Az összes 4ig részvényesnek gratula!!!!...és kapjátok beeee :D:D!!!
Ui.:egy nyomorult opus részvényes :)
Az összes 4ig részvényesnek gratula!!!!...és kapjátok beeee :D:D!!!
Ui.:egy nyomorult opus részvényes :)
10 éve várok erre, hogy a kva Freesoft kilőjön... Ez a hülye Mészáros Lölö meg alig fél éve vette csak észre...:-)
és az iskolákat és a közintézményeket is elláthatná infastruktúrával...
ez még csak a petting szakasz, türelem. :) Még a most beszállók is jól járnak szvsz. Sok hitetlen ül Opus konzumban, majd ha jönnek, mert kijön a hír, hogy Paks2-höz 4ig szállítja az IT rendszert, meg mesterséges intelligencia fejlesztésbe kezd és kórházakat fel kell szerelni 50mrd értékben, jönni fognak :)
fél szemmel ahogy nézem 600 folyamatosan visszaépül.. 700ig az a 100e simán meglehetne, ha lőlő is úgy akarná... :o))
mintha kezdene elfogyni a lendület, vagy csak erőt gyűjt? :)
meg érdemes nézni a 20-as könyvet mennyire nincs eladó
gondolj bele, amikor Lölő majd átadja a pakkokat az Nyrtnek, az milyen árfolyamon lesz. Valszeg előtte mnyp pénzekkel kicsit még megrángatják a piacot :)
fel a fejjel, 3-4000 körül is kell a vételi erő, csak türelemmel :)
ha jönne újabb bejelentés, hogy piacon vet Lölő azt igazán nagyra értékelném :)
most nézem öcá körül van? :D hihetetlen, tegnap 400alatt venni kellett volna... na mindegy, így is jó :)
eladáson akkor kell gondolkodni, amikor pf-en barbapapa vagy hogy hívják megjelenik a 4ig totyikba :-P
elnézve az arányokat messze a vége: https://invst.ly/8sa4d
érdekelne, hogy opus, konzum tulajok mikor indulnak meg ide, opusba 50Fton szállt be, konzumba szintén, 4igbe pedig 350-400. Ugyanaz a hitetlenkedés van, mint a másik kettőnél korábban, persze részemről is. :)
arra kíváncsi vagyok, hogy ebben benne van e az opus által kölcsönvett kb 80k papír vagy ezt piacon gyűjtötték. Ha az is még náluk van, akkor a közkéz 30% alatti, gondolom van 10-15% relatíve biztos kezekben van.
fasza, köszi :)
35,18-ról 44,62% ra emelkedett a konzum tulajdonrésze... a kis sunyik :) habár benne volt a levegőbe, hogy nem kis halak tolták meg a tegnapi forgalmat :)
https://bet.hu/newkibdata/128080195/4iG_181003_RT_...
bocsi, valószinüleg rosszul fogalmaztam :) én nem adtam még el, csak megállapítottam, hogy a spekik kapcsoltak realizáló módba, ahogy elnézem :)
módjával csipegettem 3800tól 3400ig, de a célkiszállóm a split után ezer feletti, szóval ha lentebb ütik veszek még hozzá :)
gratulálok :) én veszem, split első napján beleakartam nyúlni :)