Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

Gyenge a vételi oldal. K…

#829411 walex Előzmény: #829410

Gyenge a vételi oldal. Könnyen beönthető. Ilyet üres eladóit se sűrűn látni.

valami készül, opus, kon…

#829410 Koffein

valami készül, opus, konz felfüggesztve...

Ez a lényeg, ezért várné…

#829408 picirigo Előzmény: #829403

Ez a lényeg, ezért várnék még egy splitet. Aztán a mesterségesen felpumpált árú részvénnyel bármit meg vehetnek megint, ugyan úgy mint azt most is teszik az opus-a!

Igen, azt sokan elfelejt…

#829405 walex Előzmény: #829403

Igen, azt sokan elfelejtik, hogy abba A.V. nem direkt belevett, mert azt akart venni, hanem vett egy céget, aminek volt.

Kopasz szerintem örömtáncot jár, hogy szórhatja extra haszonnal a papírjait. Normális országokban már lenne egy csinos rácsos ablaka.

Ha az a tartomány a cél,…

#829404 walex Előzmény: #829395

Ha az a tartomány a cél, jövő péntekre meg lehet. Én nem tartom reálisnak, de meglátjuk, hogy miként alakul.

Pf alapján tegnap fedezték fel sokan és kezdték el venni,ez hozhat limites napokat mostantól. Közkéz kicsi, simán összejöhet.

Nem láttam a végét tegnap. Állítólag 50k állt limiten záráskor, nyilván volt benne pufi is vagy tényleg most cuppannak rá igazán a későn ébredők. Ez esetben most fog csak igazán megindulni.

De csak 5%-kal. És azért…

#829403 matgab Előzmény: #829398

De csak 5%-kal. És azért sem adott pénzt ki sztem. Ha lehetne egyedi részvényeket shortolni a Bet-en, akkor az biztos, h az Estet shortolnam! Egy piaci totális felrearazas, ami 2 ft-ot nem ér.

Na mindegy.

Ontopic: azt sem szabad elfelejteni, h bizony sok informatikai céget lehetne még felvásárolni, cserébe lehetne értük 4ig részvényeket adni. Ha innen nézzük, akkor Mészi ingyen vehet piacot- ha jól felpumpalja az árfolyamot! És nemcsak itthon, de nemzetközileg is!

Nehéz megjósolni, hány l…

#829397 Andi16 Előzmény: #829395

Nehéz megjósolni, hány limites nap lesz...ha lesz. (Valószínűleg lesz)

Estből menekülnek. Nem c…

#829396 Andi16 Előzmény: #829386

Estből menekülnek. Nem csoda, azt én sz@ros bottal sem piszkálnám egyenlőre. Üres cég egy alkalmazottal, vicc az egész

Visszanéztem a Konzumot,…

#829395 Kiss Zoltán Előzmény: #829392

Visszanéztem a Konzumot, tavaly tavasszal volt, hogy 5 limites nap sem zavarta őket! Ha tényleg egy 2-3000 közötti újabb split a cél, nem hiszem, hogy sokáig húznák a dolgot!

Hát, ha Lölö splitet aka…

#829390 walex Előzmény: #829389

Hát, ha Lölö splitet akar megint, hogy több papír legyen, amivel majd lehet fizetni Opus/Konzum mintára, akkor 2000-3000 között lehet a cél.
Én se voltam 3 után. Mára nem gondoltam, hogy +20% lesz, de holnap reggel résen leszek.
Hát, ha belegondolok abba, hogy a résre vártam napokig ahelyett, hogy vettem volna felette nem sokkal, sírni tudnék...

1116 lenne! Szerencsére …

#829389 Kiss Zoltán Előzmény: #829386

1116 lenne! Szerencsére 9-kor gép előtt leszek. Ma már megremegtem 840 környékén, de egyre több nálam, sokkal több tapasztalattal rendelkező ember mondja itt, hogy elmehet, akár 2000 fölé is!

szerintem csak most sziv…

#829386 rbbj11 Előzmény: #829371

szerintem csak most szivarognak estbol, holnap újabb felső limitet várok

re

#829376 Spade Előzmény: #829373

mészi már többségben van, ezért kibocsájthatnak új részvényt is mint az opusban, felesleges már nagyon berámolnia. A tőkeemelés meg annak csere-beréje küldte csúzdára az opust is

Mészáros bele beleharap,…

#829373 matgab Előzmény: #829371

Mészáros bele beleharap, mert el akarja érni itt is legalább a kétharmadot szerintem.

De most már annyi speka jelent meg a PF-en is, hogy már nem győzőm olvasni az oldalt, pedig én hoztam létre anno a topikot.

Szerintem itt most néhány napog felfüggesztéssel megyünk előre, addig amíg Mészi nem fogja azt gondolni, hogy "na most már elég gyerekek" és nem borít ránk néhány millió darabot, mint anno amikor a Konzum , Opus, Appenin és a CIG voltak együtt limiten kiakasztva.

Ha ez megtörténik, akkor persze valószínűleg néhány nap esés és jöhetünk vissza alsó limiteken. Na és akkor amikor már alsó limiten fognak nyűszíteni a befektetők százezernyi részvénye egy vevőért, akkor megint fog jönni Mészi és megszánja őket és kikapja az egészet egyben...

Sajnos nem lehet előre látni, hogy mikor fog melyik esemény bekövetkezni, mert szerintem 2-3 nap limit után Mészi borítani fog, de azért fájna az embernek , ha kiszállna a 2. limites nap után és most 5 napos lenne a limit rally. Viszont beragadni talán még fájdalmasabb lenne, a 2-3000 forintos tartományról végignézni, ahogy a kiszállás sansza nélkül robogunk vissza a harmadára negyedére...

A jó beszálló akkor lesz megint, miután Mészi ismét felül a vonatra.

Ma még én is bővítettem (már megint a mohóságom fog a sírba vinni) holnap még valszeg limites nap lesz. A péntek szerintem nagyon izgalmas lesz.