Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

4IG fórum

nem tetszik amit ma láto…

#830694 matgab Előzmény: #830692

nem tetszik amit ma látok.

kicsik felhúzták az elején és leállt a porszívó.

Most meg magára hagyják , vagy inkább kicsit tömik a piacot. Várható volt ez, mert a fák nem azonnal nőnek az égig, de jobb lett volna, ha nem tegnap bővítem a pakkomat.

Igazi matgabos bővítési megérzés volt úgy látszik, jobban jártam volna ha várok 3 napot.

Na mindegy, ha nem ütik vissza nagyon komolyan, akkor tartom. Ha meg elkezd az esés után újra emelkedni, akkor remélhetőleg addigra pont megérkezik a lóvé a TBSZ-emre és akkor elkezdem tovább bővíteni.

attól függ, mekkora lesz…

#830693 rbbj11 Előzmény: #830692

attól függ, mekkora lesz a pánik. Ha minden eladott papírt vissza tud ma venni also limiten, akkor az lesz a korrekció alja. És onnan csak felfelé , irány 2000.

Egy nappal taktikaztam el magam...én azt hittem, ez tegnap történik meg

1120-ra meg nem merek be…

#830692 Kiss Zoltán Előzmény: #830690

1120-ra meg nem merek beállni! Mert, akkor meg jöhet még egy nap! 1000 fölé állok! 1255 out!

a térkép ON... gyorsan o…

#830691 Koffein Előzmény: #830686

a térkép ON... gyorsan odaért a zsé, bezzeg, amikor milliós tételt utaltam, hogy vegyek 4iget, egy napot kellett várni, hogy a számlán jelentkezzen... :-/

Ma eddig főleg kisembere…

#830690 rbbj11 Előzmény: #830685

Ma eddig főleg kisemberek játéka van, a nagy játékos probalta az elmúlt napok koreografiajat elérni, de látja, hogy ma már nem megy kevés pénzzel.

Hagyja a piacot érvényesülni,ami törvényszerű realizalasok miatt egyre lejjebb löki árfolyamot.

A nagy kérdés, az okos eladó milyen árfolyamon akar visszaszallni? Valószínűleg legjobban also limiten osszevart eladokkal járna, szerintem ha vmikor, akkor ezt ma lehet könnyen megjatszani

az itt kiszálló(k) kezdi…

#830689 Koffein Előzmény: #830688

az itt kiszálló(k) kezdi(k) biztosabb papírba átcsoportosítani a zsét... kíváncsi fáncsi vagyok, hogy a most megkeresett zsetonból megfuttatják-e a még alvó részvényeket...

sajna túlzabáltam magam,…

#830686 Koffein Előzmény: #830685

sajna túlzabáltam magam, így az élő közvetítés nem tudott megújulni... most vakon repülök, azt se tudom árfolyamilag hol vagyok a térképen...

Várom a stratégiai elemz…

#830685 Bendeguz Előzmény: #830683

Várom a stratégiai elemző experteket a topicba! Mit látunk ma, okos tömés, okos vételek, Tigrákkal mentett fehér kanape?

forever = 4IG

#830679 Bendeguz Előzmény: #830675

Úgyse fogja leírni, mert fél, hogy utána mennek. Elvileg itt is benne van a buliban az estaros felbeszélő csapat, nekem ennyi jött le. A Tigrákat se magyarázta meg 7 éve, azóta eszembe jut néha, mi a fasz köze van egy autónak az estar rabláshoz

forever = 4IG

#830672 prfecó Előzmény: #830671

Ner = NER

Cb , CB = coffee Break

a többi teljesen érhető még KD is megjelent !........ former is tiszteletét tette , ráadásul dr.W is itt van.

Teljes a csapat , már csak a második IT tag nem nyilvánított véleményt , de pf keresztül talán