kérdés, hogy milyen viták voltak korábban, hanem az, hogy milyen közös célokért küzdenek. Ez az ocsmány és fenntartathatlan rendszer leváltása. Arra a kérdésre, hogy a 2006-os események után nem érzik azt, hogy nem nekik kellene felszólalni a rendőri erőszak miatt, Gyurcsány elég határozott nemmel válaszolt. Szerinte nagyn más a két tüntetés, 2006-ban 380 rendőr sérült meg, a mostani egy békés tömeg, miközben a rendőrök fiatalokat visznek be, az MTVA-ban pedig képviselőket bántalmaznak. „12 év után engedjék meg, hogy előre nézzenek” - mondta Gyurcsány.

https://pestisracok.hu/bangone-kurva-eros-kep-lenn...
ellenzéki hölgyek maguk között.
19:17
Még a színpadról elhangzik egy ötletelés, hogy az autógyárakhoz vezető utakat kellene lezárni a túlóratörvény elleni tiltakozásként.
szép lesz,üdvözölni fogja őket a német tőke,de miért nem?hát rajta.
"hanem krumpliért vette..."
A többi, választáskor felmerült anomáliát, most nem is hánytorgatnám.
"Lemondatná egy olyan banda, ami önerőből soha nem nyerne választást."
A lemondatásnak, meg az önerőből választás nyerésnek semmi köze egymáshoz.A kormánynak azért kell lemondania, mert egy bűnszervezet.Amúgy a fidesz sem önerőből nyerte a választásokat, hanem krumpliért vette....,ami amúgy sok mindent elmond arról, hogy mennyire jó világot is tudtak ők teremteni.
Lemondatná egy olyan banda, ami önerőből soha nem nyerne választást.
Nem tudom, hogy mit tolnak mission impossible Ágicával, de szóljon már nekik valaki, hogy túltolták a biciklit. :)
Eddig se néztem sokba Széllt meg a többit, csak megerősítette a mai produkciójuk, hogy jól gondoltam eddig is. :) Végül is engem meggyőztek arról, hogy ezeket nem szabad soha kormányra juttatni továbbra sem. :)
18: 25
Székely Sándor (DK) szerint már vidékről hoznak fel rendőröket, de addig tüntetnek, amíg a kormány nem távozik.
jaa már itt tartunk?
18: 34
Szél Bernadett szerint szintet lépett az erőszak, smasszerek vágták ki a közmédia épületéből, ezt nem gondolta volna
"ha bokros alatt kikapartatták magukat a fideszes kismamák"
Ha volt ilyen - délelőtti hozzászólások között hallottam ilyenről életemben először -,akkor tudjátok be komolynak.De nem hiszem, hogy megsértettem volna valakit is....,itt ugyanis,állítólag nem fideszes senki.