Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

"A menet élén vonuló feh…

#834567 Boby. Előzmény: #834566

"A menet élén vonuló fehérsapkás női politikusok között vonul Varga-Damm Andrea, aki szerint rájöttek, hogy a rendszer a megosztásra épül, nekik viszont összefogással kell felvenniük a harcot ellene."

A választások előtt láttam vele egy riportot.Nagyon szimpatikus volt.Aztán a választáskor kompromisszum képtelensége miatt,nálam ki esett a pikszisből,de most már úgy tűnik,ő is belátja, hogy összefogás nélkül nem megy a dolog.

Én vagyok a bűnös! Nem v…

#834566 Boby. Előzmény: #834564

Én vagyok a bűnös! Nem volt szándékos,de a copy paste hozott mindent.:-)

igy is van szépek ezek a…

#834565 Sumér harcos Előzmény: #834562

igy is van szépek ezek a rigmusok:

felsorolom mégegyszer őket,csak ,hogy pontosan idézzétek legközelebb is:)

"B...tok meg Jézust, f.szfejek!”

"Kereszténydemokrácia, a f.szomat, azt. B.sszátok meg Jézust, f.szfejek!”
"Égjen a fa!"

„G.ci, hogy védik a kibeb.szott jászolt, b.zmeg!”


mi van ha ez vkit MO-n ma vallásában sért? semmi ..igaz?belefér;)

este talán balhé lesz,készülnek a tesi- szakos csámpások?:)

mit műveltél itt?:))vagy…

#834564 Sumér harcos Előzmény: #834560

mit műveltél itt?:))vagy ki tette be ezt a videot?

vhogy nem oké ez a video.....nekem szétkurnyákolta a topikot,mostmár követni sem tudlak,azt sem tudom 2006 van vagy 2018?

Atyavilág,most még felgy…

#834562 Boby. Előzmény: #834561

Atyavilág,most még felgyújtottak egy szánkót....,meg azt mondták a rendőrnek,hogy b@szd meg a Jézust!?Itt a világvége!

"Nem úgy van h a tünteté…

#834560 Boby. Előzmény: #834555

"Nem úgy van h a tüntetésen történő erőszakért a szervező a felelős ? "

Nem vagy te egy teljesen elveszett gyerek!Ha12 évvel,a 2006-os események után erre egyedül rájöttél, akkor arra is van esély, hogy 2030-ra arra is rájöjj és ki merd mondani, hogy a 2006-os események felelőse az orbán gang volt.

nincs semmilyen mentségü…

#834558 tozsdenyul Előzmény: #834557

nincs semmilyen mentségük, de azért megint kapnának x-et

Ej, ezek a kemény partizánok az x-eikkel :)

Remélem azért valahol rákóczi is olvassa , hogy x-szel a labancra az ö népe, miután éveken át átkozódott rájuk hevesen




Tőlem 2010 óta nem kapta…

#834557 walex Előzmény: #834553

Tőlem 2010 óta nem kaptak x-et, a rendszert azóta nem én szavaztam meg, de ha az lenne a tét, hogy ez a marakodó ellenzéki, megélhetési gittegylet visszatér, megint kapnának egyet.

Rohad le sok minden (ahogy már előtte is) épp ezért vitathatalan felelősségük van ebben és semmilyen mentségük nincs és nem is lesz erre, hogy ezeken nem változtattak.

Majd ha lesz jobb alternatíva, le lesznek váltva még a saját maguk felé húzó játékszabályok ellenére is.

Hogy ez mikor következik be?! Az csak attól függ, hogy az önkritikára (2010 óta) képtelen megélhetési ellenzék vezérei mikor takarodnak el a pártjukkal egyetemben.

A legviccesebb az egészb…

#834555 Spade Előzmény: #834552

A legviccesebb az egészben a soros jugend hozzáállása, a rendőrök viselkedésében van valami furi a vezérük meg a zindex szerint. Őket kell megfegyelmezni nem azokat akik kővel fejbebaszták őket és vagy nyolcan is a korházba kerültek. Nem úgy van h a tüntetésen történő erőszakért a szervező a felelős ? Van furi tényleg most van jelvényük 2006-ban meg nem volt. Sztem azért h fleto meg a barijai beöltöztek egyenruhába mint a másik nagy demokrata macaroni testöre/tanácsadója/szeretője belegumibotozni a fasiszta tömegbe a zigazi liberalizmust. Ezt valami liberális demokrata képzőben oktathatják. Csak a franszia hülyének átlátszott a sisakja, a magyar demokrata nem ilyen hülye még.Közben meg annyi fék meg ellensúly volt ezekben a demokráciákban mint zégen a csillag.

Egyébként meg a qrvanagydemokrata osztrákiában ahol a pinyoban tini lányokat tartanak rabláncon meg fürer képet, lehetővé tették a 12 órás munkanapot. Az egy évben több mint 1000 óra csak úgy mellékesen

"Komolyam nem értem, hog…

#834554 Boby. Előzmény: #834552

"Komolyam nem értem, hogy emberek mit várnak olyanoktól, akik már leszerepeltek?!"

Elsőre azt mondanám, semmit!Másodjára, kicsit álnaívan, hogy tanultak a hibáikból.Harmadjára, hogy a hibáiknak egy része,amit nekik tulajdonítunk,az fidesz lejárató kampányainak a műve, nem is valóságos.Negyedjére, hogy a mai rezsim megbuktatása után,a jelenlegi adatok birtokában, nem is ők fognak kormányozni.5., hogy annak ellenére, hogy nem ők fognak kormányozni,de társadalmi támogatottságuk okán, megkerülhetetlenek egy rendszerváltozás során,mint ahogy a fidesz is az.6., hogy bár ezzel bizton nem fog itt mindenki egyetérteni,de a magyarországi demokrácia szintje, az ő kormányzásuk alatt sokkal magasabb szinten állt.Hát röviden kb. ennyit!Egyet kell megérteni! Elsőként a demokráciát kell visszaállítani!

cuki ahogy azt hiszed mé…

#834553 tozsdenyul Előzmény: #834552

cuki ahogy azt hiszed még van tétje a szavazatodnak.

Eddig kellett csak. Már nem kell.

A palettáról úgy kellett választani, hogy ki az akire szavazva még szavazhatok érdemben, még beleszólhatok a jövömbe majd legközelebb is.

"Ahhoz, hogy a fityesz le legyen váltva"

<facepalm> leváltod, ja:)

Na, de nem ám elfelejteni 20 év múlva, hogy ti szavaztátok el eddig. Emlékezzetek rá jól, vésödjön be a kis kobakba örökre.

És nem sírni amikor majd basznak, mert nulla nyugdíjad van, meg 400 túlóra kifizetetlenül, meg eljöttek a te vállalkozásodért, a te vagyonkádért. Meg ha beteg lettél, rokkant lettél. Meg ha oktatni szeretnéd a gyereket.

Amikor már találtál jobbat, de hiába szavazna rá bárki.

Nem ám picsogni akkor, hanem venni elö a vazelint.

Tessék majd hangosan mondani, én voltam, én szavaztam meg ezt a rendszert mert nem láttam nála jobbat.

Ha neked ez jobb, akkor tessék kiélvezni minden nap. Egy kör a hozzátartozóval életveszélyben a Honvédkórházba minden hónapban.

Egy maffiózó jelentkezzen ingyér megvenni a vállalkozásod a jövö héten már.

Mert ez a jobb neked. Én meg csak a jót akarom neked.



Komolyam nem értem, hogy…

#834552 walex Előzmény: #834546

Komolyam nem értem, hogy emberek mit várnak olyanoktól, akik már leszerepeltek?!

Majd most jobban csinálják?!

Olyanok, akik azért dolgoznak az EP-ben, hogy a saját országukat minél többször meghurcolják, ellene szavaznak, amikor csak lehet?!

Mese habbal.

Programok ismertetése helyett végig azon marakodtak, hogy ki, hogy részesül a fazékból, ki jut hozzá közelebb, ki lép vissza. Ezekre nemhogy egy ország vezetését nem bíznám, de egy háztartásét sem.

Van miért kritizálni a fityeszt, én örülnék a legjobban, ha az összes rendszerváltó végre eltakarodna és végre normális módon menne itthon is a politika, de erre a hiteltelen ballib bagázsra aztán végképp nem bíznék semmit. Igen, nem biztos, hogy a fityesz a legnagyobb rossz az országnak. Az emberek nem felejtenek. Amikor úgy kell választani a palettáról, hogy melyik a kisebb és nagyobb rossz (és nem úgy, hogy melyik a jó, jobb), nagyon nem kéne csodálkozni az eredményeken.

Ahhoz, hogy a fityesz le legyen váltva, először ezt a semmitérő, hiteltelen, megélhetési ellenzéknek nevezett katyvaszt kell eltakarítani és lecserélni HITELES pártokra, HITELES emberekkel. Amíg ez nem történik meg, addig tetszik, nem tetszik, borítékolható a győzelem és lehet hőbörögni azon, hogy miért kritizálják sokan és miért nem kérnek a jelenlegi hiteltelen, önkritikára képtelen ellenzékből.

Avagy tetszettek volna pl. Schiffert támogatni kigolyózás helyett. Végig normálisan végezte a munkáját, normálisan nyilatkozott, nem járatta le magát. De nem, nem ő kell, hanem Bettike, Fletó, Pifti, akkor egyétek meg, amit kifőztetek magatoknak és élvezzétek ennek eredményét. Jó szórakozást!

Ja és 49-51. Ez a másik kedvencem, amikor a nem szavazókat automatikusan hozzáadja valaki az ő táborához (oldaltól függetlenül).

A tényleges szavazók döntenek, nem az otthon maradtak, akik valószínűleg egyik pártból se (!) kérnek, mégis a hívek a saját táborukhoz szeretik őket hozzáadni, hogy tessék csak megnézni, mi vagyunk többen.

Képek képe. Minden ami f…

#834549 Láma Előzmény: #834543

Képtalálat a következőre: „farkas flórián”Képek képe. Minden ami fidesz. Semmilyen komment nem kell hozzá. :)

Ez is egy munkában megfá…

#834547 Láma Előzmény: #834517

Ez is egy munkában megfáradt, görbehátú, kopottkörmű melós. Kucorodjon hokedlira 10-12 óra meló után a kedves édesanyja a gajdics elvtársnak

Tuggyuk, ismerjük, 49-51…

#834546 Láma Előzmény: #834514

Tuggyuk, ismerjük, 49-51 mindörökké ámen. Percig se kételkedtünk.

A nemzeti oldal megterem…

#834545 TrendMan Előzmény: #834540

A nemzeti oldal megteremti a saját művészeti irányzatát, melyre a saját zárt köreiben igény van, amíg az létezik és fenn áll.

Annak színvonala éppen olyan, mint a zárt körök sznvonala vagy mint a zárt osztályoké.

"ilyet balrol is tudok m…

#834543 Boby. Előzmény: #834541

"ilyet balrol is tudok mutatni vagy 10et..."

Azzal kezdted, bemutattad a Momentumosok képét.Én csak arra válaszoltam.Bemutattam, hogy a fideszesek sem egy tál eper!:-)

elkaptad a fonalat:)Ki a…

#834541 Sumér harcos Előzmény: #834535

elkaptad a fonalat:)

Ki az a Ti?:)

énteőmitiők:)

ilyet balrol is tudok mutatni vagy 10et....GyF sem volt vmi nagy szépség,csak jol kell nősülni,aztán kuka az sztk hemüveg:)