1720-on adtam el mindet...fallabdázás közben tudtam 1570-en harmadát vissza venni! Most megint nem vagyok boldog :)))
1720-on adtam el mindet...fallabdázás közben tudtam 1570-en harmadát vissza venni! Most megint nem vagyok boldog :)))
meló mellet nehéz egy ilyen nap
hát ez az bammeg... Lehet, hogy csak ikerház lesz belőle...
ma csak a KBC -től kaptam 89 üzenetet a megbízásaimmal kapcsolatban, pedig ott volt kisebb az aktivitásom , mint a randomnál...
mármint a reggeli pakkom 10%-át, mert most nem nem is tudom, hogy mennyi maradt...
Kevesebb, mint reggel.
De úgy fogom fel, hogy kiszálltam 1400 és 1750 között egy olyan papírból, amit bőven 1000 alatt vettem.
Bár azért fáj , hogy itt ilyen könnyen lemondtam néhány millióról.
hát én voltam az 1400-es eladó... jól beszopattam magam, még jó, hogy nem adtam el akkor a teljes pakkom, csak kb 10%-ot...
Ha ez felső limiten zár, akkor ma egy extra szopatós napot csináltak. De kár, hogy nem voltam gép előtt, amikor 1500 alá ment…
Amikor kitört 1000 fölé, kb. azután 3-4 perccel történt mindez, hogy nem voltam se gép, se teló közelben, mert nem tudtam figyelni meló miatt, pedig be volt készítve a zsuga az áttörés utáni pillanatokra.
Rohadjon meg az OTP 1530-on akartam még berakni 1500db-t vételre, de csak pörgött az karika!:( Hülye 12 csapatos nb1-re van pénz, de egy informatikusra meg nem telik!
szopatom magam... az 1400-on eldobott csomagjaimat veszegetm vissza 1820-on...
1810!
Igénylik ezt.....
Matgab azért ezeket a zöld csíkokat nem egyedül nyomod, rajtad kívül más is veszi ugye?
A mai nap címe: "hogyan is kényszerítsük orális szexre a kisbüfiket"
most nem tudom, hogy boldog legyek-e vagy szomorú...
Mondjuk azért az 1400-as szórásért kár volt.
további vételek...
Most már megint visszavettem a pakk kb. 45%-ig (nap közben volt már 20% is...
Egész jól termel az 1500-as vétel, igaz csak 3k
Az
A ku......OTP 1450-óta akarok venni!