Regisztráció Elfelejtett jelszó

NŐK & FÉRFIAK

nők férfiak

#828057 KawaBazsy Előzmény: #828034

Nem tom másnál hogy van, de nálunk a zasszonnyal egyenjogúság van. Mindenki csinál mindent (nekem se gond a házimunka), s mindent közösen fizetünk, fifty-fifty. Aki meg nem így csinálja, s hagyja magát kizsákmányolni, az magára vessen..

nők férfiak

#828034 Tapasz Előzmény: #828020

Nyerő páros a műsor címe.

Nagyrészt egyetértek azzal, amiket leírtál, mert magam is ezt látom a környezetemben.

A többnejűségről nem tudok nyilatkozni, nekem elég az az egy, aki most van :-)

nők férfiak

#828031 TrendMan Előzmény: #828020

Te indítanál társadalmi mozgalmat a férfiak terrorizálása ellen?

Ha nem, miért nem?

nők férfiak

#828024 tozsdenyul Előzmény: #828020

Régen leírtam, hogy neked az iszlám kell. Ott megkapod azt az egyenlöséget (1:N), amire vágysz. Mi a bajod az iszlámmal, nem értem.

nők férfiak

#828020 matgab Előzmény: #827893

Van az RTL-en ez a szátrom a párom vagy milyen műsor - különböző celebpárok éldegélnek bent, különböző versenyeken esnek ki vagy maradnak bent.

Elnézve néhány adást (kényszerűségből) azért durva lenyomata a mai női férfi kapcsolatoknak ez a műsor.

Általában a férfiak azok akik ügyesebbek a csapatban és ha siker van, akkor a nők együtt fürdenek a dícsőségben, párjuk mellett feszítenek. De ha valamit elbasz a férfi, vagy elbasznak együtt, akkor olyan terrort lebaszást kapnak a pasik, hogy az elképesztő.

És ezek meg nyúl módjára behúzzák fülüket farkukat. Látni, hogy otthon is ez lehet, mert a kamerák már nem zavarják a nőket.

Pedig a kinti világban is a pasik, akik a híresebbek, vagy ők tolják a család szekerét, a csajok inkább csak háttér szereplők. Ennek ellenére tényleg totális terror alatt tartják őket a nők.

És baráti körömben is nagyon jellemző ez a dolog, talán csak nem látjuk ennyire részletesen , mert tt nincsenek bekamerázva.

A durva, hogy még a legműködőképesebb párkapcsolatnak , bár ott tényleg a kapcsolat legelejétől fogva akkora különbség van a két ember társadalmi megítélése között, hogy ég és föld. De azért 5 év után tényleg egész jól menedzseli a GL a kapcsolatuk felépítését.


Ez a helyzet persze adódik a mai társadalmi felépítésünkből, mely a nőknek lehetővé tette, hogy önfenntartóak legyenek (legalább alapszinten) de továbbra is 1:1 férfi női családkapcsolatok vannak és nem a biológiailag természetes 1:N típusú család, ahol a családfőnek természetes dominanciája van, míg az N számú női egyed egymást basztatja (és nem a férfit) azért hogy a férfi közelében tudjon lenni és hálás ha a férfi a figyelmét neki szenteli.

Persze a férfinak meg szüksége van arra a szeretetre , gyengédségre és harmóniára, amit a nő(k) tudnak biztosítani a férfi számára.

Szóval érdekes, hogy a férfiak terrorizálása ellen semmilyen társadalmi csoport nem küzd, pedig a férfiak (részben ennek köszönhetően is) majdnem 10 évvel korábban halnak és nyugdíjat sem kapnak életük végéig sem, hanem végigdolgozzák az életüket. Míg a nők 10 évig nyuggerkedhetnek átlagosan. Szóval hol van itt a nemi egyenlőség kérem szépen?


új gender törvények

#827893 TrendMan Előzmény: #827892

Azt hiszem ez a lényeg:

"Boys seem to have been largely left out of the conversation about gender equality. Even as girls’ options have opened up, boys’ lives are still constricted by traditional gender norms: being strong, athletic and stoic."

Bár még nem tudtam elolvasni az egészet.

khm

#827745 TrendMan Előzmény: #827741

Engedd meg, hogy Karinthyval feleljek:

Karinthy Frigyes: Poligámia

khm

#827740 TrendMan Előzmény: #827735

Valójában véletlenül belenzétem egy női falmászó versenybe és azóta csak ezek a lányok érdekelnek.