főleg ha visszavetted volna az egészet, milyen boldog lehetnél...
főleg ha visszavetted volna az egészet, milyen boldog lehetnél...
francokat nem.
Nekem ma is sikerült 1400-on eladni és anno Estart , Antenna Hungáriát és BCHEM-et is minden idők ATH-ján venni....
ja és OTP-t is eladtam 1299-en 2009 márciusában, mondjk az nem ATL volt, mert még kb 50 forinttal lejjebb is volt (de 10k felettről jött odáig ugyebár).
én, hogy mi a faxnak néztem rá 1450-en??
verem a fejem a falba...
Még szerencse, hogy az előzetesen bevitt teljes maradék pakkérték helyett csak annak harmadát vittem be, de ha meghagytam volna nap végéig, az egy jobb használtautó árát jelentette volna különbségben...
sose lehet elkapni tetejét és alját.
Akarmibe fogadok, hogy 1200-on meg idén vissza tudod venni
te atya úristen....ez k. beteg nap volt ebben a papirban
Álmomban nem gondoltam, 1400-as arfolyamnal, hogy ottani vásárlásom telitalálat lett volna
Vazz, de beteg ez a részvény
dehogynem, többször leírtam... Mindenki maga sorsának kovácsa. Ma is boldog vagyok :)
itt szép lehetsz, de okos nem. Főleg nagy pakkal.
azt hiszem ma senki nem az, csak aki ezt az egészet irányította.
ne is mondd, sík ideg vagyok. Melóval sem tudok haladni és még ezt a fost is a legrosszabbkor adtam el...
1720-on adtam el mindet...fallabdázás közben tudtam 1570-en harmadát vissza venni! Most megint nem vagyok boldog :)))
meló mellet nehéz egy ilyen nap
hát ez az bammeg... Lehet, hogy csak ikerház lesz belőle...
ma csak a KBC -től kaptam 89 üzenetet a megbízásaimmal kapcsolatban, pedig ott volt kisebb az aktivitásom , mint a randomnál...
mármint a reggeli pakkom 10%-át, mert most nem nem is tudom, hogy mennyi maradt...
Kevesebb, mint reggel.
De úgy fogom fel, hogy kiszálltam 1400 és 1750 között egy olyan papírból, amit bőven 1000 alatt vettem.
Bár azért fáj , hogy itt ilyen könnyen lemondtam néhány millióról.
hát én voltam az 1400-es eladó... jól beszopattam magam, még jó, hogy nem adtam el akkor a teljes pakkom, csak kb 10%-ot...
Ha ez felső limiten zár, akkor ma egy extra szopatós napot csináltak. De kár, hogy nem voltam gép előtt, amikor 1500 alá ment…
Amikor kitört 1000 fölé, kb. azután 3-4 perccel történt mindez, hogy nem voltam se gép, se teló közelben, mert nem tudtam figyelni meló miatt, pedig be volt készítve a zsuga az áttörés utáni pillanatokra.