Puszi??? Nem jártál te mostanában túl sok liberális rendezvényen??
Puszi??? Nem jártál te mostanában túl sok liberális rendezvényen??
Ma is nagy forgalommal és helyben toporgással indulunk. Ki gyűjti még?
Oké, töröld legyszi mindegyiket, nem kavarni akartam, épp ellenkezőleg. Puszi :)
Bazzeg állj már le... az oldal megy tovább ne floodolj már össze vissza..
Nem sokat kellett gondolkodnom, h ki is lehet a "tócsni" nevű Nick :)))
Csik ide nem csik oda forgalomba foreverIG veri már a ricsit és néha felnő MOL-OTP köré. Persze Pallvin Barba és Vörös Szonja csikja közötti különbség kétségtelenül vita tárgya, de Deaneris se kutya!!!
Jövőre már MSCI Indexbe is bekerülhet , sőt Concorde Alap már csipeget
Herceg januárban lelövi a Stokit, találtam egy elhagyott fórumot, szerintem kipróbálni érdemes lenne. Valahol mégis csak csevegni kell jövőre is
Ezt is a MI írta:
"Székely Zoltán narról is bezsélt" ???
Szerintem ez a határellenőrzés is ilyen hatékony lesz.
"Magyarország mellett még Görögország és Lettország schengeni határszakaszán próbálgatják a rendszert."
Jó ez így! Bár én is jobban szeretném, ha már holnap adnának érte 10k-t/db, de ha nem, hát azt is kivárjuk :)))!
ma se lett csík...pedig nagyon szeretnék már látni a kopasz dombon egy csíkot....
Hú, visszaolvastam, de ezek után le se merem írni, hogy nyitás után eladtam az otp pakkom maradékát és átszálltam vele ide. :-)
Így már egész szép kis pakkot raktam össze.
Ezek után várom a nagy lefordulást... :-D
Nyomja a vétel gombot, mint süket a csengőt? Hát jó... Pár későn ébredő barátom a héten akar venni, lehet lesznek még csíkok
Szomszédné Gizike nméni meghúzta a csikot piaci árfolyamon vett , mert a MKB Brókere azt mondta tuti biztos??? , kockázatmentes befektetés???
Mondtam Pista bának bármikor kiszállhat max. elveszti pénzét felét, de süket így nem értette és vertt magának egy kicsit még egy újabb csík
Nehéz megmondani, hogy hol a vége.
Az látszik, hogy amit kiszemelnek, azt jó eséllyel megszerzik.
Szvsz a 3-4 ezer közötti tartomány nem irreális várakozás éves távlatban, de ha így haladnak, még akár már idén. Mohók, nem kicsit. 2000-es árfolyamot aláírtam volna október elején év végi árként, erre már most felette van. Van még 1 hónap az évből.
Azért egy jó kis fosatós napot várnék tőlük, mint amikor lement 1400-ig.