Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hozzászólás

matgab Előzmény: #829371

Mészáros bele beleharap, mert el akarja érni itt is legalább a kétharmadot szerintem.

De most már annyi speka jelent meg a PF-en is, hogy már nem győzőm olvasni az oldalt, pedig én hoztam létre anno a topikot.

Szerintem itt most néhány napog felfüggesztéssel megyünk előre, addig amíg Mészi nem fogja azt gondolni, hogy "na most már elég gyerekek" és nem borít ránk néhány millió darabot, mint anno amikor a Konzum , Opus, Appenin és a CIG voltak együtt limiten kiakasztva.

Ha ez megtörténik, akkor persze valószínűleg néhány nap esés és jöhetünk vissza alsó limiteken. Na és akkor amikor már alsó limiten fognak nyűszíteni a befektetők százezernyi részvénye egy vevőért, akkor megint fog jönni Mészi és megszánja őket és kikapja az egészet egyben...

Sajnos nem lehet előre látni, hogy mikor fog melyik esemény bekövetkezni, mert szerintem 2-3 nap limit után Mészi borítani fog, de azért fájna az embernek , ha kiszállna a 2. limites nap után és most 5 napos lenne a limit rally. Viszont beragadni talán még fájdalmasabb lenne, a 2-3000 forintos tartományról végignézni, ahogy a kiszállás sansza nélkül robogunk vissza a harmadára negyedére...

A jó beszálló akkor lesz megint, miután Mészi ismét felül a vonatra.

Ma még én is bővítettem (már megint a mohóságom fog a sírba vinni) holnap még valszeg limites nap lesz. A péntek szerintem nagyon izgalmas lesz.