Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

hájtek

#832744 tozsdenyul Előzmény: #832743

1. A témában a libsi nyugat jóval elörébb jár, mint kína. Ebben nincs semmi új, ez oldtek. Csak nem alkalmazzák ellenörizetlen, szabályozatlan emberkísérletek keretében . A libsik.

2. Nem a libsik lépték meg ezt a kevesebb jézushoz vezetö lépést, hanem a konfuciánus jó szolgáid. A libsik fel vannak háborodva, olyan libsi hülyeségek alapján mint etika, erkölcs és morál.

Fordítva a lovon, spade.

Ja, és 3.

De, a vak véletlen sokkal különb dizájner , mint az emberi szándék.

hájtek

#832743 Spade Előzmény: #832710

Talán ehhez jobban értesz mint a mesterséges intelligenciához ezért beidézem. Ebből látszik ki van ott a szeren a zúj hájtekben

"A világon első ízben születtek olyan babák, akiknek a génjeit módosították, hogy ne fertőzhesse meg őket a HIV-vírus - közölte Ho Csian-kuj kínai kutató vasárnap egy YouTube-videóban. A bejelentés világszerte felháborodást keltett a tudományos közösségben, a kínai egészségügyi és orvosetikai hatóságok pedig hétfőn vizsgálatot indítottak."

Az most mindegy h mit mondanak a hatóságok meg az úgynevezett tudós közvélemény, ezt már nem lehet a palackba visszagyömöszölni és szerintem ilyenek már történtek jócskán. Arról ne is beszéljünk h mennyivel különb egy mutáció mint egy génszerkesztés elviekben semmiben, a vak véletlen nem különb dizájner mint a zemberi szándék persze a következmények és a zirányok beláthatatlanok, ez igaz. De a természet az életképtelenségeket majd így úgy úgyis kiszelektálja. Ez persze kevesebb jézus de az ki a faszt érdekel ? a libsiket biztos nem, nem is olvasták, nem is hiszik, és nem is értik


Örülnek a német multik, hogy többet lehet majd túlóráztatni Magyarországon

#832740 Koffein Előzmény: #832724

és csodálkozunk, hogy merkelék engedik ov _@xságait?? áááá dehogy :)) a nagyiparosok, vagyis khm na, a multik simizik a pociját, nyáladzva csóvál :-P




-- apolitikai gondolatkísérlet --

#832738 TrendMan

Mi történik, ha a magyar vasút elégedettség felmérését a magyar politikai rendszer elégedettség felméréséhez viszonyítjuk?

https://index.hu/belfold/2018/11/26/itt_a_megfejte...

Csak nem bizonyos átfedés?

Aki nem használja (nem utazik vonattal, nem megy el szavazni), az elégedetlen!

Aki használja (vonatozik ill. elmegy szavazni) azt mondja, nem is olyan rossz.

Fura, nem?

Örülnek a német multik, hogy többet lehet majd túlóráztatni Magyarországon

#832737 TrendMan Előzmény: #832724

Bezony! És csodálkozik Orbán apó, hogy nem szaporodik a magyar! Vajh mér' ?

törvényszerű volt, hogy …

#832712 rbbj11 Előzmény: #832710

törvényszerű volt, hogy a falu videkrol levágott városok,így pl Arad, jobban fog fejlődni EU-ban, mint a periféria falvak az Alföldön , legyen is bármelyik országban egyik vagy a másik. Mosonmagyaróváron is magasabbak már a bérek és az árak, mint a környéki törpe osztrák falvakban.

én speciel azt hallom, h…

#832710 tozsdenyul Előzmény: #832671

én speciel azt hallom, hogy alföldön a határhoz közel már magyar sincs mert romániába ingáznak...a románok száma csökken, mert M. O. már nem perspektíva.

vendég munkások

#832682 Bendeguz Előzmény: #832681

Ez biztos nem lehet igaz, mert Magyarországon csak árja fajú sziriuszi őskeresztyének élnek, Az Élő Isten pedig testével védi Szent Szívcsakránkat és a Nemzethy Ivóvizet! Amit írsz, az VESZÉLYES! EZ FELHÁBORÍTÓ! Biztos Shortos Georgie bácsi küldött ezekkel a dezinformációkkal.

vendég munkások

#832681 prfecó Előzmény: #832671

Százszámra találkozók Ukrán vendégmunkásokkal a vendéglátóiparban.

Románok a mezőgazdaságban , iparban.

Vietnamiak szalaggyári munkások , albánok a pékségeket üzemeltetik.

Kinaiak már közel 20 éve vannak itt , little China - town Kőbányán.

Egyedileg thaiföldiek , marókkoiak , szir - india - pakisztán és nagyon nagyon sok szerb.

Van már szvsz több tízez…

#832671 walex

Van már szvsz több tízezer román vendégmunkás az Alföldön, van már 20 ezer ukrán is, csak maradjanak a bérek lent, hogy jól járjanak a multik. Az, hogy közben a magyarok százezrével mennek ki külföldre az alacsony bérek miatt, kit érdekel?

https://www.kuruc.info/r/2/192412/


53-ban halt Sztálin azér…

#832667 banyaiz Előzmény: #832665

53-ban halt Sztálin azért engedték haza őket. Ha tovább él ki tudja hányan és mikor jönnek haza . Nagymamám testvére is részt vett ebben a wellness programban. Nagyapámat pedig Rákosi foglalkoztatta 3 évig és őt is Sztálin halála után engedték el .

Van egy nagyon jó dokumentumfilm sorozat Gulagról magyar túlélők visszaemlékezései. Sok része van és nagyon érdekes. 53 hideg nyara is nagyon jó film. Vagy könyvben Faludy Pokolbéli víg napjaim . Őt Recsken üdültették mint átnevelésre szorulót kis wellness program a bányában. Nagyon jó könyvet írt róla .

Bige Holding

#832666 banyaiz Előzmény: #832656

Az lehet a sztori tőkeigényesebb ez a műtrágyaüzem mint amivel Bige rendelkezett. Csányi meglátta ebben a lehetőséget kisegíti cserébe majd résztulajdont, vagy az egész céget viszi előbb utóbb. Strómanja opciós jogot szerzett . Aztán Bige kihátrált ebből a ki tudja milyen háttéralkuból amikor már úgy érezte annyira megerősödött megy majd ez Csányi nélkül is. Ezen veszhettek össze . Belekényszerült egy alkuba amit amint lehetősége volt felmondott egyoldalúan. Ebből lett a pereskedés az opciós jogon és a többi.

Mostani sztori mögött nem biztos Csányi van. Azt is el tudom képzelni valamilyen sógor, koma, jóbarát, iskolatárs szemet vetett erre a cégre. :) Mondjuk Lőrinc. Egy izocukorgyár és mi is a másik mezőgazdasági nagyüzeme nem ugrik be mellé egy műtrágyagyár. Nem lepne meg ez sem.

Hitel része pedig ha Csányi utasítására hátrált ki mögüle az Otp mondta fel a hiteleket akkor is annak szakmai indokai vagy ürügyei biztos voltak. Az nem túl vszínű vsz tökéletes állapot és felmondják a hiteleket. Valami gubanc amire hivatkozva tették az kellett legyen. Úgy viszont elég nehéz finanszírozót találni gyorsan. Ebből jöhetett a termelés leállás. Messze elér Csányi keze de azért azt nem hiszem a konkurens bankok nagyvállalati hitelezését ő irányítja. :) Ha van egy hitelfelmondás utána még egy fokkal óvatosabb mindenki, milyen szakmai érvekkel is történt az a hitelfelmondás mint első lépés . Nem tudom mikor volt ez ha a forradalom és szabadságharc csúcsán akkor a legkevésbé hiányzott egy ilyen hitelezés sok banknak.


Volt olyan nevezzük roko…

#832665 Sumér harcos Előzmény: #832664

Volt olyan nevezzük rokonom,aki 9 év szibéria! nem ukrajna- dombas, után jött haza,ugyan dombasban is maradt rokonom.

mondjuk őt nem teljesen ok nélkül vitték megközelitőleg 8ad magával szibériába egyenesen 1945ben.

1954ben tért haza,1970ig sehol egy szót sem beszélt róla,1972ben egy érdekes balesetben elhunyt.