Értem , hogy olyan világ van ahol felületes harsány dolgok , sokszor teljes butaságok döntenek rövid távú népszerűségről . Politika valahol ehhez igazodik. Rövid távú érzelmekre hatni és ebből kihúzni holnapig .
De ebből ez sült ki ellenzéki oldalon 8 év alatt. Amit ma láttunk, ami 0-nál is kevesebb. Nem a még harsányabb irányba kellene menniük vsz, vagy még dedósabb szint felé. Mint válasz erre a problémára.
Vagy abban versenyezni ki tud még ennél a szintnél is hülyébbnek tűnni, hátha a népszerűség kulcsa ez. :)
Kicsit hosszabb távra kellene vsz tervezni a stratégiát , emberek felépítését, kommunikációt mindent. Komolyabb irányba elmenni . Kontrasztot mutatni ezzel szemben nem nehéz . Nem azonnal várni az eredményt hanem hosszú távra építeni. Nem azt várni megfognak komolyan egy kérdést és holnap megfordul ez a népszerűségi sorrend.
Mintha azt szűrték volna le harsányabbnak kell lenniük az eddigieknél. Keményebbnek nem ártana lenni csak nem az oviba kellene visszanyúlni vsz. Pont az ellenkező irányba .
De nem tudom igazán a választói tömegek fejében ez mit okozna. :) Hogyan csapódna az le ha értelmes emberek komolyan szólnának hozzájuk. Eljutna ez az üzenet az ingerküszöbön keresztül vagy sem. Milyen hatást váltana ez ki az 1x1 világban. De ennél rosszabb már nem nagyon lehet az ellenzék helyzete , szóval sokat nem tudnának vele veszíteni vsz még innen.
Most itt van az EU-s ügyészség téma, ha azt nem tudják odáig elvinni népszavazás legyen róla és az sikeres legyen akkor menjenek kapálni. Az szerintem nyerhető ügy, és ráadásul komoly ügy. Ha ezt nem tudják összerakni , végigvinni akkor ne erőltessék ami nem megy hanem valami kevésbé összetett szakma után nézzenek vsz . Mert az egy komoly támadási felület és azt kellene ütni amíg keresztül nem lehet vinni. Először is összeszedni a szükséges aláírásokat mint első lépés. Nem tudom ez hogy áll , de már rég meg kellene legyen a sokszorosa a szükséges mennyiségnek. Szóval valami zavar van a témában.
Mert az szerintem még a legvadabb fidesz szimpatizánsokban is felmerül nem ártana egy kontroll. Az EU feladja a labdát erre , és csak le kellene csapni. Felismerni ez a gyenge pont és ezt kell ütni , erre fókuszálni most. Ha ezt nem sikerül végrehajtani akkor nincs sok keresnivalójuk vsz a politikában. Ez tényleg olyan magas laszti amit csak le kell csapni. Nem a Parlamentben dudálni, sípolni mint a retardáltak, nem szüreti fesztiválon vannak. :)