Menjél már, Matgab klón!
Hú, visszaolvastam, de ezek után le se merem írni, hogy nyitás után eladtam az otp pakkom maradékát és átszálltam vele ide. :-)
Így már egész szép kis pakkot raktam össze.
Ezek után várom a nagy lefordulást... :-D
Nyomja a vétel gombot, mint süket a csengőt? Hát jó... Pár későn ébredő barátom a héten akar venni, lehet lesznek még csíkok
Szomszédné Gizike nméni meghúzta a csikot piaci árfolyamon vett , mert a MKB Brókere azt mondta tuti biztos??? , kockázatmentes befektetés???
Mondtam Pista bának bármikor kiszállhat max. elveszti pénzét felét, de süket így nem értette és vertt magának egy kicsit még egy újabb csík
Nehéz megmondani, hogy hol a vége.
Az látszik, hogy amit kiszemelnek, azt jó eséllyel megszerzik.
Szvsz a 3-4 ezer közötti tartomány nem irreális várakozás éves távlatban, de ha így haladnak, még akár már idén. Mohók, nem kicsit. 2000-es árfolyamot aláírtam volna október elején év végi árként, erre már most felette van. Van még 1 hónap az évből.
Azért egy jó kis fosatós napot várnék tőlük, mint amikor lement 1400-ig.
a vége az lesz, hogy a FAANG-ot beolvasztják az OPUS-ba és 4IG részvényekkel fizetik ki azt a (Mészároshoz képest) hülye Zuckenberget (is)!
Szerinted lehet a sztoriban még TeleNER, Mtelekom akvi? Minden egyben ide? Mit vársz a hype végére, milyen árfolyamot?
Nem jelenti.
Annyit írtam, hogy szvsz addig minimum felhúzzák, mivel gondolom itt is részvényekkel akarnak majd fizetni cégekért.
Takinfo, A kategória pedig még sehol, az tovább lendítheti.
Split oké, több részvény lesz, de az miért jelentené a lufi véget?
Ahogy anno Ibiza mondta, most lennék én is légy Lölö körül, hogy meddig fújják az árfolyamot.
Az látszik, hogy ez még nem az a szint, minimum 3000-3500 környékére saccolom, aztán majd kiderül. Ott már lehet értelme egy újabb splitnek.
nyugodtan
De vegye ki 4000 árfolyamon biztos ami biztos
szomszéd Asszony - Gizike _ azt mondá urának - Pista bá fektessük be az unoka kelengye pénzét piaci áron a foreverbeIg csillagba. Két hét mulva jő az esküvő a baba miatt.
Mit mondjak Maestrok???????
minden részvény lélektani szinthez szokott érkezni árfolyam 10*-nél. Tehát legalább 4ezren pihenő kéne jöjjön
azért amit leműveltek a papír körül az is egy tanulmány...
Jól teszik! Teljesen szétBták azt a jó kis papírt! Innentől csak rövid, spekulatív vételeim lesznek benne...no persze akkor, ha ezt egyszer eladom :))