Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

én lassan elkezdtem szor…

#830900 matgab Előzmény: #830899

én lassan elkezdtem szorongani...

Nem merem otthon vagy a barátaimnak vagy anyámnak elmesélni, hogy milyen pénzeket nyertem... Ennél sokkal egyszerűbb volt, amikor buktam, mert azt eltitkolni még érthető...

Újként én ezen a szinten…

#830887 walex

Újként én ezen a szinten már nem piszkálnám. Aki eddig kimaradt, az most már várja ki a végét.

forever = 4IG

#830886 picirigo Előzmény: #830885

Ez igaz, de azért a portfoliód szempontjából nem mindegy, h egy kötés 20 forint fel és persze le is!

forever = 4IG

#830884 walex Előzmény: #830881

Persze. A fák nem nőnek az égig. Mindössze annyit írtam, hogy a nagyobb lépésköz miatt gyorsulhat a lendület. Egyelőre nagyon meg van előlegezve, túl van fújva a jövőbeli lehetséges eredményére, de ez a Lölö papírokban már csak így megy.

forever = 4IG

#830880 walex Előzmény: #830866

2000-től 20Ft-os lépésköz, ott indul az igazi gyorsulás. Jövő héten 3000 is meglehet könnyen.

Ezért nem szállnak be al…

#830878 banyaiz Előzmény: #830874

Ezért nem szállnak be alapok bizonyos méret alatt és komoly közkéz nélkül.

A tőzsdén nagyon mellényúlhat bármivel de azt egyetlen alap sem tolerálja ha az alapkezelője belevesz egy olyan részvénybe ami könnyen manipulálható, vagy bármikor felhígítható egyszemélyi döntéssel a részvényesek érdemi beleszólása nélkül.

Keresztre is feszítenék ha egy ilyenen bukna, máson bukhat persze ettől még nagyot. :)

A nagy forgalomnak van egy olyan előnye is bekerül indexekbe akkor az indexkövető alapoknak venniük kell. Elvileg , nem tudom mennyire üti ezt a szabályt mondjuk a közkéz és az egyéb jellegzetességek. Mennyire írhatja felül, nem lepne meg ha akár felül is írná amíg nagyon kis része van egy indexben jelentéktelen része. De indexekbe kerülésnek az egyik kritériuma legyen forgalom . Forgalom igazán akkor jön könnyen ha nagyobb elmozdulások vannak, akár esés akár emelkedés. Opus , Konzum mennyi idő alatt került be indexekbe? Fogalmam sincs de miután elkezdtek velük keverni talán fél év, vagy hasonló rövid idő.

forever = 4IG

#830876 banyaiz Előzmény: #830870

Mondjuk el akarnak adni de úgy emelkedjen az árfolyam akkor beraknak nagyobb csomagokat aztán elkezdik saját maguktól megvenni erre ráugranak sokan akiknek adogatnak .

Pl el akarnak adni 100 k db-ot generálnak a napi 500 k-s forgalomból 250 k -t . Amiben adnak vesznek de az egyenleg 100 k db mínusz mert bevonzotta ez a többieket is . Persze a nevek, cégek stb azok nem azonosak, gondolom az eladói vevői oldalon mert az talán még a felügyeletnek is feltűnne. Nem biztos. :)

Dettó ugyanezt csinálták Konzumnál és Opusnál is. Ugyanezzel a technikával húzták fel és közben szét kereskedték magukat a közkézben.

Nekem ez a véleményem, de persze tévedhetek is. Ezt teljes biztonsággal akkor lehetne kijelenteni ha lebuknának ezzel . Ami ha csinálják is nem túl valószínű lebukjanak vele .

Még az is lehet eszükbe sem jut ilyesmit csinálni sőt nem is hallottak ilyenről . Csak az én fantáziám ilyen piszkos. :) előfordulhat ez is.

Szerintem megy az egymás…

#830874 Kiss Zoltán

Szerintem megy az egymás közötti csere-bere,elég rendesen, tolják fel az árfolyamot, gondolom az előre kijelölt célig! Időnként azért, arra is vigyáznak, hogy úgy nézzen ki mint egy részvény! Vonalzóval mégsem rajzolhatják meg a Chart-ot!