Vagy kinéztek valami jó kis céget és részvényekkel fizetnének. Minél magasabb, annál jobb... vagy újabb split... fene tudja, de ha terjeszkedni akarnak, akkor magas részvény árazás, bekebelezés, de ha a kettő hibrid keveréke, úgy is jó... :)
Vagy kinéztek valami jó kis céget és részvényekkel fizetnének. Minél magasabb, annál jobb... vagy újabb split... fene tudja, de ha terjeszkedni akarnak, akkor magas részvény árazás, bekebelezés, de ha a kettő hibrid keveréke, úgy is jó... :)
Ilyen tempóra én se számítottam. Ami durva még, hogy napon belüli kirázásokat leszámítva 1000 óta lényegében nincs pihenő, sürgős nekik a felhúzás, ez egyértelműen látszik. A kérdés csak az, hogy hol van a cél? 2000? 2500? 3000 vagy még feljebb? Én 2500-3000 közé saccolom, ott már lenne értelme egy újabb splitnek.
nagy tételes vételek voltak, már tegnap is azt írtam, hogy ma felső limit lehet.
Ez nem változtat azon, hogy 2 napon át nagy tételes eladók voltak. Akárki is volt, akármilyen célból, elnezte, senki sem hibátlan, valószínűleg ő kevésbé szomorkodik, mert neki a pár száz millió forintos rossz helyen eladás is kis pakk lehetett a penztarcajahoz mérten
hétvégére vagy év végére vártad a 2000-et? :-)
Figyi!
Felesleges ostoroznod magad. Elmúlt. Ha hiszel benne, vegyél bele ahol csak tudsz. Ma, én egy százassal feljebb tudtam csak vissza venni. Szar, de ez van!
jó hát én nem vagyok bennfentes, ezzel vigasztalom magam. Persze, láttam a 2000-t biztosra, de ez eszement, hogy ilyen gyorsan. Opusnak is évek kellettek, meg egyébként is...
Twilio-t kellett volna venni, az már +30%-ban van...
Én egyszer a múlt heti részleges eladással, meg utána párszor, hogy nem bővítettem rá. Most sorban állok, de szerintem nem kerülök sorra, még kb. 10k van előttem.
Nekem is az lenne...én ezt a papírt többszörösen elbaxxtam...
A kategória rövidesen befigyel.
A többinél is rugalmasak voltak velük, amikor kérték.
ma is úgy látszik nagyon okosan adják ezt a papírt, meg jól kitömik a kisbüfiket! :-)
kemény, ha holnap is megy 20%-ot, akkor az életem legnagyobb napi (nem realizált) nyerője lesz. Ma még csak a második helyen szerénykedik, mert ugye egyszer volt egy napon belüli 2,5-szörözés a Seadrillben (2016 tavasz), amikor elég keményen megtoltam nyitáskor...
De azért a kumulált nyerő az egészen elképesztő ezen a papíron nekem, aki 250 óta folyamatosan bővítgetem.
Én nem (sajnos), még bét-es számlám sincs.
Te is benne vagy tövig, mint a kopottas öreg spánielben?
Igen, több hónapos alvás után (emlékszem Tapasz rá is unt..) nagyon megindult, majdnem ötszörözött egy hónap alatt. Ilyet sem sűrűn látni.