Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

Hú, visszaolvastam, de …

#832500 Csusza

Hú, visszaolvastam, de ezek után le se merem írni, hogy nyitás után eladtam az otp pakkom maradékát és átszálltam vele ide. :-)
Így már egész szép kis pakkot raktam össze.
Ezek után várom a nagy lefordulást... :-D

forever = 4IG

#832499 Bendeguz Előzmény: #832497

Nyomja a vétel gombot, mint süket a csengőt? Hát jó... Pár későn ébredő barátom a héten akar venni, lehet lesznek még csíkok

forever = 4IG

#832497 prfecó Előzmény: #832487

Szomszédné Gizike nméni meghúzta a csikot piaci árfolyamon vett , mert a MKB Brókere azt mondta tuti biztos??? , kockázatmentes befektetés???

Mondtam Pista bának bármikor kiszállhat max. elveszti pénzét felét, de süket így nem értette és vertt magának egy kicsit még egy újabb csík

Nehéz megmondani, hogy h…

#832496 walex Előzmény: #832494

Nehéz megmondani, hogy hol a vége.
Az látszik, hogy amit kiszemelnek, azt jó eséllyel megszerzik.
Szvsz a 3-4 ezer közötti tartomány nem irreális várakozás éves távlatban, de ha így haladnak, még akár már idén. Mohók, nem kicsit. 2000-es árfolyamot aláírtam volna október elején év végi árként, erre már most felette van. Van még 1 hónap az évből.

Azért egy jó kis fosatós napot várnék tőlük, mint amikor lement 1400-ig.

a vége az lesz, hogy a F…

#832495 matgab Előzmény: #832494

a vége az lesz, hogy a FAANG-ot beolvasztják az OPUS-ba és 4IG részvényekkel fizetik ki azt a (Mészároshoz képest) hülye Zuckenberget (is)!

Szerinted lehet a sztori…

#832494 Bendeguz Előzmény: #832493

Szerinted lehet a sztoriban még TeleNER, Mtelekom akvi? Minden egyben ide? Mit vársz a hype végére, milyen árfolyamot?

Nem jelenti.Annyit írtam…

#832493 walex Előzmény: #832492

Nem jelenti.
Annyit írtam, hogy szvsz addig minimum felhúzzák, mivel gondolom itt is részvényekkel akarnak majd fizetni cégekért.

Takinfo, A kategória pedig még sehol, az tovább lendítheti.

Split oké, több részvény…

#832492 Bendeguz Előzmény: #832491

Split oké, több részvény lesz, de az miért jelentené a lufi véget?

Ahogy anno Ibiza mondta,…

#832491 walex

Ahogy anno Ibiza mondta, most lennék én is légy Lölö körül, hogy meddig fújják az árfolyamot.

Az látszik, hogy ez még nem az a szint, minimum 3000-3500 környékére saccolom, aztán majd kiderül. Ott már lehet értelme egy újabb splitnek.

forever = 4IG

#832487 prfecó Előzmény: #832471

szomszéd Asszony - Gizike _ azt mondá urának - Pista bá fektessük be az unoka kelengye pénzét piaci áron a foreverbeIg csillagba. Két hét mulva jő az esküvő a baba miatt.

Mit mondjak Maestrok???????

minden részvény lélektan…

#832486 rbbj11

minden részvény lélektani szinthez szokott érkezni árfolyam 10*-nél. Tehát legalább 4ezren pihenő kéne jöjjön

forever = 4IG

#832474 picirigo Előzmény: #832463

Jól teszik! Teljesen szétBták azt a jó kis papírt! Innentől csak rövid, spekulatív vételeim lesznek benne...no persze akkor, ha ezt egyszer eladom :))