Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

walex Előzmény: #834546

Komolyam nem értem, hogy emberek mit várnak olyanoktól, akik már leszerepeltek?!

Majd most jobban csinálják?!

Olyanok, akik azért dolgoznak az EP-ben, hogy a saját országukat minél többször meghurcolják, ellene szavaznak, amikor csak lehet?!

Mese habbal.

Programok ismertetése helyett végig azon marakodtak, hogy ki, hogy részesül a fazékból, ki jut hozzá közelebb, ki lép vissza. Ezekre nemhogy egy ország vezetését nem bíznám, de egy háztartásét sem.

Van miért kritizálni a fityeszt, én örülnék a legjobban, ha az összes rendszerváltó végre eltakarodna és végre normális módon menne itthon is a politika, de erre a hiteltelen ballib bagázsra aztán végképp nem bíznék semmit. Igen, nem biztos, hogy a fityesz a legnagyobb rossz az országnak. Az emberek nem felejtenek. Amikor úgy kell választani a palettáról, hogy melyik a kisebb és nagyobb rossz (és nem úgy, hogy melyik a jó, jobb), nagyon nem kéne csodálkozni az eredményeken.

Ahhoz, hogy a fityesz le legyen váltva, először ezt a semmitérő, hiteltelen, megélhetési ellenzéknek nevezett katyvaszt kell eltakarítani és lecserélni HITELES pártokra, HITELES emberekkel. Amíg ez nem történik meg, addig tetszik, nem tetszik, borítékolható a győzelem és lehet hőbörögni azon, hogy miért kritizálják sokan és miért nem kérnek a jelenlegi hiteltelen, önkritikára képtelen ellenzékből.

Avagy tetszettek volna pl. Schiffert támogatni kigolyózás helyett. Végig normálisan végezte a munkáját, normálisan nyilatkozott, nem járatta le magát. De nem, nem ő kell, hanem Bettike, Fletó, Pifti, akkor egyétek meg, amit kifőztetek magatoknak és élvezzétek ennek eredményét. Jó szórakozást!

Ja és 49-51. Ez a másik kedvencem, amikor a nem szavazókat automatikusan hozzáadja valaki az ő táborához (oldaltól függetlenül).

A tényleges szavazók döntenek, nem az otthon maradtak, akik valószínűleg egyik pártból se (!) kérnek, mégis a hívek a saját táborukhoz szeretik őket hozzáadni, hogy tessék csak megnézni, mi vagyunk többen.