add el
Lehet, h most jön az a “pont“ amiről utoljára értekeztünk!
nem tetszik amit ma látok.
kicsik felhúzták az elején és leállt a porszívó.
Most meg magára hagyják , vagy inkább kicsit tömik a piacot. Várható volt ez, mert a fák nem azonnal nőnek az égig, de jobb lett volna, ha nem tegnap bővítem a pakkomat.
Igazi matgabos bővítési megérzés volt úgy látszik, jobban jártam volna ha várok 3 napot.
Na mindegy, ha nem ütik vissza nagyon komolyan, akkor tartom. Ha meg elkezd az esés után újra emelkedni, akkor remélhetőleg addigra pont megérkezik a lóvé a TBSZ-emre és akkor elkezdem tovább bővíteni.
attól függ, mekkora lesz a pánik. Ha minden eladott papírt vissza tud ma venni also limiten, akkor az lesz a korrekció alja. És onnan csak felfelé , irány 2000.
Egy nappal taktikaztam el magam...én azt hittem, ez tegnap történik meg
1120-ra meg nem merek beállni! Mert, akkor meg jöhet még egy nap! 1000 fölé állok! 1255 out!
a térkép ON... gyorsan odaért a zsé, bezzeg, amikor milliós tételt utaltam, hogy vegyek 4iget, egy napot kellett várni, hogy a számlán jelentkezzen... :-/
Ma eddig főleg kisemberek játéka van, a nagy játékos probalta az elmúlt napok koreografiajat elérni, de látja, hogy ma már nem megy kevés pénzzel.
Hagyja a piacot érvényesülni,ami törvényszerű realizalasok miatt egyre lejjebb löki árfolyamot.
A nagy kérdés, az okos eladó milyen árfolyamon akar visszaszallni? Valószínűleg legjobban also limiten osszevart eladokkal járna, szerintem ha vmikor, akkor ezt ma lehet könnyen megjatszani
az itt kiszálló(k) kezdi(k) biztosabb papírba átcsoportosítani a zsét... kíváncsi fáncsi vagyok, hogy a most megkeresett zsetonból megfuttatják-e a még alvó részvényeket...
Beállok 1255 környékére! Hátha!
sajna túlzabáltam magam, így az élő közvetítés nem tudott megújulni... most vakon repülök, azt se tudom árfolyamilag hol vagyok a térképen...
Várom a stratégiai elemző experteket a topicba! Mit látunk ma, okos tömés, okos vételek, Tigrákkal mentett fehér kanape?
1430 18277 darabbal!
Úgyse fogja leírni, mert fél, hogy utána mennek. Elvileg itt is benne van a buliban az estaros felbeszélő csapat, nekem ennyi jött le. A Tigrákat se magyarázta meg 7 éve, azóta eszembe jut néha, mi a fasz köze van egy autónak az estar rabláshoz