Ki is öntötték az 1410-et.
Limiten lehetne szerintem zárásig kapni.
Kérdés, hogy meri vagy nem meri?
Ha bejön, holnap mehet tovább, ha nem jön be, akkor jó kis bukó lehet.
Betölthetné a rést, mielőtt továbbmegy. Azt nem tudni, hogy mennyire sürgős nekik a felhúzás. Ilyen tempóval durva ár lehet péntekre.
Ha technikázol, akkor a kimerülési rést várod?
Eskü én nem bántam volna, ha ma 1100-ig vissza esik...nem vagyok oda az ekkora résekért. Nem volt rossz a taktika, de lehet, h csak a mai nap után lesz egy kis korrekció!
hogy megszivtam... a türelem és a kitartás, egyszerű tartás mindig kifizetobb, mint a tuktaktikazas. Hol és hogyan fogom ezt visszavenni? :(((
Azért 2 limites nap mögött várnék valami hírt! A közkéz kb 7millió db (a legutolsó hivatalos adat szerint)! Kíváncsi lennék, hogy most mennyi lehet!
Mai limitre azért nem gondoltam.
Fáj a szerdán kidobott pakkon elúszott nyerő, de ez van. A maradékot tartom.
82k az csak lelki ijesztése annak a többi vevő részére, aki amúgy még venni akar.
És akinél van már 82k pakk és még venni akar egy komolyabb pakkot... Hát az nem rossz hír nekünk...:-)
Hát ha meglesz a vityilló, akkor csinálok egy házavató bulit, ahova meghívlak és kiteszek a sarokba egy 82k-s táblát, ha szeretnéd!
Én meg elvonulok egy magát nem kellető kislánnyal az egyik hálószobába! :-DDD
Nekem ez 82k eladó 1400 és 1410-en, olybá tűnik, mint a magát keltő kislány, a házibulin! Csak nehogy egyből kikapják, aztán még a jövő héten sem veszem vissza! Mehetek matgab házát nézegetni!
Kicsit öncélúan is, de szurkolok, h minél előbb meglegyen az a Rózsadombi "putri" :D!
Sajnos Takszövben több volt, de mostanra már minden idők legnagyobb pakkja lett számomra ebből a 4IG-ből.
Sajnos Takszövben több volt, de mostanra már minden idők legnagyobb pakkja lett számomra ebből a 4IG-ből.
akkor nem sz.ral gurigazol....legalább 10 misit kellett már beletegyel,ha ilyenben gondolkozol.
Nekem sose lesz ilyesmire ennyi pénzem :D
Komolyan illikvid drága ingatlant vennél osztalékos euro, chf részvény helyett? A house poor kifejezés megvan? :)