Nem bírta az oldal a kritikát, remélem most jó lett:-)Mára hagyjátok,mert most már csak iszok,mint Samantha.:-)
Nem bírta az oldal a kritikát, remélem most jó lett:-)Mára hagyjátok,mert most már csak iszok,mint Samantha.:-)
momentumos hősök,miért nem vagy ott "fotelforrradalmár?:)
na végén még majd én is fizetett vok,kiderül:)
:D
legalább qrva a videót törölhetnéd a hsz-ból...
"felsorolom mégegyszer őket,csak ,hogy pontosan idézzétek legközelebb is:)"
Olybá tűnik ezt az idézgetős feladatot neked osztotta ki valaki. Be is gyakoroltad rendesen. :)
Nem teljesen mindegy? 2006 volt a hősies, 18 meg a csámpás. Mindenki érti, tudja már. :)
"Komolyam nem értem, hogy emberek mit várnak olyanoktól, akik már leszerepeltek?!"
Drága jó istenem (mondanám ha vallásos lennék) A vajda nem szerepelt le még mindig nálad?
"Avagy tetszettek volna pl. Schiffert támogatni kigolyózás helyett. Végig normálisan végezte a munkáját, normálisan nyilatkozott, nem járatta le magát."
Ez is csak egy a vajda bábjai közül. Nem is értem ezt a nagy shiffer imádatot. Neki köszönhető, hogy nem épült meg a velencei kaszinó. Ez volt a feladata. Így most nincs konkurencia a mikulásnak és gyakorlatilag adófizetés nélkül működteti a vajda a kaszinó bizniszt. Láss már tovább az orrod hegyénél. Hogy lehetne most milliárdos adókedvezményeket adni a kaszinóknak, ha lenne brancson kívüli is köztük.
"Ja és 49-51. Ez a másik kedvencem,"
Az tényleg egy másik kedvenc, amiről írsz. Én arra a mentalitásra utaltam, hogy bármit csinál a vajdátok, az újabb és újabb geciségek után mindig oda lyukadtok ki hogy hogy még mindig 51 százalékban jobb ,mint bármelyik. Neked is már a jobbik se jó. Csak a vajda, csak a vajda. Nem emlékszel ibizára? Az ő dumája volt ez a 49-51, ami egy örök állandónak bizonyult. Ugyanaz vagy te is. Vajda fan, oszt jónapot.
ezzel a videoval szét is esett az oldal...
Olvass nyuszi!
https://tibiatya.blogstar.hu/2018/12/15/a-rendorau...
"Az ellenzéknek kéne közös célt kitűznie, és amíg ezt néhány EP-mandátum vagy önkormányzati képviselői szék felett marakodva nem teszik meg, nem Orbánt kell okolni, hanem elsősorban őket.
Őket, akik most learatják egy tüntetés lájkjait ahelyett, hogy félretennék a személyes érdekeiket, és célt adnának neki.
Őket, akik a saját szavazóikat hagyják cserben kabátgombokért.
Őket, akik 8 év alatt nem látták be, hogy a "szar fidesz" jelszava nem helyettesíti az alternatívákat jelentő politikai célokat.
Őket, akiknek az egyetlen bajuk a jelenlegi hatalommal, hogy nem ők gyakorolják.
Őket, akik célt adhatnának a polgári aktivitásnak, akiknek itt lenne az alkalmuk politikai felelősséget vállalni, de helyette rendőröket dobálnak."
Igen, mert 2 rakás szr között is van különbség és nem kérdés, hogy melyik a nagyobb, de szavazz csak Fletódra, Piftire, Bettikére (akik a büdös életben nem kerülnek már kormányra), így bebetonozva a fityeszt, aztán lehet hőbörögni.
"A menet élén vonuló fehérsapkás női politikusok között vonul Varga-Damm Andrea, aki szerint rájöttek, hogy a rendszer a megosztásra épül, nekik viszont összefogással kell felvenniük a harcot ellene."
A választások előtt láttam vele egy riportot.Nagyon szimpatikus volt.Aztán a választáskor kompromisszum képtelensége miatt,nálam ki esett a pikszisből,de most már úgy tűnik,ő is belátja, hogy összefogás nélkül nem megy a dolog.
Én vagyok a bűnös! Nem volt szándékos,de a copy paste hozott mindent.:-)
igy is van szépek ezek a rigmusok:
felsorolom mégegyszer őket,csak ,hogy pontosan idézzétek legközelebb is:)
"B...tok meg Jézust, f.szfejek!”
"Kereszténydemokrácia, a f.szomat, azt. B.sszátok meg Jézust, f.szfejek!”
"Égjen a fa!"
„G.ci, hogy védik a kibeb.szott jászolt, b.zmeg!”
mi van ha ez vkit MO-n ma vallásában sért? semmi ..igaz?belefér;)
este talán balhé lesz,készülnek a tesi- szakos csámpások?:)
mit műveltél itt?:))vagy ki tette be ezt a videot?
vhogy nem oké ez a video.....nekem szétkurnyákolta a topikot,mostmár követni sem tudlak,azt sem tudom 2006 van vagy 2018?
Atyavilág,most még felgyújtottak egy szánkót....,meg azt mondták a rendőrnek,hogy b@szd meg a Jézust!?Itt a világvége!
"Nem úgy van h a tüntetésen történő erőszakért a szervező a felelős ? "
Nem vagy te egy teljesen elveszett gyerek!Ha12 évvel,a 2006-os események után erre egyedül rájöttél, akkor arra is van esély, hogy 2030-ra arra is rájöjj és ki merd mondani, hogy a 2006-os események felelőse az orbán gang volt.
nincs semmilyen mentségük, de azért megint kapnának x-et
Ej, ezek a kemény partizánok az x-eikkel :)
Remélem azért valahol rákóczi is olvassa , hogy x-szel a labancra az ö népe, miután éveken át átkozódott rájuk hevesen
Tőlem 2010 óta nem kaptak x-et, a rendszert azóta nem én szavaztam meg, de ha az lenne a tét, hogy ez a marakodó ellenzéki, megélhetési gittegylet visszatér, megint kapnának egyet.
Rohad le sok minden (ahogy már előtte is) épp ezért vitathatalan felelősségük van ebben és semmilyen mentségük nincs és nem is lesz erre, hogy ezeken nem változtattak.
Majd ha lesz jobb alternatíva, le lesznek váltva még a saját maguk felé húzó játékszabályok ellenére is.
Hogy ez mikor következik be?! Az csak attól függ, hogy az önkritikára (2010 óta) képtelen megélhetési ellenzék vezérei mikor takarodnak el a pártjukkal egyetemben.
A legviccesebb az egészben a soros jugend hozzáállása, a rendőrök viselkedésében van valami furi a vezérük meg a zindex szerint. Őket kell megfegyelmezni nem azokat akik kővel fejbebaszták őket és vagy nyolcan is a korházba kerültek. Nem úgy van h a tüntetésen történő erőszakért a szervező a felelős ? Van furi tényleg most van jelvényük 2006-ban meg nem volt. Sztem azért h fleto meg a barijai beöltöztek egyenruhába mint a másik nagy demokrata macaroni testöre/tanácsadója/szeretője belegumibotozni a fasiszta tömegbe a zigazi liberalizmust. Ezt valami liberális demokrata képzőben oktathatják. Csak a franszia hülyének átlátszott a sisakja, a magyar demokrata nem ilyen hülye még.Közben meg annyi fék meg ellensúly volt ezekben a demokráciákban mint zégen a csillag.
Egyébként meg a qrvanagydemokrata osztrákiában ahol a pinyoban tini lányokat tartanak rabláncon meg fürer képet, lehetővé tették a 12 órás munkanapot. Az egy évben több mint 1000 óra csak úgy mellékesen