Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

"engem fiúkoleszra emlék…

#829576 Boby. Előzmény: #829572

"engem fiúkoleszra emlékeztet"

Téged persze,nagyatádi női szakaszra nem emlékszem!:-)

ja...oké,szerintem....mo…

#829575 Sumér harcos Előzmény: #829574

ja...oké,

szerintem....most gondolkodnom kell,de vele én nem vesztem össze itt soha,nem is igazán lehet,ilyenekből ugy emléxem kisiklik.

viszont az irásai kapcsán....

iszonyatosan nagyméretűek,és ebből benyom egymás után 8at,képelenség elolvasnom...félév alatt irok olyan mennyiséget,mint ő 1 honap alatt...erre reflektáltam.

de ezek alapján,erős volt a senki nem olvassa kifejezésem.....mert bizony olvassák,ugy fest,minden elismerésem mind az irónak,mind az olvasoknak:)


"Boby ezt a cigány-tirpá…

#829574 Boby. Előzmény: #829571

"Boby ezt a cigány-tirpák hasonlatodat Nagyatádról nem egészen értem,de biztosan igazad van,esetleg még nyúl "keresztényfasisztázzon" egyet és kerek is a sztori."

Két, egymástól teljesen különböző ember csoport, sorkatonai szolgálat során történő találkozásából adódó problémákra, egymás iránti meg nem értésre vonatkozott az utalásom.Semmi fasisztázás nem volt benne.Előző hozzászólásomban ezért is írtam, hogy számomra az ÉRZÉS hasonló, amikor banyaiz személyét és hozzászólásait, próbálják többen leszólni.

:)mondjuk arra kiváncsi …

#829573 Sumér harcos Előzmény: #829572

:)

mondjuk arra kiváncsi vok,hogy szerinted ki tartozik ebbe a belterjes gruppba innen??

ui:nem volt egy nagy visszaszólás,sőt visszának nevezni csak akkor lehetne,ha Zoltán reagált volna,nem vok megsértődve:)

engem fiúkoleszra emléke…

#829572 tozsdenyul Előzmény: #829569

engem fiúkoleszra emlékeztet a stocky belterjes macsó gruppja, de ugyanaz, csak kinek milyen emlék jutott :)

A harmadik ugyanez, a csapatsport (mondjuk foci) ffi öltözöje

Megy is a sértödés egyböl, ha valaki visszaszól :)

Humorérzék hamar elfogy



már elnézést,de itt most…

#829571 Sumér harcos

már elnézést,de itt most nem az Órák topik volt a kérdés,ahhoz szeretni kell az órákat,esetleg birtokolni is,ott előfordulhat,hogy a személyemmel van bajotok,ugyan itt megjegyzem több bloggon is irok tele belvárosi ,12kerbeli órabuzi,óráscimborákkal,értékes órákat árusito nepperekkel,soha nem volt gondjuk vele,talán annyi a titok,hogy ott nem sumér néven irok.

az hogy én "Zolikának" igy válaszoltam,ez a statisztika egy szelete,a felmérésére.

Boby ezt a cigány-tirpák hasonlatodat Nagyatádról nem egészen értem,de biztosan igazad van,esetleg még nyúl "keresztényfasisztázzon" egyet és kerek is a sztori.

mert kádárnépesumérnépkeresztényfasisztacigánytirpák ...hát igen:)



Egyébiránt egy fórum pon…

#829569 Boby. Előzmény: #829567

Egyébiránt egy fórum pont a vélemény kifejtésről szólna,az meg ugye nem mindig megy két szóban!? Kicsit olyan érzésem volt mikor itt sokan zolikáztak,mint amikor előfelvételis katona voltam Nagyatádon, a sok somogyi cigánnyal,borsodi,nyírségi tirpákkal egyetemben.Ezzel nem lecigányozni,letirpákozni akarok bárkit is itt,az érzés volt hasonló.

Szintén.Szerintem banyai…

#829564 tozsdenyul Előzmény: #829563

Szintén.

Szerintem banyaizt sokkal többen olvassuk, olvassák mint pl az órás topikot :)

Rinocérosz

#829562 Fornit Előzmény: #829560

Sőt, itt is rinocéroszosodhatnánk az RSS-hírekkel:)

19:55 Annyi a kocsma a belvárosban, hogy az összes rinocérosz egyszerre is be tudna ülni

  • 19:16 Öngyilkos rinocéroszok zavarták meg az afganisztáni választásokat
  • 18:30 Rinocéroszoktól elrabolt kincsek változtatták meg a náci bírót
  • 18:18 Hosszabb türelmi időt kaphatnak a rinocéroszok
  • 18:12 További haladékot kapnának az engedély nélküli rinocéroszok tulajdonosai
  • 18:00 Rhinos help inspire a boom in Indian domestic tourism


  • nem akarlak elszomoritan…

    #829557 Sumér harcos Előzmény: #829555

    nem akarlak elszomoritani,de szerintem senki:)

    néha a kevesebb több.

    de attol is függhet ez nagymértékben,hogy mihez szólsz hozzá,mi a témakör.


    Mielőtt bezár az oldal, …

    #829555 KawaBazsy

    Mielőtt bezár az oldal, feltennék egy kínzó kérdést..: Van olyan ember, aki Banyaiz MINDEN - akár hajnali, több részből álló - hsz-ét végigolvassa, az utolsó betűig? :-)

    https://index.hu/gazdasa…

    #829550 banyaiz

    https://index.hu/gazdasag/2018/10/19/zold_hid_kozs...

    Követem ezt a szemétszállítás témát. Mert nem emelték le a számlámról a díjakat pedig felhatalmazást adtam a beszedésre. Aztán elkezdték leemelni de akkor is kimaradt egy egy időszak. Telefonáltam nem vette fel senki. Mondom oké leszarom ha nem kell a lóvé akkor majd jelentkeznek ha akarnak valamit.

    Most nemrég jött egy tértivevényes levél fizessek be 30 k elmaradást felsorolva össze vissza melyik időszak nem volt fizetve. Elutaltam nekik nehogy csődbe menjenek . Talán jóváírniuk sikerül a beérkező pénzt nem biztos ez még nem derült ki. :)

    Ez is egy fazék valahol Spade ha nem is globális probléma. :) Fizetni akarsz, de nem engedik x idő után jelentkeznek hol a pénz. Ahol eddig a számlámon csak be kellett volna szedni. Közben nem lehet elérni őket , hogy szólj b+ fizetni akarok. :) Szóval se ügyfélszolgálat, se elektronikus számla, se csoportos beszedések kezelése. Legalább a szemetet elvitték .

    Ráadásul az első problémáknál megemeltem a limitet ha eszükbe jut bármikor be tudja szedni az elmaradást is. Nem sikerült nekik megbirkózni ezzel a kihívással úgy kellett külön elutalnom. Aztán jönnek a cikkek nem fizet a partnereknek és körbetartozás. De a globális migráció kérdését kezeljük, viszont a szemétdíj beszedése megoldhatatlan probléma . :) Jaj.

    re

    #829546 banyaiz Előzmény: #829514

    Ezeken a politikai lózungokon túl persze komoly a helyzet és egyetlen megoldása van csökkenteni a különbséget a világ elmaradott és fejlett részei között. A baj az, hogy nemcsak gazdasági hanem éghajlati problémák is vannak egyre inkább. Illetve népesedési problémák is. Nem látom igazán ez belátható időn belül változna.

    Jólét, és csökkenő szaporulat és ínség és egekben a születési ráta + éghajlati problémák elsivatagosodás , vízhiány és a többi.

    Csak Viktorban bízom megvéd ekkora lángelme nem születik minden bokorban. :) Szóval nem aggódom. :) Mindig a gyökerénél ragadja meg a problémákat lásd ezt a migrációs ügyet is. :) Valahol annyira megnyugtató ez az állandó megvédési igyekezet ilyen színvonalú dolgokkal.

    Szóval ez miatt nyugodtan ülök jelenleg a fazékban. Az egy kicsit aggasztóbbnak tűnik mekkora önmérsékletre képes ilyen hatalommal az komolyabb zűröket okozhat belátható időn belül mint a migrációs probléma . Több fazékban is melegszik a víz egyszerre kisebb nagyobb fazekakban lehet válogatni.