Regisztráció Elfelejtett jelszó

férfiterpesz

tozsdenyul Előzmény: #828196

a Merkelt azért csak megválaszolom:

Merkel semmilyen Eu-s határt nem nyitott meg, és bevándorlási szabályt nem változtatott meg.

A görögökhöz a tömeg 2015 elején kezdett tódulni.

Amiröl Viktor is tudott, tele is plakátolta az országot (pl hogy nem vehetik el a magyarok munkáját). De megvédeni nem akarta.

Miután Magyarország elesett 8 hónappal késöbb, a nagy keresztényhatárvédö vezetésével, aki szándékosan is gerjesztette a káoszt (nagyvárosokba telepítve a menekülttáborokat, összezavarva szándékosan a menekültet a keletiben) és százezres nagyságrendben voltak ellenörizetlenül az országunkban (tehát az Eu-n belül)

ezután tette merkel amit tett, megnyitotta a német határt (párhuzamosan az osztrákok is) a magyar, nem regisztrált, nem azonosított migrik elött, hogy magyarországot segítse

egyoldalúan, csak Németország számára felfüggesztette a dublini egyezményt, ami alapján nem fogadhatta volna a magyarországon lévö menekülteket, azokat vissza kellett volna toloncolni.

Magyarország is addig a dublini rendszerre hivatkozva zárta le a keletit a migránsok elött

Igen, kooperált még viktorral is, aki csak élezni akarta a konfliktushelyzetet.

Aug 31 (a wir schaffen das és mindenkit befogad Merkel mami)

és szept 5 (a Dublin felfüggesztése Németország számára)

Nézz utána, hogy mi volt akkor a helyzet európában és magyarországon amikor Merkel lépett

A menekültek már itt voltak. Nemcsak az Eu-n belül voltak már Merkel lépése elött, hanem Magyarországon voltak, mert már 8 hónapja haladt szépen az Eu-n belül a tömeg mire Merkel bármit is tett.

Elég gáz Magyarországtól, hogy miután hagyta az országot lerohanni (pedig sok ország nem hagyta) azt baszogtatja, aki kihúzott minket a szarból

Miután mi végre lezártuk a határainkat, a bevándorló tömeg a szlovének felé fordult. Ahol nem volt káosz, és megvédték a határt, kerítés nélkül is.

Akkor ki is engedte be tulajdonképpen az Eu-n belülre a bevándorlókat? Egyik napról a másikra? A tengeren görögország és olaszország. Szárazföldön pedig Magyarország Orbán Viktora.

Igen, tesztoszteron és kooperáció, patriarchális társadalom és egyenjogú társadalom. Illusztrálva vagyon. A patriarchális társadalom azóta is csak köpködni tud Merkelre.

Nyugodtan utána lehet olvasni a tényleges történteknek. Nem Viktortól kell tájékozódni...

http://www.zeit.de/amp/politik/ausland/2016-10/an...

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/ge...

http://www.globalcitizen.org/en/content/angela-me...

http://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_the_Eu...

Az idövonalon az is látszik, hogy 2 hónappal Merkel dublint felfüggesztö lépése, és a willkommen után fordult a trend és csökkenni kezdett az Eu-ba áramlók száma.

Ezt az összefüggést leírom mégegyszer, a willkommen után 2 hónappal csökkenésnek indult az EU-ba érkezö bevándorlók száma.

Legkésöbb 2015 októberben a német (schengeni!) határon határellenörzés van újra és Merkel kivezényelte a hadsereget.

Már 2016 januárban az összes 'migránsbehívó' lipsi ország szigorítja a meglévö bevándorlási szabályokat, határellenörzéseket vezet be, vagyont koboz el, nemzetközi szerzödéseket rúg fel. Konkrétan, a németek, svédek, dánok, norvégok és belgium.

Februárban a franciák nekimennek a calaisi tábornak, márciusban Merkel megköti a török-eü paktumot.

Így engedték be ezek a migránsimádó lipsik egyik napról a másikra egyeztetés nélkül az Eü határain belülre a bevándorlókat.