Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

4IG fórum

Limiten lehetne szerinte…

#830587 walex

Limiten lehetne szerintem zárásig kapni.

Kérdés, hogy meri vagy nem meri?
Ha bejön, holnap mehet tovább, ha nem jön be, akkor jó kis bukó lehet.
Betölthetné a rést, mielőtt továbbmegy. Azt nem tudni, hogy mennyire sürgős nekik a felhúzás. Ilyen tempóval durva ár lehet péntekre.

Eskü én nem bántam volna…

#830584 picirigo Előzmény: #830583

Eskü én nem bántam volna, ha ma 1100-ig vissza esik...nem vagyok oda az ekkora résekért. Nem volt rossz a taktika, de lehet, h csak a mai nap után lesz egy kis korrekció!

hogy megszivtam... a tür…

#830583 rbbj11 Előzmény: #830580

hogy megszivtam... a türelem és a kitartás, egyszerű tartás mindig kifizetobb, mint a tuktaktikazas. Hol és hogyan fogom ezt visszavenni? :(((

Azért 2 limites nap mögö…

#830582 picirigo Előzmény: #830581

Azért 2 limites nap mögött várnék valami hírt! A közkéz kb 7millió db (a legutolsó hivatalos adat szerint)! Kíváncsi lennék, hogy most mennyi lehet!

Mai limitre azért nem go…

#830581 walex

Mai limitre azért nem gondoltam.

Fáj a szerdán kidobott pakkon elúszott nyerő, de ez van. A maradékot tartom.

82k az csak lelki ijeszt…

#830577 matgab Előzmény: #830572

82k az csak lelki ijesztése annak a többi vevő részére, aki amúgy még venni akar.

És akinél van már 82k pakk és még venni akar egy komolyabb pakkot... Hát az nem rossz hír nekünk...:-)

Hát ha meglesz a vityilló, akkor csinálok egy házavató bulit, ahova meghívlak és kiteszek a sarokba egy 82k-s táblát, ha szeretnéd!

Én meg elvonulok egy magát nem kellető kislánnyal az egyik hálószobába! :-DDD

Nekem ez 82k eladó 1400 …

#830572 Kiss Zoltán

Nekem ez 82k eladó 1400 és 1410-en, olybá tűnik, mint a magát keltő kislány, a házibulin! Csak nehogy egyből kikapják, aztán még a jövő héten sem veszem vissza! Mehetek matgab házát nézegetni!

Kicsit öncélúan is, de s…

#830565 picirigo Előzmény: #830559

Kicsit öncélúan is, de szurkolok, h minél előbb meglegyen az a Rózsadombi "putri" :D!

Sajnos Takszövben több v…

#830563 matgab Előzmény: #830561

Sajnos Takszövben több volt, de mostanra már minden idők legnagyobb pakkja lett számomra ebből a 4IG-ből.

Sajnos Takszövben több v…

#830562 matgab Előzmény: #830561

Sajnos Takszövben több volt, de mostanra már minden idők legnagyobb pakkja lett számomra ebből a 4IG-ből.

akkor nem sz.ral gurigaz…

#830561 rbbj11 Előzmény: #830559

akkor nem sz.ral gurigazol....legalább 10 misit kellett már beletegyel,ha ilyenben gondolkozol.

Nekem sose lesz ilyesmire ennyi pénzem :D

Komolyan illikvid drága …

#830560 Bendeguz Előzmény: #830559

Komolyan illikvid drága ingatlant vennél osztalékos euro, chf részvény helyett? A house poor kifejezés megvan? :)

Sétáltunk a hétvégén egy…

#830559 matgab Előzmény: #830557

Sétáltunk a hétvégén egy kicsit a Rózsadombon...

Ha elmenne a részvény ára 4k-ig, akkor láttam egy két egész jópofa vityillót, amit megvennék...