Regisztráció Elfelejtett jelszó

re

Spade Előzmény: #829504

Nyuszi és most barátilag mondom, h kiba nem ismered a történelmet és itt még nem is a malteros influencerségre gondolok hanem a raw történelmre, a magyar események világpolitikai beágyazottságára és összefüggéseire.

Szal utoljára amikor valamit változtatni lehetett volna az 2 dátum 48 az első, ha nincs a habsburgok trónfosztása és bécs nem lázítja fel ellenünk a horvátokat a románokat szerbeket és nem hívja be az oroszokat ami felerősítette a pánszlávizmust akkor talán...talán lehetett volna másképp építkezni. A második időpont h Károlyi helyett Horthy veszi át a hatalmat és a hazatérő majdnem intact magyar hadsereg megveri a cseh majd a román és a szerb csapatokat amire jó esély lett volna hiszen Szamuelly igy is majdnem megtette a katonák töredékével inkább politikai okokból visszakozott mint katonailag, akkor megmarad erdély ha szlovákia nem is de a felvidék és kárpátalja igen burgerland igen hotváto nem, talán a vajdaság igen. Szal a területvesztés visszamegy a harmadára.

Amúgy meg az a bajotok Bobbyval megint h nem láttok a pályán ami szinte érthetetlen, olyanok vagytok és ide tartozik zoli is h ültök a a meleg vizes edényben mint homár és élvezitek a meleg vizet filózgattok azzal nem foglalkoztok h mindjárt felforr. Pedig tudhatjátok olvashatnátok érezhetnétek hallhatnátok h a migri duma az nem vicc afrika megállíthatatlanul szaporodik és sivatagosodik. Nincs más út nekik min az EU. Azaz EU vagy halál. És ezt nem igen fogja megállítani semmilyen ensz vagy politikai varázslat szerződés akármi . Ebben nem is kell malteros influence. Aki ezeket nem látja az totálisan hülye. A megoldás pedig cak az lehet és itt történelmi tapasztalatok segíthetnek ha bezárunk mint svájc a német római birodalom ellen mert az EU mint olyan már elveszett mint a nyugat római birodalom a gótoktámadása alatt, szal akkor talán megmaradhatunk vagy elmos minket is az ár