Regisztráció Elfelejtett jelszó

Utazás

szállás meg közvetlenül …

#832685 matgab Előzmény: #832678

szállás meg közvetlenül megalkudtam a szállodával, booking géniusz diszkont kedvezményes ár alatt 20%-kal...

Ma megnyerem az egész árát a 4IG-n és már indulhatunk is!

na megyek Bécsen kereszt…

#832678 matgab Előzmény: #832607

na megyek Bécsen keresztül. Hihetetlen ez a budapesti airport. Árak az egekben (Bécsből kb. 80e forinttal olcsóbb, a szolgáltatás minősége meg valahol a XX. század közepét idézi. Kezeletlen tömeg, lassú haladás, végtelen sorok , kevés extra szolgáltatás, gyalogoltatják a tömeget többszáz méter akadélymentesítés nélküli folyosókon, szélben esőben hidegben.

Oké oké hogy évről évre rekord számú utazó, de nem lehetett volna erre felkészülni? Már 5 éve is szűkös volt, de most már katasztrófális! Az árak meg az egekben.

próbáld úgy hogy törlöd …

#832607 Koffein Előzmény: #832587

próbáld úgy hogy törlöd a süti+gyorsítótárat (ctrl+shift+del), mert előfordul, hogy sütiken keresztül figyeli a rendszer, hogy mit néztél meg, majd drágább ajánlatot mutat, hisz érdekel a repülés... :)

phasz kivan!Ma majdnem b…

#832583 matgab Előzmény: #832505

phasz kivan!

Ma majdnem befoglaltam egy Bécs Cancun-t 120e forintért, az Air canadánál, mire a párom vissza méltóztatott jelezni, hogy oké, addigra felvitték 190e-re... Na mondom, jól van látok még hasonlót 144e forintért...

Na akkor befoglalom azt. Elkezdem csinálni a foglalást, szar német nyelvű utazási iroda oldalán, mire kisilabizáltam, hogy mi mit jelent az oldalukon, addigra kiírta, hogy az árak megváltoztak most már az is 650 EUR...

És még a 4IG is esik....

Allianz utasbiztosítás

#824835 matgab Előzmény: #824825

Hazafele Kolumbiából késett a gépem 24 órát.

Azóta (3 hónapja) vitatkozom az Allianzzal, hogy fizessék ki a biztosítás szerint nekem járó étel -ital költségtérítést, ami jár az jár alapon.

Ők először kifizették az Amsterdami étel ital költségeket (már eleve pofátlanság, hogy a rövid ismertetőben azt írják, hogy a 6 órán túli járatkésés esetén megtérítik a költségeket 200e forintig, aztán amikor kések, akkor az apróbetű alapján kiderül, hogy szállás, telefon költséget vagy egyéb indokolt költséget nem, csak étel ital fogyasztást térítenek), és a kolumbiai költségeket nem fizették ki, erre amikor rákérdeztem hogy miért nem, akkor azt mondták, hogy igazából csak a Kolumbiai költségeket kellett volna kifizessék, az amsterdamiakat nem.

Mondják ezt annak ellenére, hogy nekem Bogota Budapest repjegyem volt és azt írja az apróbetűs részük, hogy "Ha a biztosított a kockázatviselés ideje alatt olyan légi járaton utazna, mely a menetrendtől eltérően legalább hat órát késik, vagy ha átszállással olyan légi járatokon utazna, ahol a csatlakozó járat késése miatt a csatlakozását lekési és a menetrendtől eltérően legalább 6 órás késéssel érkezik meg az úti cél országába, (vagyis haza Magyarországra), és mindezt a szállító társaság írásban igazolja, a biztosító kifizeti a biztosítottnak a késés miatt felmerült indokolt és számlával igazolt költségeit,

Botrány, hogy az összes cég (Bankok, biztosítók, telekommunikációs cégek) mind úgy viselkednek a magánszemélyekkel, mintha ezek a cégek hatóságok lennének, sőt nem is hatóságok, hanem törvényen felüli entitások!

Akik azt gondolják, hogy diktálhatnak és ők amíg pénzt kell beszedni, addig jó fej vagy nekik és amikor nekik szolgáltatni kell, vagy kárt téríteni, akkor mindjárt elküldenek a halál f@szára.

Bezzeg, ha cég képviselőjeként keresem meg őket...

Amikor késett a csomagom 6 órát, akkor zokszó nélkül térítették meg a költségeimet, pedig akkor elszámoltam a zakótól kezdve az alsónadrágig mindent a kaja költségen felül és úgy kifizették mint a kisangyal -zokszó nélkül.

szemesnek áll a világ

#824502 matgab Előzmény: #824501

Hogy is nézne ki, ha bárki elvihetne onnan téglákat és elkezdené vizsgálni, hogy van-e az ottani téglákon cián lenyomat...