Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

Nincsen eladó papír, ily…

#829290 Peti84

Nincsen eladó papír, ilyet mostanában nem láttam :)

B+! Ilyen üres könyvet i…

#829286 picirigo Előzmény: #829284

B+! Ilyen üres könyvet is ritkán látni! Kellene ide még egy split! :)

azért vették meg tőzsdén…

#829284 Kissherceg Előzmény: #829282

azért vették meg tőzsdén, hogy kivezessék? Ezt végig gondoltad? :D

az egyedüli értéke a cégnek, hogy a tőzsdén van....

nagyon kevés speki tartj…

#829271 Kissherceg Előzmény: #829270

nagyon kevés speki tartja a papírt, intenzíven ki be ugrálnak a népek. Itt már csak nagy speki van :) Ha nem tudnak venni, akkor nagy ugrás lesz sztm, de egyelőre nem adom a pakkom, pedig tuti vágynak rá :)

Kevés a kisbüfi a papírb…

#829270 picirigo Előzmény: #829267

Kevés a kisbüfi a papírba. Valóban a pf-en alig találtam a topikját.

Vagyunk páran. :)Érdekes…

#829267 walex Előzmény: #829243

Vagyunk páran. :)
Érdekes, hogy pf-en se sokan haraptak rá.

Partizán akció

#829249 NyeretlenKeteves Előzmény: #829248

Valaki arra számíthatott, hogy hír lesz. Szerintem ma nem M.L-ék vették. Módi úgy meglepődött, hogy alig tudta rendezni sorait :-)

Mi szóltunk! :-)

#829244 NyeretlenKeteves Előzmény: #829230

Mármint ha olvastad a PF-et. De mi sem tudtunk olyan hatalmas mennyiséget venni mert annyiért nem volt sok(június elejétől) és arra is számítottunk(számítottam), hogy a Takinfo apport csak 3000-ért lesz. Viszont mikor kijött a hír, hogy M.L vett 4000-ért akkor vettem hozzá még egy kicsit. Tök furcsa volt, hogy megjelent a hír és az árfolyam nem mozdult. Gondoltam is, hogy biztosan én vagyok a hülye oszt nem tudom értelmezni. Azon a napon még lehetett venni bőven.

addig ment itt a bugódás…

#829241 Sumér harcos

addig ment itt a bugódás,hogy belevettem eddig összesen 5ször,pedig megfogadtam ,hogy nem veszek az életben többé Magyar kispapirt,utoljára cirka 12-14 éve történt ilyen,először pedig 20.5 éve.

Matgab! Ne ostorozd maga…

#829231 picirigo Előzmény: #829230

Matgab! Ne ostorozd magad...ugyan ezt csináltam nyár közepén, amikor Henci ajánlgatta, h váltsak opusról...szerinted mennyire voltam ideges??? Az a szar egyfolytában esett, ez meg gyönyörűen ment!

Inkább örüljünk annak ami most van...hogy bassza+! :)

pitsába miért nem vettem…

#829230 matgab Előzmény: #829228

pitsába miért nem vettem 3000-nél még egy csomót, amikor már lehetett látni, hogy itt valami nagyon készül?? Vagy legalább 3400-nál??

Kiszállási??? Ez az év s…

#829229 picirigo Előzmény: #829225

Kiszállási??? Ez az év számomra a tőzsdén egy kalap sz! Nem tudom, inkább csak reménykedem, a minimum duplában! +láttyuk!

Remélem nem! Talán jó óm…

#829228 picirigo Előzmény: #829225

Remélem nem! Talán jó ómen lehet a papírnak, h pont a kitörés előtt kezdtem el venni! Rv szám itt opus-hoz képest elenyésző, sokkal könnyebben rángathatják...de ezt most (IS) valaki nagyon veszi! Remélem Rb-nak igaza lesz!