Nincsen eladó papír, ilyet mostanában nem láttam :)
Megjöttek a mediások, közben 835!
B+! Ilyen üres könyvet is ritkán látni! Kellene ide még egy split! :)
azért vették meg tőzsdén, hogy kivezessék? Ezt végig gondoltad? :D
az egyedüli értéke a cégnek, hogy a tőzsdén van....
De mi a céljuk,ekkora mennyiséggel?
Nekem rbb év végi céljára nagyon szimpatikus!
nagyon kevés speki tartja a papírt, intenzíven ki be ugrálnak a népek. Itt már csak nagy speki van :) Ha nem tudnak venni, akkor nagy ugrás lesz sztm, de egyelőre nem adom a pakkom, pedig tuti vágynak rá :)
Kevés a kisbüfi a papírba. Valóban a pf-en alig találtam a topikját.
Vagyunk páran. :)
Érdekes, hogy pf-en se sokan haraptak rá.
Holnap jöhetnek az estmédiások, már akik nem alsó limiten állnak az eladóin!
Valaki arra számíthatott, hogy hír lesz. Szerintem ma nem M.L-ék vették. Módi úgy meglepődött, hogy alig tudta rendezni sorait :-)
A végén csak belevettek 775-ön, 11,6 millióért!
Mármint ha olvastad a PF-et. De mi sem tudtunk olyan hatalmas mennyiséget venni mert annyiért nem volt sok(június elejétől) és arra is számítottunk(számítottam), hogy a Takinfo apport csak 3000-ért lesz. Viszont mikor kijött a hír, hogy M.L vett 4000-ért akkor vettem hozzá még egy kicsit. Tök furcsa volt, hogy megjelent a hír és az árfolyam nem mozdult. Gondoltam is, hogy biztosan én vagyok a hülye oszt nem tudom értelmezni. Azon a napon még lehetett venni bőven.
jó látni, hogy nemcsak én veszem, az itt lévők közül :)
addig ment itt a bugódás,hogy belevettem eddig összesen 5ször,pedig megfogadtam ,hogy nem veszek az életben többé Magyar kispapirt,utoljára cirka 12-14 éve történt ilyen,először pedig 20.5 éve.
Matgab! Ne ostorozd magad...ugyan ezt csináltam nyár közepén, amikor Henci ajánlgatta, h váltsak opusról...szerinted mennyire voltam ideges??? Az a szar egyfolytában esett, ez meg gyönyörűen ment!
Inkább örüljünk annak ami most van...hogy bassza+! :)
pitsába miért nem vettem 3000-nél még egy csomót, amikor már lehetett látni, hogy itt valami nagyon készül?? Vagy legalább 3400-nál??
Kiszállási??? Ez az év számomra a tőzsdén egy kalap sz! Nem tudom, inkább csak reménykedem, a minimum duplában! +láttyuk!