ettől még az alapok kis speka pénzzel tolhatják, ami nekünk hatalmas összeg, de egy alapnak pár forintnyi tétel.. :)
ettől még az alapok kis speka pénzzel tolhatják, ami nekünk hatalmas összeg, de egy alapnak pár forintnyi tétel.. :)
Köszi, ez nekem kimaradt. Valószínűleg erre játssza az agyát az illető :)
Hát nem tudom... Itt Pesten én csak a lányokat szoktam puszikálni, de hát kinek a pap, kinek a paplan...:-)
azóta kezdtek el a pf-en alapozni, amióta írtam, hogy a generali reklámozza a haszon újságba #831909 :)
vagy ez új infó? mely alapkezelők? :)
Pf-en bennfenteskedő peachblossom szerint elkezdték venni az alapkezelők...
Kevered a szabadságot a szabatossággal, illetve a liberálist az anarchistával. Az osztrákok, németek között kézfogás van, férfi-férfi, férfi-nő között egyaránt. Magyarországon mindenki mindenkit megpuszil, ha kedveli és ettől még nohomo. Pláne ha itt van közöttük a puszilgatni való Kénes Dénes, ő tudna erről disszertációt írni
Puszi??? Nem jártál te mostanában túl sok liberális rendezvényen??
Ma is nagy forgalommal és helyben toporgással indulunk. Ki gyűjti még?
Oké, töröld legyszi mindegyiket, nem kavarni akartam, épp ellenkezőleg. Puszi :)
Bazzeg állj már le... az oldal megy tovább ne floodolj már össze vissza..
Nem sokat kellett gondolkodnom, h ki is lehet a "tócsni" nevű Nick :)))
Csik ide nem csik oda forgalomba foreverIG veri már a ricsit és néha felnő MOL-OTP köré. Persze Pallvin Barba és Vörös Szonja csikja közötti különbség kétségtelenül vita tárgya, de Deaneris se kutya!!!
Jövőre már MSCI Indexbe is bekerülhet , sőt Concorde Alap már csipeget
Herceg januárban lelövi a Stokit, találtam egy elhagyott fórumot, szerintem kipróbálni érdemes lenne. Valahol mégis csak csevegni kell jövőre is
Ezt is a MI írta:
"Székely Zoltán narról is bezsélt" ???
Szerintem ez a határellenőrzés is ilyen hatékony lesz.
"Magyarország mellett még Görögország és Lettország schengeni határszakaszán próbálgatják a rendszert."
Jó ez így! Bár én is jobban szeretném, ha már holnap adnának érte 10k-t/db, de ha nem, hát azt is kivárjuk :)))!