Regisztráció Elfelejtett jelszó

buli van a parlamentbe

banyaiz Előzmény: #834272

Vagy bp-i főpolgármester választás. Bp ahol az ellenzék legutóbbi választáson legjobban szerepelt. Van rá egy reális esély leváltsa a fideszes főpolgármestert. Puzsér a jelöltjük aki mögé beállnak?

Ez komoly? :) Mert viccnek azért durva lenne. :)

Szerintem nagyon rossz lépés. Épkézláb jelölt nincs raktáron egy Bp súlyú helyen ahol megint mint gyenge pont lehetne ütni egyet?

Európai Ügyészség, és bp-i főpolgármester választás két olyan téma amitől a fidesz tarthat, és minimum véleményes a végeredmény. Nem látom az erő összpontosítását erre a két gyenge pontra. A komoly stratégiát ami lépéséről lépésre ezeket nyert üggyé teszi majd. Hisztérikus jelenetek helyett egy szavazáson a Parlamentben.

Igaz ha Boris Johnson lehetett London főpolgármestere, és a britek külügyminisztere akkor Puzsér is lehet Bp főpolgármestere. :) De azért elég megosztó jelöltnek tűnik , legalábbis a számomra. Lehet Bp-en tömegek támogatják, és jó választás. Bármi elképzelhető ebben a világban egy szavazáson. :) De nem tűnik a számomra egy nagy erőfeszítéssel kiválasztott ideális jelöltnek ami egy stratégiai döntés következménye.