Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

én pont azért kereskedem…

#831082 rbbj11 Előzmény: #831080

én pont azért kereskedem vele, mert nem hiszek abban, hogy bármi jelentősége lesz, ha legnagyobb it cég lesz: nem lesz annyi osztalék, növekedési lehetősége pedig nem lesz. Más megbízást nem fog kapni, mint fidesztol, és 2020-ban, tehát nagyon közeljövőben elfogy a nafta.

Tehát miért is lenne nagy érték egy olyan tulajdonresz, amibol nem lehet kivenni értéket? Még ha 3000 ft -os árfolyam mellett is csak 8-as p/e lenne, de fizet 5% osztalekot, azért miért lenne érdemes tulajnak lenni?

Egyetlen perspektíva a kereskedés. Aminek a háttere , hogy felfujjak a céget azért, hogy gazdasági hatalomban megkerülhetetlen maradjon választási bukás esetén is a Fidesz holdudvar. És persze a külföldi alapok pénzének bevonzása

egyébként olvasva a fóru…

#831081 Kissherceg Előzmény: #831080

egyébként olvasva a fórumokat megnyugtató, hogy a spekik szórják kifele, jön majd az is amikor nem kell lifteztetni a papírt...

faszméregető versenybe meg nem szállok be, kicsi volt és az is marad :))

Nézem, nem kereskedem és…

#831080 Kissherceg Előzmény: #831078

Nézem, nem kereskedem és nem értem ti minek :) Nem tudjátok megkülönböztetni az árfolyam nyereséget a tulajdonrész vásárlástól. Mo várhatóan legnagyobb IT cégében vagyok tulajdonos. Nem adom a részesedésemet, csak mert most többet ér, mint tegnap. Baromi nehezen jutottam hozzá. :) Azt, hogy mikor fogom... Addigra az oldal már nem lesz :)

ui: ha Konzum PE még vesz papírt a piacról, azon senki ne lepődjön meg :)

amúgy ilyenkor nézed te …

#831078 Koffein Előzmény: #831063

amúgy ilyenkor nézed te nézed az árfolyamot? vagy rá se nézel, melózól? nagyon nyugodtan tűnsz egy ilyen nap után :))

ja , hát úgy igen... Nek…

#831077 matgab Előzmény: #831075

ja , hát úgy igen... Nekem az elmúlt 30 évben nem volt még összesen akkora nyerőm, mint most az elmúlt 2 hónapban...

De akkor is, a mai nap az bántó volt...

én rengeteg mindent amit…

#831075 rbbj11 Előzmény: #831068

én rengeteg mindent amit láttam és tudtam, nem bírtam psziche miatt lekereskedni 4ig-ben. Ennek ellenére soha rosszabbat: minden pozim kumulaltan +70%. Lehetett volna 3x ennyi is, de mégse csinaltam ilyen rovid ido alatt meg sose ennyi profitot

főleg ha visszavetted vo…

#831073 matgab Előzmény: #831071

főleg ha visszavetted volna az egészet, milyen boldog lehetnél...

francokat nem.Nekem ma i…

#831072 matgab Előzmény: #831069

francokat nem.

Nekem ma is sikerült 1400-on eladni és anno Estart , Antenna Hungáriát és BCHEM-et is minden idők ATH-ján venni....

ja és OTP-t is eladtam 1299-en 2009 márciusában, mondjk az nem ATL volt, mert még kb 50 forinttal lejjebb is volt (de 10k felettről jött odáig ugyebár).

én, hogy mi a faxnak néz…

#831070 matgab Előzmény: #831066

én, hogy mi a faxnak néztem rá 1450-en??

verem a fejem a falba...

Még szerencse, hogy az előzetesen bevitt teljes maradék pakkérték helyett csak annak harmadát vittem be, de ha meghagytam volna nap végéig, az egy jobb használtautó árát jelentette volna különbségben...

sose lehet elkapni tetej…

#831069 rbbj11 Előzmény: #831060

sose lehet elkapni tetejét és alját.

Akarmibe fogadok, hogy 1200-on meg idén vissza tudod venni

te atya úristen....ez k.…

#831066 rbbj11 Előzmény: #831022

te atya úristen....ez k. beteg nap volt ebben a papirban

Álmomban nem gondoltam, 1400-as arfolyamnal, hogy ottani vásárlásom telitalálat lett volna

Vazz, de beteg ez a részvény

dehogynem, többször leír…

#831063 Kissherceg Előzmény: #831062

dehogynem, többször leírtam... Mindenki maga sorsának kovácsa. Ma is boldog vagyok :)

ne is mondd, sík ideg va…

#831060 matgab Előzmény: #831058

ne is mondd, sík ideg vagyok. Melóval sem tudok haladni és még ezt a fost is a legrosszabbkor adtam el...