Regisztráció Elfelejtett jelszó

forever = 4IG

matgab Előzmény: #830865

Prfeco, magyarázd már el nekem, h mi a franciák teszel be 1500-as vásárlást 1000-es árfolyamnál? És stop limited vétel volt, vagy mi? Miért nem vettél ott 1 hete?

Azt gondolom, h hirtelen annyian figyeltek fel erre a részvényre-lasd egész stocky is benne van-e h nagytulajok nélkül is felhúzzák az árfolyamot. És paradox módon minél magasabb az árfolyam és minél gyorsabban megy fel, annál több kisbufi akár beszállni és annál kevesebb kiszállni. Ez most vagy egybe esik a Nagytilaj szándékával- ha venni akarnak vmit, amit részvénnyel fizetnének ki, vagy már magától megy felfelé. El tudok most már képzelni teljesen irracionális árfolyamokat is! Régen, mikor 250 volt az árfolyam, beraktam 1200-as eladási megbízást, és lehetett látni a könyvben, annyira nem volt forgalom- gondoltam, hátha valaki felrenyom. Aztán most már 1600 felett jarunk és emelkedunk napi 20%-ot. Teljesen el tudok képzelni reálisan 3000-4000 árfolyamokat is, de ha tényleg tulipán őrület lesz, amit megtamogatnanak egy-ket jó hírrel, akkor 10k is lehet az árfolyam-sztem. Holott nem láttunk még nyereséget!